тая нощ посред нощите сра, в 6.сутринта пак, и после не заспахме, дадох й 4.капки йод, свеки беше казала 1-2, ама аз реших че е много зле положението щом не спим от дрискане, Емата все едно огън й дадох да пие, караше ме да й духам в устата, изпи 0,5л. вода - поне нещо хубаво, яде корички, и само скимтеше, викаше че я пали в устата
малко се притесних да се призная, но не трая дълго... Отидохме в 8ч. при педка, тя вика да вземе секрет, свалям гащите й, тя пръднала ли какво ли, всичко лайнян цвят
срам ме хвана, педката вика, нормално, не се притеснявайте, резултатите в чт. от там трябваше да хващаме влака да ходим в Прага, че си бях изпуснала мин. седмица часа при гинеколога, на гарата пак осра пейзажа - това 1ч. от педката, влака пътува 1,4ч, един път много яко, един път слабо - направо до обяд 5х сране, абсолютно нищо не яде, добре че пи тая вода покрай йода, че и не пие... направо не бях на себе си...Отидохме при гиндата, Емата гледа бебока как спи, не й беше кой знае колко интересно според мен, после отидохме до работата, там пак се насра, и от тогава до сега, да чукам на
пауза... вече 6.ч. Педката ни даде Ентерол, сутрин и вечер, сутринта го пи, и следобед като се прибрахме... но едва ли толкова светкавично и той действа, или пък е резултат от двете.. знам ли

В крайна сметка важното е че задържаме временно положението, ще видим тая нощ как ще е...
Изяла е две крайчета от багета за целия ден... солети, гризини, глупости от тоя сорт.. не ще...
Сега се къпе, Мартин вика че му се вижда по кльощава вече... всъщност и на мен май ми се вижда, но да овладеем положението, и ще си навакса...
Иначе да, аз си дойдох с автобуса, те с колата на другия ден, та ме беше яд къде се мъчих толкова в претъпкания бус, пък и Марто сам с Емата на това пътуване остана...
Ванилийке, Неви
дано се размине

Монка
то голям екшън покрай тия писти
, края добър, всичко е добре всъщност
ама малко повече да ги пазиш, ей, всякакви леваци там има...Миленке
"нестрашнива" това като на чешки ми звучи
айде до утре, пак ще докладвам

, в понеделник даже започна да тече - и най-неприятното е, че иначе той вече почти нямаше Т, не се оплакваше от болка, т.е. ние си мислехме, че всико е отминало, а се оказа, че не е така... - педиатърът се поуплаши и предписа категорично Зинат, и то веднага, както и консултация с УНГ, вчера ходихме там, и дори той вече взе да намеква за евентуално очертаващо се неизбежно махане на третата сливица, ако ухото протече пак, т.е. за трети път тази зима... но не препоръчвал да се маха все пак, т.е. отново стигаме до момента, че ухото много трябва да се пази, т.е. никаква, ама никаква градина... а това никак не ми харесва... ще го мислим... иначе самият Ежко вече и Т не прави и като цяло е в добро настроение, дори похапва прилично, дивее и плямпа, разбира се, повече от необходимото, ама чак за съвестта ни не е говворил, за разлика от Ванеса