Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 46 078
  • 579
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,четох из темите за някакъв продукт за преса на Керастаз-ще ме осветлите ли повече Embarassed
Това за изправяне ли е или за предпазване от изгаряне от пресата?

# 241
За предпазване от преса и сешуар,аз съм доволна Peace

# 242

Значи  не помага за изправянето? Embarassed жалкоооооо.......

# 243
  • София
Рени, ако не се лъжа Лореал имат такъв продукт за помагане при изправяне. Аз ползвам един друг продукт за изправяне, но гледам, че си от Варна, а незнам там дали ще можеш да го намериш...

Малко офф, но не ме сдържа, децата ти са страхотни сладури. Всеки път като срещна твое мнение из темите и се спирам на тях да им се порадвам!  Hug

# 244

Активира се от топлината на пресата или сешоара-косата става гладка,лъскава.Защитава косата от топлината,трае до около 5 измивания.Така ми обясниха в Нушито Thinking

# 245
Рени, ако не се лъжа Лореал имат такъв продукт за помагане при изправяне. Аз ползвам един друг продукт за изправяне, но гледам, че си от Варна, а незнам там дали ще можеш да го намериш...

Малко офф, но не ме сдържа, децата ти са страхотни сладури. Всеки път като срещна твое мнение из темите и се спирам на тях да им се порадвам!  Hug

мерси, миличка-страхотни сладури са наистина,но и каква беля са... Rolling Eyes
А този продукт как се казва-ще проверя дали го има тук
Толкова ми е трудна косата Sad Даже и като я изправя с хиляди мъки трае най -много ден....

# 246
  • София
Продукта е на la biosthetique, незнам как точно се казваше обаче, но ако го намериш и обясниш, че търсиш от серията за изправяне на косата ще те разберат, както точно търсиш. Обаче тези продукти аз си взимам от салона където ходя - Вог Вижън на Митко Дамов и май само там ги има (ако не се лъжа).

# 247

Активира се от топлината на пресата или сешоара-косата става гладка,лъскава.Защитава косата от топлината,трае до около 5 измивания.Така ми обясниха в Нушито Thinking

Абе те там за каквото и да ги попитах-все прави косата ти гладка и лъскава  LaughingСлед малко ще ходя там на сауна и ще се отбия пак  да  поразпитам...То добре че са страхотните момичета тук във форума , да разбера какви продукти има  и как  действат Hug
 В този ред на мисли Thinking да  ви попитам-когато използвате продукт за изправяне  в каква последователност ги нанасяте-"изправителя", кристали ,лак или....?  Все имам чувството че когато сложа кристалите на изправена коса ми я начупват Sad

# 248
Аз слагам първо кристалите на мокра коса, подсушавам леко и слагам термозащитното мляко и суша косата със сешоар, после минавам с преса и накрая лак.

# 249

Аз слагам първо кристалите на мокра коса, подсушавам леко и слагам термозащитното мляко и суша косата със сешоар, после минавам с преса и накрая лак.
led tolkova mnogo proceduri na kosata se poluchava efekt na utejnenie i zadushavane na kosama -- ne e mnogo preporachitelno

# 250
В този ред на мисли Thinking да  ви попитам-когато използвате продукт за изправяне  в каква последователност ги нанасяте-"изправителя", кристали ,лак или....?  Все имам чувството че когато сложа кристалите на изправена коса ми я начупват Sad

I taka, znachi kristalite ne sa produkt za izpravqne .... strukturata im e izgradena za zaglajdane i podhranvane struktorata na kosama.Kogato se izpolzva produkt za izpravqne,ako e ot kvalitetna firma ne e neobhodimo da se slaga nishto poveche.

# 251

led tolkova mnogo proceduri na kosata se poluchava efekt na utejnenie i zadushavane na kosama -- ne e mnogo preporachitelno

Напротив, косата ми става много лека и лъскава.

# 252
  • София
Иля, нямаше ме няколко дни, но да ти кажа, че кристалите са страхотни.   bouquet
Косата ми изглежда просто страхотно с тях! Аз съм с почти черна коса / с лек боровинков оттенък/ и блясъка беше от корена до върха. Абе супер, супер!

Мерси, че ги сподели с нас! Hug Hug Hug

# 253
  • София
Иля, нямаше ме няколко дни, но да ти кажа, че кристалите са страхотни.   bouquet
Косата ми изглежда просто страхотно с тях! Аз съм с почти черна коса / с лек боровинков оттенък/ и блясъка беше от корена до върха. Абе супер, супер!

Мерси, че ги сподели с нас! Hug Hug Hug

love001

# 254
Момичета здравейте,
искам да ми помогнете с малко инфо Praynig. Има ли ампули на Керастаз за мъжки косопад. Ако има,няма значение каква цена са, само да имат ефект
Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт