Греят Kоледни свещички в АВГУСТовските очички

• 10 514
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • В светлината на слънцето
Гита, за Теди ползвах тези на Нестле. Имат ябълкови безглутенови и доколкото помня и от круша. Безглутенова е и елдата на Бебиколинска, но около тях преди месец имаше голям скандал с нещо отровно, така че недей да рискуваш. На Нестле обаче са читави и с най-много полезни елементи за бебоците.

Доколкото ги видях, са млечни обаче. За тези на Беби още от Танти имам лошо мнение-изрина се от безмлечна ябълкова каша.

Виж, това вече съм забравила.  newsm78 

# 241
  • Габрово
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА И МАЛКИТЕ ИМ БЕБОЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА,МНОГО ЗДРАВЕ И ВИНАГИ ДА СТЕ ОБИЧАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 242
  • Габрово
Черпя ви че вчера на бъдни вечер моето слънчице стана на 5 месеца!!!!!!!!!!!!!! beer smile3510 Popcorn cook

# 243
  • Габрово
Пропуснах да поздравя и всички месечинки!!!!!!!!!!!!!!!!Да сте здрави и добрички!!!!!!!!

# 244
  • София
Гита, виж всички каши и състава им тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0

# 245
Вярно бе,  ooooh! честито и на месечинките.   bouquet

Момичета, казвайте какви подаръци ви донесе Дядо Коледа? smile3508 http://lafim.com/modules/gifGallery/images/smiles/431.gif

# 246
  • София
Моя подарък си ми е в ръцете! Mr. Green Heart Eyes

# 247
# 248
Марианамама,как сте?
Мони поуспокои ли се вече?
Аз се помолих в 12 часа Дядо Коледа да му донесе много здраве и усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
  • София
Всички се включихме в молитвата! Praynig Praynig Praynig

# 250
  • Видин
На нас Дядо Коледа не ни донесе подаръци, само дрехи Joy Joy Joy. Цитирам племенника ми Е имаше и лакомства. Mr. Green

# 251
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

# 252
Моя подарък си ми е в ръцете! Mr. Green Heart Eyes

А моя вече е в кревата - доволно нахранен и размазан от кеф. Така де - днес за първи път видя жив Дядо Коледа. Докато Теди си отваряше  пакетите очите му щяха да изхвръкнат. А като започнах да отварям и неговия и веднага се оживи. Още на първия подарък му светна ха очичките и запърха като  пеперудка. Бебетата не разбирали какво става? Айде бе. Mr. Green

# 253
На нас Дядо Коледа не ни донесе подаръци, само дрехи Joy Joy Joy. Цитирам племенника ми Е имаше и лакомства. Mr. Green
ами право е детето.  Laughing

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Честито на всички, празнуващи днес   bouquet

# 254
  • София
Честита Коледа!
Здраве, щастие и много усмивки!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

При нас ще идва Дядо Мраз Mr. Green така, че на Нова година ще ви кажа какво ни е донесъл.

Честити месечинки на мъниците.
Весел празник от мен  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт