Отговори
# 210
  • у дома
Марси, съжалявам да чуя че и вашето Вики е болничко. Sad Няма ли опция педита да правят домашни посещения? Особено след като детето е малко и е с Т?

# 211
здравейте,

Диди, ами няма проблем със затварянето на ухото, така да се каже, но самото протичане на гной е белег за по-сериозна инфекция. Предния път всъщност беше предизвикано от УНГ-то с убождане, сега стана от само себе си. Явно ще трябва сериозно да се разчета по темата.

Янче, успех със сесията!
Мен пък много ме радва същата - малко почивка  Wink

хайде, да се оздравява бързо!

# 212
Колко болни дечица! Rolling Eyes
С Дани сме по цял ден вкъщи и полудяваме и двамата.Макар,че Дани не е от най-големите цунамита,така е.Аз съм по-добре вече и излизам за кафе,майка идва да гледа Дани и така определено съм по-добре.
Неви,кофти е това с ушенцето,чувала съм,че отитите много рецидивират и лятото ще трябва да го пазиш много /на море и басейн/
Утре ще водя Дани на педи ,но най-вероятно ще го эоставя за още седмица вкъщи и ще му давам имутостимулиращи и5

# 213
  • София
Бързо оздравяване на групата. В тази връзка да ви питам какви имуностимулатори давате (изключвам прашеца от крилца на пеперуди и опашки от попови лъжички, прикрити зад "бахова ябълка", която фен-клуба на Чамурлийска дава  Laughing)

# 214
  • Sofia
Аз не давам нищо.давах Бронховаксом,но той май не е към имуностимулаторите newsm78

# 215
  • София
Аз започнах да давам по един Осцилококцинум седмично профилактично. Нали обявиха, че грипа пристига Crazy

# 216
На мен ми свършиха запасите от бахова и нищо не давам. Наблягам на фрешове и мед.
Мамун, дано се оправи Савко бързо. Какви са ти алтернативите, ако не може да ходи на градина?
Дани и Вики също да преборят вирусите скоро  Hug
При нас Емма нещо повръща...дано да е от преяждане  Thinking

# 217
Виктор е на Изопринозил - изкл съм доволна, да не кажа, че го спасява от доста по - сериозни набези от гадната бактерия, пие и Апетон, от който също съм доволна
Чоч бромховаксона е имуностимулант, но Виктор кашля от него много Rolling Eyes
Асе, от лекар ли ти е предписан Осцилукокциума........имам резерви за свободното му даване, от случай със съседско дете, на което отключи астма Rolling Eyes
много ми е добре да си седя у нас и да си гледам Виктор - не може ли постоянно да си работя от нас, толкова е хубаво.........

# 218
Не давам никакви имуностимулатори. До 5-годишна възраст имунната им система се развива и всяко вмешателство в нея може да има странични последици. Давам единствено Мултисаностол.

И мен ме мързи да пиша, само ви чета.
Ние още сме хремави и кашляме всички вкъщи, от 10 дни. Баси гадния грип...

# 219
Честита нова година и от нас!

Оздравяване на всички болни и да не се повтаря през цялата година!
И ние минахме през сериозни болести, но надявам се всичко да е останало зад нас.

# 220
  • София
Крис, ти ме разби Shocked А твоите съседи как са сигурни, че Осцилококцинум-а точно е отключил астмата? Астмата не е ли вид алергия?

Чета сега за Цитросепт, дори на обед купих да почнем да пием - някой пил ли е, да даде отзиви?

# 221
  • 42.016399,23.101179
И аз сега почнах да давам Осцилококцинум, малко късничко ама смятам и после профилактично да продължавам.
Асе аз по рано съм давала на Вики цитросепт и съм много доволна от него, пила съм го и аз. Ноооооооооо е много горчив и Виктория не го ще, усещаго навсякъде, както и да го замаскирам, със сокче, млекце или нещо друго.

# 222
  • у дома
Асе, и аз съм ветеран на цитросепт-а , адски горчи - не знам децата как ще го търпят , но не го понасям от известно време ..
иначе чудодеен бил .

# 223
асе детето беше с нещо си там - бронхит примерно, пие осцилокоцнезнам си кво и прави първи астамтичен пристъп - лекарите казали - от него е, но не съм в подробности запозната, само споделям, не ви агитирам да не го давате Peace
Цитросепт пи Виктор през последните 3 месеца - ми през тях боледува най - много, пия го и аз - специално за женските ми проблеми - никъв ефект, а едвам го понасям, не ме питайте на него как съм го давала 3 месеца по 2 пъти на ден - не знам, много го хвалят, при нас не подейства
според мен, при всеки е различн действието на такъв вид лекарства - цитросепт, имуновсякакви си стимуланти
Алекс е права, че си граДЯТ сами имунитет, ама като ти се разболее 3 пъти за 20 дена спираш да четеш какво пише като новоост и бягаш бързо при лекаря, щото виктор пи АБ на 15 декември, на 3 Януари пак беше болен но мина без него, на 14 януари пак е болен и е на АБ
как ви се струва - 3 пъти за 30 календарни дни - вярвайте и давам му всичко

# 224
Привет!
Трябва да чистя, ама се чудя как да забавя началото  Wink

Осцилококцинум не бих давала профилактично. Няма хомеопатично лекарство, което да се дава профилактично.
Асе, астмата може и да не е алергична. Може да е отключена от вирус. Не вярвам осцилококцинума да е причината за това. Болшинството от докторите, за да затвърдят негативното си мнение относно хомеопатията обвиняват нея за последствия от неправилно лечение или липса на такова.
Освен баховата ябълка от две седмици давам на Дара и Саностол просто защото ми се вижда отслабнала, не я знам колко и какво яде в детската, опитвам да пробутвам плодове, но не всеки ден, но това са си витамини. Аз също пия едни, защото не ям нищо друго освен шоколад и вафли.
Крис, какво е това Апетон?

Ясен беше със зачервено ухо миналата седмица, вдигна и температура 37,6. Бяхме на УНГ в Токуда, предписа някакви капки, но се разминахме само с Ферум Фосфорикум. Още на следващата сутрин ухото беше добре, даже докторката се учуди как толкова бързо подействали тия нейните капки  Wink Отново взе и гърлен секрет, който потвърди стафилокока, но щом не правел бели нямало нужда да го трепем за сега.
Дара беше добре, но снощи се върна с кашлица от детската. Въпреки това я пратих, следобяд ще я водя на джипка и ще звъннем на Чамурлето.

Иначе сме добре... изключвам хроничното ми недоспиване...
Хайде лека!

П.С. Имам тема за размисъл, но по-късно ще я метна тук  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт