Отговори
# 195
Здрасти банда
тая нощ посред нощите сра, в 6.сутринта пак, и после не заспахме, дадох й 4.капки йод, свеки беше казала 1-2, ама аз реших че е много зле положението щом не спим от дрискане, Емата все едно огън й дадох да пие, караше ме да й духам в устата, изпи 0,5л. вода - поне нещо хубаво, яде корички, и само скимтеше, викаше че я пали в устата ooooh! малко се притесних да се призная, но не трая дълго... Отидохме в 8ч. при педка, тя вика да вземе секрет, свалям гащите й, тя пръднала ли какво ли, всичко лайнян цвят  ooooh! срам ме хвана, педката вика, нормално, не се притеснявайте, резултатите в чт. от там трябваше да хващаме влака да ходим в Прага, че си бях изпуснала мин. седмица часа при гинеколога, на гарата пак осра пейзажа - това 1ч. от педката, влака пътува 1,4ч, един път много яко, един път слабо - направо до обяд 5х сране, абсолютно нищо не яде, добре че пи тая вода покрай йода, че и не пие... направо не бях на себе си...
Отидохме при гиндата, Емата гледа бебока как спи, не й беше кой знае колко интересно според мен, после отидохме до работата, там пак се насра, и от тогава до сега, да чукам на  ooooh! пауза... вече 6.ч. Shocked направо не мога да повярвам... май йода си показа силата... поне така си мисля де...
Педката ни даде Ентерол, сутрин и вечер, сутринта го пи, и следобед като се прибрахме... но едва ли толкова светкавично и той действа, или пък е резултат от двете.. знам ли  Thinking
В крайна сметка важното е че задържаме временно положението, ще видим тая нощ как ще е...
Изяла е две крайчета от багета за целия ден... солети, гризини, глупости от тоя сорт.. не ще...
Сега се къпе, Мартин вика че му се вижда по кльощава вече... всъщност и на мен май ми се вижда, но да овладеем положението, и ще си навакса...

Иначе да, аз си дойдох с автобуса, те с колата на другия ден, та ме беше яд къде се мъчих толкова в претъпкания бус, пък и Марто сам с Емата на това пътуване остана...

Ванилийке, Неви
дано се размине Peace

Монка
то голям екшън покрай тия писти  Grinning, края добър, всичко е добре всъщност  Wink ама малко повече да ги пазиш, ей, всякакви леваци там има...

Миленке
"нестрашнива"  това като на чешки ми звучи  Mr. Green

айде до утре, пак ще докладвам

# 196
  • София
Милата Емка, надявам се, че не й си се карала. Дано да се оправи положението. Сигурно е някакъв гаден вирус. Другите болни как са? На Ежко оправи ли се ушето?
Ванеса слава богу е добре, но снощи имахме екшън. Ходили на кварталния детски клуб с баба си и забравили там Фифито. В 11 часа изведнъж тя се сети за него и като разбра, че го няма, изпадна в истерия. До полунощ се успокоявахме. Тръшка се веднага да я обличам, за да си вземе "сладкото бебче", после рева, че горкото Фифче е само и го е страх, и му е "скучно" за нея (скучно значи мъчно), въобще едвам се оправих. На сутринта едва отворила очи, скочи да ходи да се го взема, а като й казах, че аз отивам на работа, а тя трябва първо да закуси, преди да излезе, ми изтресе "Ти нямаш съвест, мамо"  Shocked

# 197
  • у дома
Миленка, Ванеса уби рибата с този коментар  Mr. Green Май децата ни в някои ситуации реагират по-зряло отколкото очакваме. Трябва да си вземем поука.  Wink

Ели, как е Емката днес?

Аз съм в къщи тези дни - пазя леглото, натресе ме гаден вирус - вчера цял ден не мога да смъкна 38.4 Т . Чак късно вечерта ми просветля. Хремата, гърлото. главоболието няма да ги споменавам.
Очаквам и тати и Кати да се разболеят, макар че засега държат фронта. Инкубационният период бил около една седмица.
Сега е моментът да съжалявам че не си направих и аз хомеопатичен профил при хомеопат - щеше да ме вдигне за нула бройки.

Пазете се и хубав ден от мен!

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:31 от fastuche

# 198
е за да не сме по - назад от тайфата сме си у нас, със гнойна ангина от бактерията, която явно адкси много си е харесала моя син, та положението е критично
аз бачкам от нас, 10 дена ще правим чудеса от храброст кой да го гледа и така

Ели искам да ти кажа нещо, знаеш за проблемите на Виктор баш с дрискането, за съжаление, единственото ефективно в БГ поне лекарство се произвежда само и единствено в Инфекциозна болница - една течност за пиене - некъв рехидрант ли е кво ли е - за 3 часа ги вдига на крак.....дано има такова и в Чехия Hug
а иначе - Дренки жено,л намери някъде дренки - компот, сухи - все некви има в чехия - това е желязното противодрисково бабино лекарство - или нар...........нара е адски спичащ плод, за час ще и спре дрисъка Hug

МКП дай щерка ти - умрем за такива индивиди като нея Heart Eyes

# 199
  • София
Качих някакви снимки от РД на Ванеса, заповядайте - http://community.webshots.com/user/vanessa_klara

Все още чакаме от РД на Мая, Борко и Викича, както и на Дарата и Марк. Засрамете се!

# 200
  • у дома
Миленка, гледах снимки, тя е прекрасна! Hug Heart Eyes Да не забравиш да я запишеш на балет тези дни  Grinning

# 201
  • София
Миленка, гледах снимки, тя е прекрасна! Hug Heart Eyes Да не забравиш да я запишеш на балет тези дни  Grinning

снимки гледаш, а не даваш. Пропуснах поименно да те спомена в списъка на тези, дето не са качили още снимки  Laughing

# 202
http://smiley2312.multiply.com/photos
има три нови албума  Simple Smile

чета ви ... ама нещо не ми се пише ...
в странно настроение съм.

до скоро!

# 203
Юхуу, Ванеса е истинска принцеса. Направо някакво благородство лъха от нея, синя кръв ли тече във вените, що ли?!  Hug
Мони, бравос за шейната. В Австрия се пуснахме и ние със шейна по специална писта. На моменти беше доста екстремно  Shocked, забивах яко спирачки, демек ботуши на завоите.
Фъстъче, срам не срам не можах да позная Катето Crazy
Смайли, дай тема за размисъл и чешане на езиците  Hug Горе главата  Heart Eyes

# 204
мии ... няма такава ... не съм увесила нос, не съм повече от обикновено нервна или агресивна... някак ми е безтегловно.

# 205
  • София
Юхуу, Ванеса е истинска принцеса. Направо някакво благородство лъха от нея, синя кръв ли тече във вените, що ли?!  Hug
Мони, бравос за шейната. В Австрия се пуснахме и ние със шейна по специална писта. На моменти беше доста екстремно  Shocked, забивах яко спирачки, демек ботуши на завоите.
Фъстъче, срам не срам не можах да позная Катето Crazy

Eто това е Катето:

По отношение на синята кръв - ще да идва от фамилното й имение - Ванеса фон Баценхойзе (нали така се пишеше селцето)  Laughing

Нели, кво ти става, душо, не мой така, с тия кила как безтегловно ще го даваш  Mr. Green

# 206
и аз поразгледах много хубавите снимки, и също ще кача скоро някои, обещавам!

а за ухото - ами ухото е все пак Sad, в понеделник даже започна да тече - и най-неприятното е, че иначе той вече почти нямаше Т, не се оплакваше от болка, т.е. ние си мислехме, че всико е отминало, а се оказа, че не е така... - педиатърът се поуплаши и предписа категорично Зинат, и то веднага, както и консултация с УНГ, вчера ходихме там, и дори той вече взе да намеква за евентуално очертаващо се неизбежно махане на третата сливица, ако ухото протече пак, т.е. за трети път тази зима... но не препоръчвал да се маха все пак, т.е. отново стигаме до момента, че ухото много трябва да се пази, т.е. никаква, ама никаква градина... а това никак не ми харесва... ще го мислим... иначе самият Ежко вече и Т не прави и като цяло е в добро настроение, дори похапва прилично, дивее и плямпа, разбира се, повече от необходимото, ама чак за съвестта ни не е говворил, за разлика от Ванеса Wink

хайде, поздрави на всички, пишещи и непишещи /в момента/!  Heart Eyes

# 207
  • у дома
Неви какво означава това че ухото е протекло?  newsm78

Аз знам, че дори и да се самоперфорира тъпанчето - то си изтича секретът от инфекцията и после зараства от самосебе си. Не съм специалист все пак, какво ви обясниха на вас?

Ели, как е Емка? Мина ли акото? Какво показа изследването?
А ти как се чувстваш?

Нели, какъв ти беше имейл адреса, може на icq или лс? Имам да ти пращам едни снимки с пушки и шлемове  Mr. Green

# 208
  • София
Аз съм в сесия до средата на февруари (пиша курсови, уча за изпити и т.н.). Само хвърлям по един поглед да съм в час ама нямам време ни за снимки, ни за писане, ша ма извините...

# 209
  • 42.016399,23.101179
Здравейте и от нас!
И ни е сме от болните дечица, в петък вечерта вдигна висока температура, нали все в събота и неделя трябва да се разболяваме.  Mr. GreenАз се заинатих и не я отведох на лекар, уж успяхме да овладем положението, вчера цял ден и нямаше нищо, даже си мислехме днес да си я пратим на градина и през ноща и тя пропищя от ухо. Сутринта се събуди отново с температура, явно и на нас то ни е слабото място. Сега я чакам да се събуи и да я водя на доктор, хич не ми се води особено при педито, че като нищо сме прихванали оттам още някой вирус , ама вече няма начин. Sad
Маймунка стискам ви палци да се оправите по бързичко. Емката и  Дани Бузани също. Heart Eyes
mkp успя да ме развесели тази умница Ванеска.  Laughing О тсърце съм се смяла. Снимките също са ви многоооо сладки, истински принцески са били госпожиците.

Общи условия

Активация на акаунт