Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 689
  • 579
  •   1
Отговори
# 360
Момичета имате ли наблюдения относно маската от серията цимент,колко време се престоява с нея? На мен ми се струва,че малко я държа Crazy

# 361
Здравейте,
някой ползвал ли е серията  Лумино Контраст на лореал?  Трябва ми не6то много подсилва6то за изрусена коса.

# 362
  • София
Лумино контраст е за кичури,за изрусена коса е Шайн блонд.

# 363
  • София
Момичета имате ли наблюдения относно маската от серията цимент,колко време се престоява с нея? На мен ми се струва,че малко я държа Crazy
с маската 5 мин.

# 364
Здравейте момичета,
гризе ме един въпрос малко офф топик - термо протектора на Индола - кога го нанасяте и в каква последователност с другите продукти?
Ако пръскате на суха коса преди преса, колко трябва да се подсуши косата преди самата преса....
Имам го този протектор от няколко месеца, но нещо не мога да му нацеля употребата..   newsm78

Много мерси!   bouquet

# 365
Някой по-горе се чудеше дали да си вземе шампоан за чувствителен скалп на Керастаз или Лорел Профешанъл Сенси Бейлънс. Аз от Сенси Бейлънс не съм никак доволна. Въобще от половината шампоани за чувствителен скалп не съм доволна - Рене, Дюкре  Cry
Много се чудя за Керастаз - някой имал ли е негативни отзиви? ... Така ми е писнало да давам камари пари и после в кофата...  Cry

# 366
  • София
Здравейте момичета,
гризе ме един въпрос малко офф топик - термо протектора на Индола - кога го нанасяте и в каква последователност с другите продукти?
Ако пръскате на суха коса преди преса, колко трябва да се подсуши косата преди самата преса....
Имам го този протектор от няколко месеца, но нещо не мога да му нацеля употребата..   newsm78

Много мерси!   bouquet

На суха коса пръскаш кичур по кичур и изправяш с пресата.  Peace

# 367
Иля, много мерси за съвета   bouquet
само да те питам - като е мокра косата от протектора и пресата пуши и цвърчи  Sad това не е ли вредно за косата?
мен тръпки ме побиват като го видя... брр...

# 368
Иля, много мерси за съвета   bouquet
само да те питам - като е мокра косата от протектора и пресата пуши и цвърчи  Sad това не е ли вредно за косата?
мен тръпки ме побиват като го видя... брр...
не съм Иля,но съм ползвала такива продукти-пръскай от голямо разстояние и изчаквай малко е,ти така я пържиш ooooh!

# 369
sladurka, основният ми проблем е, че си изправям бретона всеки ден Sad
благодаря ти много!  newsm51

# 370
sladurka, основният ми проблем е, че си изправям бретона всеки ден Sad
благодаря ти много!  newsm51
аз също имам бретон и знам какво имаш впредвид,но по отдалече Peace

# 371
  • София
Някой по-горе се чудеше дали да си вземе шампоан за чувствителен скалп на Керастаз или Лорел Профешанъл Сенси Бейлънс. Аз от Сенси Бейлънс не съм никак доволна. Въобще от половината шампоани за чувствителен скалп не съм доволна - Рене, Дюкре  Cry
Много се чудя за Керастаз - някой имал ли е негативни отзиви? ... Така ми е писнало да давам камари пари и после в кофата...  Cry

Lili-lo, аз ползвам повече от 3 месеца BAIN VITAL HAUTE TOLERANCE на Kerastase от серията Dermo - Calm. Много съм доволна! Той е точно за чувствителен скалп. Според мен няма да съжаляваш.
Само си вземи и подходяща грижа + балсам - може и от другите серии! Ако използваш балсам или маска, а после крем без отмиване, е важно да не нанасяш по цялата дължина на косъма, а само от ушите надолу. Другите продукти, които ползвам са от серията за къдрава коса.
Успех!  Peace

# 372

Може ли някой да ми каже точното име на маската за коса -KERASTASE ЦИМЕНТ(за сухо и изрусена коса)

# 373
Цитат

Може ли някой да ми каже точното име на маската за коса -KERASTASE ЦИМЕНТ(за сухо и изрусена коса)

Ciment Anti Usure

# 374
  • София
Ciment Anti Usure не е маска,а е крем грижа.Маската се казва Age Recharge

Общи условия

Активация на акаунт