Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-добрите методи за захранване на бебета?
Къде мога да намеря био продукти и надеждни места за пазаруване?
Какви са работните часове на магазините във Виена на 31 декември и 1 януари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-добрите методи за захранване на бебета?
Най-добрите методи за захранване на бебета включват постепенно въвеждане на храни, като се започне с пюрета от моркови, ябълки, картофи и други подходящи зеленчуци и плодове. Важно е храните да се въвеждат една по една с интервал от поне 3 дни между всяка. Изборът на био-продукти може да бъде предпочитан, но надеждността на магазина трябва да се провери. Захранването на бебето може да бъде обсъдено при следващите срещи, като се споделят различни мнения и опит.
-
Къде мога да намеря био продукти и надеждни места за пазаруване?
За закупуване на био продукти, магазините за био храни, био маркетите и големите супермаркети са добри опции. Важно е да проверите надеждността на магазина, тъй като има различни мнения относно качеството на продуктите. Освен това съществуват и услуги за доставка на био продукти у дома, които могат да предложат по-добри оферти от магазините.
-
Какви са работните часове на магазините във Виена на 31 декември и 1 януари?
-
Какви са средните цени на наемите, хранителните продукти и консумативите във Виена?
-
Какви са препоръките за захранване на бебета във Виена?
Интересува ме някоя от вас знае ли какво е работното време на тн "къщички" /градче с аутлети/на 10км от Виена са?Благодаря ви предварително 

Един олигофрен, който беше написал на голяма табела, че е зъболекар, ми я залепи толкова накриво, че сега съм с променена захапка. Но не искам да ходя повече никъде из тукашните зъболекари, защото не съм сигурна дали ще попадна все пак на свестен като имам предвид какво сте писали по темата, защото като нищо ще счупят короната, докато я свалят. Замислям да направя нещо, за да се добера до София, но все още обмислям кога да стане и дали само с Филип да прескоча или и тримата да се понесем. Моите мама и тати пристигнаха на гости в четвъртък, за да сме заедно послучай половин годинката на Филип (това си е направо юбилей Wink ) и моя н-ти рожден ден. За благодарност ги скъсах от работа по почистването на новото жилище и двора и пренасянето на първите багажи