Отговори
# 180
  • Sofia
Леле, Ванилке познати трепети Crazy

# 181
Ванилке, стискам палци всичко да е наред не само днес, но и занапред  Hug

# 182
  • у дома
Ванил4е, първите дни са относително спокойни. После се "светват", че ги оставяме там сами по цял ден и почват ревовете.
Някъде прочетох, че като се разстрои детето е важно да му казваме, че ще дойдем да го вземем, защото те си мислят, че ги изоставяме, а това е най-страшното което може да почувства едно дете!
Общо взето обаче реват 1-2 минути и след това се успокояват.
Но пак си е до дете, а и Дани вече е голям и ще се справи по-лесно  Hug
Дано мине по-леко адаптирането и за вас и за него, стискам ви палци.   Peace

# 183
Юле, хайде, разказвай как мина вчера в ДГ?

А има ли някакви планове за събота-неделя - театри, които препоръчвате и т.н.?

хубав ден!

# 184
Юле, душо моя, взе ли нещо от пощата , че Яна ме е пощурила за печатите....или да чакаме Нелката пак да ги праща , само че този пьт на мое име  Laughing
как мина градината. Мартин трьгва в понеделник на градина. то не бяха карантини , то не беше чудо.  ooooh! направих му вчера изследванията и утре ще ходим да купуваме нова раница. струва ми се обаче , че доста ще плаче този пьт...такова предчуствие имам. баща му ще го води , че аз сьм на работа . стискайте палци всичко да мине по-поносимо за детето. много ми е притеснено.
шошка , наредих част от багажа - предимно детската. другият багаж ми е още в чувалите , защото все още си тьрсим нещо по-евтино. тук ни свалят кожата от наем. трябва да ви кажа , че в този апартамент няма една права стена- един гардероб не може да се сложи - какво е това ново стрителство , какво е това чудо , незнам , ама сьм супер разочарована. тези дето издават акт16 , не гледат ли за какво става вьпрос.... Naughty ooooh!
Диди, ти провери ли за количките от Маккуин в магазиньт на Пиротска, за който Victoria_R ти писа.... кажи какви са.
а mkp , веднага да казва от кьде е купила голямата  Laughing
Янче, браво на Мая , за бьрзото адаптиране в градината . какво прави Боянка. пусни някоя снимка да я видим бузанката.
а Нелката, нещо се позагуби....

# 185
привет и от мен
за съжаление, вижте в колко часа пиша - още съм на работа, за това и рядко влизам
ще наваксвам някой ден Confused

# 186
Крис,сериозно са те яхнали на тази нова длъжност!Надявам се,че не нощуваш там!
Монка,днес си взех колата,така че в понеделник ще мина през пощата,дано да не са ги отпратили обратно за София.Тия,които издават акт16 май гледат сградата да не падне,а не дали стените са криви... #Cussing out
За градината-голямата изненада беше че е спал на обяд.Не е ял койй знае колко,но то ми беше ясно.Когато го взимахме вечерта той беше...ммм..малко различен,някак си омърлушен,без обичайната енергия,без настроение.Но не ми се вярва,че е от градината,защого на другата сутрин почна да кашля и го оставих вкъщи.Всъщност и днес той е доста крив,причината,обаче,не ми е съвсем ясна,защото не е много хремав,не кашля много/4-5 пъти на ден/.Така че можем да се похвалим с един единствен пълен ден на градина.
Мони,дано твоето предчувствие за Матри е грешно и мине леко!

# 187
  • у дома
Ванилка, защо не го заведете при педито ви да го преслуша за всеки случай? Има ли апетит?  newsm78

Монка, за количките нямах време да сляза до Пиротска. Много ми е натоварено през седмицата.  Но от големите мисля че има в Джъмбо.
Наистина ли е такова положението с новото строителство? Аман!  #Cussing out
Дано мине леко с Марти в понеделник! И във вторник да си по-спокойна Praynig   Hug

# 188
Здрасти банда
Емката от както се е върнала в петък, е с яко разтройство, даже преди малко става пак да действа, за пръв път даже цяла нощ не издържа, утре ще я водя на педи, днес купих Ентерол, с триста зора й дадох един, но свекито ме подсети, че едно време с йод се пресичаше разтройство, и мен така ме лекуваха, няколко капки йод с лъжичка вода, опитвам се да намеря нещо против това средство, но нищо не изнамерих, май да й дам сутринта и йод... какво мислите  Rolling Eyes

# 189
здравейте!

Ели, ами и аз не се сещам нищо против, но също тотално го бях забравила... Ама Емката дали ще иска да го пие, ако не иска друго - опитай пак с ентерола първо Thinking

а вие отделно или заедно все пак се завърнахте?

А Сав пък го боля ухо в петък вечерта, а и вдигна темп, която се появяваше привечер / през нощта и в следващите два дни, макар за ухото повече нищо да не е казал... ще видим днес как ще го определи лекарят...

Хубава седмица!

# 190
Честит рожден ден на Михаела! Hug Да си жива и здрава, сладуранке Heart Eyes ииии, скоро сестричка или братче! Wink
Мони, дано намерите нещо по-прилично като цена.
Ели, за първи път чувам този начин лечение  Rolling Eyes
Ванилка, надявам се Дани да е здрав Hug И Савко, също. Като чуя болки в ухото и настръхвам. Диана това й е слабото място  Cry
Вчера водихме Диана на детски театър, с истински актьори. Как едно облаче обиколило света. Много е хубаво, че те непрекъснато комуникират с децата, а мойто направо ми скри шапката...нон стоп им задаваше въпроси Grinning

# 191
  • София
Здрасти и от мен!

Честит рожден ден на Мишето!

Ели, ако положението е неудържимо, дай й Смекта. Не й давай да яде нищо освен някой сухар, варен или печен картоф, солетка, супа от моркови и ориз (без мазнина), купи й от хидро-разтворите срещу обезводняване, или готовите разтвори, тези на Хип ORS са добри - на базата на оризова вода и моркови (също запичащи). Пийте чай от джоджен.
Бързо оздравяване и на другите болни малчовци и стискаме пръсти на Марти за първия учебен ден!

Ванеса е добре, слава богу, но се пазим много, почти не излиза в тая гадна мъгла. В събота бяхме на Боровец, където времето беше чудно! Пързаляхме се за сефте с шейна - имам предвид истинско спускане, а не дърпане на шейната. Ванеса се забавлява много и беше много горда от себе си. Тя по принцип не си пада по нищо, от което е преценила, че може да се нарани, и цял ден разправяше колко е "нестрашнива"  Laughing, разбирай, безстрашна.
Напоследък нещо се е отприщила съвсем да плямпа, просто ще полудея, не й спира устата за секунда. Каканиже нон-стоп и такива ги плещи, че направо се ошашквам. Време й е май за градина.

ПС. Скоро ще кача снимките от РД.

# 192
  • София

Честит Рожден Ден на Мишето!  bouquet

Отдавана не съм  писала, но вече съм без деца и редовно ще ви следя Simple Smile.

Виктор след 1-но месечно прекъсване, днес отново е на градина. Естествено я опищя като влезнахме.

Ели, за йод нищо не съм чувала, не мога да те посъветвам. Растройство пресичам с Ентерол и Хидрасек. Действа безотказно.

МКР, Ванеса на кого да прилича,  ген дето се казва Laughing

Бързо адаптиране на Марти и Дани в ДГ. Болничките да оздравяват  bouquet

# 193
благодаря за подкрепата - за градината. сутринта отидахме до яслата да се сбогуваме с госпожите и децата , да го изпишат официално и после отидахме в градината. там всички взеха да му се радват ( госпожи ,мед.  сестра , директорката) - Яна беше атракцията на градината и всички много си я обичаха. Мартин милият така се ошашка , защото за него тези хора са си непознати и взе да ме подканва да се врьщаме кьм яслата  Laughing . обаче щом почнах да го сьбувам като ревна.....качих го до групата и лелката му сложи да закусва. нашият гладник , щом видя храната млькна , заряза ме и седна да си хапва   ooooh!  Joy аз стествено използвах момента да се изнеса..., но ми е едно такова притеснено още. слетобед ще гледам по-раничко да го взема. 
Ели, как е Емката . и мене са ме лекували с йод. мисля , че няма да и навреди. аз дори все още го ползвам този метод -пресича безотказно. стига да иска да го пие , щото е доста гаден на вкус.  Sick
и ние вече втори уикенд ходин на св. Константин ( над яз. Батак). много е готино , децата супер много се забавляват на снега, пьрзалят се като луди. Марто даже го пробвахме на ски . голям смях падна. вчера обаче малко се поизтрепаха - Яна- един пьрзалящ се с наелон я помете и и разби челото , а марто пьк си заби брадичката в една бабунка и сега е посиняла цялата. но вьпреки перипетиите другата седмица смятаме пак да отидем.  тази продьлжителна мьгла ни действа доста подтискащо на всички  Tired

# 194
Ами не е добре Дани.През нощта сп и като къпан,пък денем покашля.Тази сутрин го заведох на частен педиатър,защото и на мен не ми е добре и хич не ми се висеше по опашки с други болни хора...Та Дани е с бронхит Confused Педи обясни,че това не е занемарено състояние,а сега имало вируси,които атакували директно бронхите.Каза да не излизаме навън поради влажния въздух заради мъглата.
Абе ей такива неща....
НЕВИ,дано да не е ухо,че

Общи условия

Активация на акаунт