Спите ли със сутиен?

• 17 316
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Не ,не ми е удобно.

# 167
притискането на гърдите от сутиена пречи на лимфата да отвежда токсините и те се застояват в гърдите , а това е  вредно .

Има достаобяснения по темата .

# 168
  • София
притискането на гърдите от сутиена пречи на лимфата да отвежда токсините и те се застояват в гърдите , а това е  вредно .

Има достаобяснения по темата .

Ама наистина избирайте си по-внимателно източниците. www. 007 гърди.com не може да ме убеди в каквото  да било. Иначe твъдението може и да има логика.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 10:51 от Гуш

# 169
ми добре

# 170
Не!Свалям го веднага след като се прибера в къщи.

# 171
nova_badeshta_mama, нямам нужда от прошката ти.
Каквото е твоето отношение към мен, такова е и моето към теб.
Т.е. ако се държиш добре и аз се държа добре - такова е възпитанието ми и то не търпи критика от теб, защото не ме познаваш.
Както казах вече вреда не означава задължително рак.
Никъде не съм написала "сутиенът предизвиква рак". Дала съм примери с това което се дъвка и плю по-горе. И с това, както и ти констатира, надявам се стана ясно, че човек в интернет може да намери информацията, която иска. А от своя страна пък това означава, че за 100% вярна информация ще говорим, но друг път.
Гуш, единствената потребителка, която пише в темата само след мен си ти. Това ме ласкае   bouquet
Какво да ти кажа освен, че английският ти не е достатъчно добър, ако не си схванала, че първата връзка между рак и сутиен е направена 1930г.
Кой е под нивото ми съм написала. Но ако искаш ще ти кажа пак- ТИ!
Никой тук не пише за теб или с цел да те убеди в каквото и да е. Не полудявай!
За теб може и да стана жалка, ако не споделя лична история, но както вече ти казах, в моите очи ти си ...... така, че не ми пука.
И не на последно място е изключително глупаво да казваш "ако беше... щеше ли фирма като...". Разбира се, че да. Там където играят пари или много пари здравето на хората го духа. И не важи конкретно и само за това. Има много примери. Дори такива, които са изключително близки до теб и до всеки един от нас.

# 172
Явно мнения за сутиените много, но след като прочетох как повечето тук едвам издържат да носят сутиен, искам любезно да попитам - сигурни ли сте, че носите правилния размер сутиен? Не, че намирането на такъв е лесно, все пак всяка жена има специфични гърди, но ако толкова ви пречи, може и да е защото не ви пасва добре.

# 173
  • СОФИЯ
ВИЕ НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ  Sick
В НАВЕЧЕРИЕТО СМЕ НА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ  Simple Smile
АНГАЖИРАЙТЕ ВНИМАНИЕТО СИ С ПРИГОТОВЛЕНИЯ
И СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ  Hug

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ МЕН
Бъдете живи и здрави и нека 2008г. ви донесе
мир и любов

# 174
  • по пътя на светлината
Хайде сега със сутиен,без сутиен-кой както му е удобно .... Laughing santa2

# 175
  • София
Какво да ти кажа освен, че английският ти не е достатъчно добър, ако не си схванала, че първата връзка между рак и сутиен е направена 1930г.

Ама в материяла, който си приложила пише КОРСЕТ, не сутиен...мнооого си зле с английския

hahaha

Защо така се връзваш и се мориш да се правиш на Св. Пу...а Парашкева?  Laughing
Ей това е най-жалко в патетичния ти образ тук.  Laughing

# 176
Спя без сутиен  Peace

# 177
  • София

Не, няма 

Sick Sick Sick

# 178
Прекалявате! Минете на ЛС, щом ви е кеф да си приказвате  Wink

# 179

Не, няма 

Sick Sick Sick

Не позна, Гуш. Ще спрем. Или поне аз.
Безсмислено е да споря с такава като теб. Не струваш.

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт