Споделете 38

• 24 692
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 1 095
На прозореца ми кацнаха два гълъба, гледат ме втренчено. Много са красиви - графитено сиви с петролено-пъстри шийки.

Обърнаха ми гръб, но си стоят. Ще взема да оставям трошици на перваза.

На моя перваз кацата всеки ден, защото знаят че им оставям трошички и аз ги гледам как кълват. Даже ако е отворен прозореца не се плашат от мен

Споделям тази сутрин се събудих болна  Tired

# 1 096
Хохохохо-  мислите, че се шегувам, но мъжът ми наистина смята, че знам всичко. А аз 7 години го оставям да живее в тази сладка заблуда.  Joy
аз много държа да кажа, че мисля като мъжът ти, това мнение се затвърждава ежедневно.

# 1 097
Сега ставам.Дребния още спи Shocked
Прочетох ви.Сиси Кеч ме върна много години назад-приятно беше.

# 1 098
Коя тема заслужава дядо Фройдовото внимание, Вълк?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176062.0
Не само на Фройд, и за други има хляб. Грабва те от първия постинг.
Не чети, ако сте с външна тоалетна и се налага да излизаш нощем.

# 1 099
Вълк, как с външна бе  Joy
Чела съм я някога тая тема, повече не припарвам там.

# 1 100
Ооо, да, и аз съм я чела. Много ми беше крийпи Mr. Green И даже си спомням, че през нощта я четох по някакъв повод, чаках нещо...

Вълчо, и ние нямаме външна, но за сметка на това трябва да изляза от стаята и да направя три крачки. Ужас! Никога не ходя до тоалетна нощем Joy Ужасно ме е страх от тъмното вкъщи. Иначе проблеми да ходя навън в тъмното нямам. Обаче в 50те си квадратни метра...или в коридора...простоооо Blush И под леглото ми има цербер. Да знаете. Ако си подам ръката, крачето извън леглото, ще ме ухапе и ще ме завлече към портите на ада.
Откачалка.

Някой нещо каза ли за чичко Фройд. Mr. Green

# 1 101
Да пусна ли новата тема, да преваря Ванчето, за да ме сполети проклятието й  Mr. Green

# 1 102
Аз на моето легло, у нас, но при майка ми, се мятам със скок (все още), защото отдолу има нещо, което ще ме хване, ако не съм бърза  Joy

Давай, Естер!

# 1 103
Давай, ама сега се усетих тя защо иска да пусне следващта... Blush та за да не се разсърди, затрайвам си...пък той Вълка да попрочете ако го влече  Laughing

# 1 104
Ех, Анджи .
Гледала ли си Дъ Хогфадър, по Тери Пратчетт? Ей там Сюзън как ги бореше чудовищата под леглото, много ме кефи тая сцена Crazy

# 1 105
Тц, поне не помня да съм го гледала.

# 1 106
Анджи, доколкото разбрах с Ники имаме общ вкус към музиката, и аз много се кефя на Linkin park, та в този ред на мисли знае ли я той и харесва ли му песента от подписа ми?

# 1 107
Добро утро.
Аз се излюпих преди малко.Изчетох ви и сега ще отивам да пия кафе.

И под леглото ми има цербер. Да знаете. Ако си подам ръката, крачето извън леглото, ще ме ухапе и ще ме завлече към портите на ада.
Откачалка.

Ео, това ми напомня как в периода на пубертета ми един ден баща ми ме сварва ревяща и подсмърчаща.Сяда до мен и започва да ми говори, че не можело да става винаги като по книгите, които съм четяла. Мислел си човека, че рева заради някой мъж. CrazyА сестра ми го слуша, слуша и казва:
"О, и по-добре, че не става като в книгите, че то ако ставаше тя кака чете само Стивън Кинг..." Laughing

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 10:52 от Анонимен

# 1 108
Добро утро Simple Smile

Мъж ми отиде в Пловдив, аз сама булка - вместо примерно да изчистя, след малко излизам да се шматкам по улиците. Ео, да знаеш, че бялата покривка и пералнята съвсем добре се комбинират с другите ти качества (дето не обръщаш внимание на битовизми, колежки и т.н.) . Стига да ти идва от вътре - всичко е наред, иначе няма защо да се мъчиш.

Аз малко ставам досадна, ама ви пускам първото видео на Калина Simple Smile Ако на някой му се гледа: http://www.kldn.net/?p=216 . Имам чувството, че за мое дете нямаше да съм толкова екзалтирана  Laughing

# 1 109
Дезинформиръл съм ви за песента - Татари цар Гюргя ранен водеха - Не е за Тервел, а за Георги Тертер е.

Общи условия

Активация на акаунт