Отговори
# 165
  • София
На Мая явно много й е харесало да бъде заек, защото цяла вечер после ми охбясянваше как каката й сложила ушички и тя била зайче и т.н... Друго не ми разказа...
Аз въпреки че минах за много малко оттам и хвърлих бегъл поглед на заведението много ми хареса. Искате ли да си направим партито там другата седмица?

# 166
  • у дома
Янче, искаме, аз съм ЗА  Simple Smile

Мирянка, вече сме на твоето  Wink и ний заръчахме торта маккуин за градинското й парти  Wink 

Сега почна да опява за Матю (що го превеждат така  newsm78), но тука не съм виждала пълния сет коли - като играчки, само Маккуин.  newsm78

# 167
  • София
Има, има. Джъмбо Wink

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРКИ!
ЖИВО И ЗДРАВО ДА РАСТЕ МОМЧЕТО, ВЕСЕЛО, БЕЗГРИЖНО И ЛУДО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА НЕЖНАТА ПРИНЦЕСА ВАНЕСА!
МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧКА И ДА РАСТЕ ВСЕ С ТОВА ФИНО И ИЗТЪНЧЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ!

МКП, сега да не ме сгащиш за "фино"-то. Mr. Green

# 169
честит рожден ден на Марки и Ванеса. весело детство и много здраве за последните ни рожденници    bouquet

елексирче, какво представляват количките от маккуин в Джьмбо. колко струват и дали може и ние да се уредим с един комплект. Мартин е пощурял по това филмче. книжката я четем по 100 пьти на ден. целият му рожден ден мина сьс всякакви маккуински неща. в пловдив за сьжаление никьде не мога да намеря да му купя количките. мислих да пиша на мама да му купи от франция , ама , ако тук ще ми излязат по евтино....

# 170
Minimo. мерси за пожеланията!
Поне аз като ходих в Джъмбо нямаше хубави коли Маккуин, в комплектите с писта и тн са добри, но иначе само колата имаше едни малки и доста гадно копие на Маккуин.
Според мен няма да ти излезнат по-евтино от Франция, аз му взех на Марк от Португалия и сме много доволни, за сравнение сет за рисуване с приспособления за рисуване всякакви, маса за рисуване и столче в Португалия бяха 29 Е а тук ги гледам същите за 150 лв...

Диди, малки колички Маккуин, Матю Док и май Луиджи видях на Пиротска онзи ден, малък детски магазин от лявата страна на Пиротска, доста навътре по улицата, за съжаление правеха ревизия..

# 171
Накрая семейния съвет реши, утре си тръгвам сама, а Мартин ще кара Емката евентуално края на седмицата, защото днес отново не бе дошла частта дето е счупена за волана  Rolling Eyes а шефа на сервиза отказал да издаде не готова кола...

# 172
  • София
Не се притеснявай, Ели, ще се погрижим за Мартин. А, да, и за Емката  Laughing

Наистина, ако са си тук, прати ми пак домашен на лична да ги водят бабите да играят заедно. Аз ще съм на линия чак съботно-неделно.

ПС. В Джъмбо вече има голям Маккуин.

# 173
Ааа, имаме още една рожденичка януари Hug
Браво за рождения ден на Ванеса и принцесите и зайчета Peace Фъстъче, не бих се тревожила, че Катето не е по организираните занимания. Хубаво качество е да не признаваш да ти казват какво да правиш, мисля, макар и ти сега да не мислиш така  Mr. Green
Ели, лек път и умната  Hug
Мони, подреди ли къщата вече, как се чувствате в новия дом?

Вчера ми беше много депресарско, то и времето в унисон с настроението ми, дъжд цял ден. Днес обаче едно слънчице, кеф. Метнах Ди на градиина и емнах Емка по магазини и разходки. Шопинг терапията отново се доказа! Sunglasses

# 174
  • на езерото
   Честит Рожден Ден на патерици на Ванеса-принцеса и Марки, безгрижно детство, здрав и щастие им желая  bouquet
 Шоши, бравос за шопинга Peace И аз мисля днес да поразгледам, защото някой магазини започнаха с разпродажбите Party, а и най-накрая се сдобих с кредитна карта (ще бъде истинско бедствие  Laughing Sunglasses )Моята принцеса днес е почивка, ще си правим компания двечките Hugда видим какво ще си харесаме!
 Фастъчке, не се притеснявай за Катето, както и Шоши е писала , това да си индивидуалист не е лошо, а даже градивно Peace
 Янче, браво на Мая за бързата адаптация Heart EyesПонеже казваш че е капризна в хапването, какво ти казаха, яде ли си яденето там?
 Ели , лек път!

# 175
  • София
Пинка, честита ти карта и моите съболезнования за съпруга ти  Mr. Green Шоши, похвали се, какво докопа по намаленията?
Докато сме още на тема рождени дни, няма грам снимка нито от РД на Дара, нито от сборния РД на Мая, Борко и Виктор, нито на Марки. Не че аз съм качила, де  Wink

# 176
  • у дома
Пинка, ха честито! Със здраве да сихарчиш, пък мъжо ти после да погасява Simple Smile  Mr. Green

Шошка, Пинка, много утешаващо ми звучат вашите мнения, благодаря за което.

Ама ей го на, вчера нашата кокона пак е залягала по пода в знак на протест. Не е искала да се включи в общите занимания. Не знам кво ша го правя тва дете ако не изучи Моливкото  ooooh!  Mr. Green

Нашият голям Маккуин ни е подарък от Ванеса - играем с него, храним го, поим го, приспиваме го - пълна програма.    Crazy

Да, да Мимка - чакаме снимки.

# 177
Пазарувах разни дреболии за вкъщи- цветя, саксийки, шаренийки  Party Др. седмица ще се отдам на дрехи обаче  Wink Ще докладвам!
Фъстъче, да си гледат работата възпитателките. Като не иска, няма пък да играе под строй и толкова. Колкото повече растат, толкова повече ще им стават интересни групивите забави. Ха, това ми прозвуча малко като групов секс Mr. Green
Нещо щях да въпросвам, ама забравих.

# 178
  • София
   Янче, браво на Мая за бързата адаптация Heart EyesПонеже казваш че е капризна в хапването, какво ти казаха, яде ли си яденето там?
Няма никакъв проблем. В яслата също нямаше проблем. Всичко е лично към мен... Напоследък да чукам на дърво има някакво подобрение, но да не с ехваля много...

Малката също както ядеше по половин малко бурканчче със зор, изведнъж почна да яде по цяло голямо (190). Не знам откъде се взе този вълчи глад, но ме изумява. Веднага се позакръгли. Утре или в понеделник ще ходя да я мерят, че не й се е случвало отдавна.

Снимки... ами ще покажа. Засрамвам се!

# 179
Браво на Мая!Е,ентуизиазмът е разбираем,щом е ходила и на ясла и то безпроблемно...
Дани го оставихме преди 2 часа на градина...Снощи легнахме рано /е,нормално рано към 22,щото за нас "нормално рано" е към 23ч/ и днес стана в 7,ухилен както винаги.Ноооо,като разбра,че ще ходим на ДГ веднага посърна и му изчезна настроението...В градината ни посрещна една жена,показа къде му е шкафчето,сложих му пантофите и влезнахме в стаята където му е групата,изсипаха се сума ти деца да му кажат "здрасти",ама нашият "контактен" никак не реагира...Заигра се,аз излезнах тихичко и сега съмч на тръни,все чакам да ми се обадят...

Общи условия

Активация на акаунт