Отговори
# 195
Здравейте момичета PeaceАз съм си сама в къщи,излежавам се.......малко по-късно съм на фризьор да се разкрася малко,че довечера сме с мъжа на фирмено Коледно парти CrazyПак ще подлудявам бебето.... Joy Най-накрая ми преведоха на сметката болничния за октомври(за 2 седмици) Peace

# 196
Здравейте и от мен. Simple Smile
Ние си чакаме печката, намислила съм 100 манджи да правя  Peace
Аз не пия никакви хапчета за контракции, смисъл само витамини си пия и зимафлоур. Док не ми е казал нищо да пия, и аз имам контракции ама са на 3-4 дена по 1-2 и не болят(да чукна на дърво да не зачестяват). НА своя глава не взимам нищо. Другия път ще го питам дали трябва да пия нещо newsm78
Утре съм на работа Tired тъкмо свикнах да се излежавам на топло у нас Simple Smile

# 197
Честито Рождество и от мен, момичета!
Бъдете много здрави и вярвайте в коледните чудеса! Всъщност в чудесата по принцип защото приказките се сбъдват, когато вярваме в тях! Hug
Аз не съм се появявала отдавна, но това е заради многото работа в последно време, гледам много теми сте изписали, без бой си признавам, че не  съм ги чела  Blush, ама времето не стига.
Аз да си кажа, че вече съм +5.5кг...и то трите от тях сякаш за две седмици ги качих, ами в последните месеци... Thinking
И като чета за коледните партита, нашето бебе много ме развесели, две поредени вечери го водих на фирмени банкети, и то слуша какво ли не, и снощи съседите пуснали едни чалгии..ужас...и бебе като зарита и заподскача..направо  Shocked Shocked Shocked викам си лелееее от рано заслуша чалга  Mr. Green

# 198
Знаете ли защо в pregnancy calendar-а от първата ни страничка като си напиша термина и ми дава че днес съм вече втория ден на 7ми месец? Много странно? Написвам си 14.04.2008 и ми дава че съм седми месец newsm78

# 199
Лорелай не виждам защо се притесняваш от тези 5.5кг аз съм вече 11 отгоре  ooooh! 

# 200
Честита Коледа и от мен!!!
 santa2Моето пожелание за вас е това:
Нека не броиме дните,
много да са ни парите,
нека всеки ден е чудо!
Нека зло под комък спи 
и по вода да ни върви!
Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме!
Нека повече да се обичаме-
на себе си да приличаме.
Нека бъдем по-добри,
не само в празничните дни!
cheersНаздраве!!!

# 201
Лорелай не виждам защо се притесняваш от тези 5.5кг аз съм вече 11 отгоре  ooooh! 
Боже!И аз съм цели 10 отгоре!!!Лорелай,ако бях качила само 5,5 щях да съм със сигурност по-добре,ама пусти му апетит.....

# 202
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен априлки и априлски бебчета,щастие и касмет ви пожелавам и страшно много усмивки.покраи тая еофория по коледа чак сега можах да се включа.Aquariel честита печка,както и на всички за новите предобивки получени под формата на подаръци,Лорелай завиждам ти благородно със твойте 5.5кг аз вече съм с 15 отгоре а още колко има Sad

# 203
[
Моя мъж много страда как довечера ще трябва да ядем само постно.  Joy Joy Joy
Стефинка,и моят мъж беше така,ама бързо му мина като изтегли паричката от питата!:)

# 204

вени,имаш предвид нов апарат ли?
Да нов апарат на домашния номер /бтк/ и не можем да активираме тази опция за идентификация на повикванията - да показва кой те е търсил, както на джм-а !

# 205
Най-накрая ни докараха печката и вече съм сложила едни банички с ябълка на Белла Simple Smile После ще правя пиле със зеленчуци. Как ще се развихря просто с тая печка  cook cook, не 11кг да съм отгоре както сега, ами 20 сигурно ще стана Embarassed Joy

# 206
  • в илюзия
Хайде да ти е честита новата печка.Да си готвиш с най-голямо удоволствие.И аз готвя , задимила съм целия апартамент. Rolling Eyes

# 207
  • Пловдив
Aquarel, да ти е честита печката - дълго  ибизопасно ползване  Laughing
За календара на първата страничка - брои лунарните месеци, които са 10, а не 9  Wink
Хубава вечер от мен!!!

# 208
Благодаря ви момичета  newsm51
Лека вечер и от мен  Hug

# 209
Вижте нещо весело  Grinning
Копирано е от блог-а на една съфорумка Simple Smile
Цитат
1. Ако викаш в продължение на 8 години, 7 месеца и 6 дни ще произведеш достатъчно звукова енергия за да се загрее чаша кафе. (Като че ли не си струва.)
2. Ако пърдиш в продължение на 6 години и 9 месеца, е достатъчно за да се получи енергията на атомна бомба. (Е това сега е по-добре!)
3. Човешкото сърце дава достатъчно налягане, когато изпомпва за да качи кръвта на 30
фута. (О, Боже!!!)
4. Оргазмът при прасетата трае 30 минути. (В следващия си живот искам да съм прасе.)
5. Хлебарка може да живее 9 дни без глава преди да умре от глад. (Зловещо)(Все още не съм се отказал от прасето).
6. Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа... )
7. Мъжката богомолка не може да се съвкуплява докато главата и е на тялото. Женската започва секс като изтръгва главата на мъжката. ("Скъпа, прибрах се. Какво по....?!")
8. Бълхата може да скочи 350 пъти от дължината на тялото си. Това е като човек да прескочи футболно игрище. (30 минути ... прасе късметлия ... можете ли да си представите???)
9. Морската котка има повече от 27 000 вкусови рецептора. (Какво ли има толкова
вкусно на дъното на океана??)
10. Някои лъвове го правят повече от 50 пъти дневно. (Все още предпочитам прасето за следващия си живот ... качеството пред количеството!)
11. Пеперудите вкусват с краката си. (Нещо, което винаги съм искал да знам.)
12. Най-силният мускул в тялото е езикът. (Хмммммммм........)
13. Десняците живеят, средно, девет години повече от левичарите. (Ако си еднакво
добър и с двете, трябва ли да разполовиш разликата?)
14. Слоновете са единствените животни, които не могат да скачат. (ОК, така, че би било
добре...)
15. Урината на котката свети при черна светлина. (Чудя се кой е платил за да установи това?)
16. Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му. (Познавам такива хора.)
17. Морските звезди нямат мозък. (И такива хора познавам.)
18. Полярните мечки са левичари. (Ако се сменят, ще живеят много повече.)
19. Хората и делфините са единствените видове, които правят секс за удоволствие. (А с
прасето какво става???)

Общи условия

Активация на акаунт