Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 46 107
  • 579
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вчера е имало кристали. Днес ако отидеш със сигурност ще има още.  Peace

Миличка и после да пишеш, дали са ти харесали ?   love001

# 181
  • София
Добре, сега тръгвам и после ще пиша  Hug Hug Hug

# 182
  • София

Нямам търпение да видиш, колко божествено миришат.  newsm53

# 183
  • София

Готово  Flutter
Купих ги, утре ще ги пробвам, защото сутринта си измих косата и вече е късно, ама наистина миришат божествено  Crazy

Имаше и нови, с УВ филтър за боядисана коса. Но аз си взех тези, твоите, пък онези ще ги пробвам за лятото.
Много ми е кеф  Hug

# 184

Готово  Flutter
Купих ги, утре ще ги пробвам, защото сутринта си измих косата и вече е късно, ама наистина миришат божествено  Crazy

Имаше и нови, с УВ филтър за боядисана коса. Но аз си взех тези, твоите, пък онези ще ги пробвам за лятото.
Много ми е кеф  Hug
А можеш ли да ме ориентираш точно от кое магазинче защото аз не можах да ги намеря?

# 185
  • София
dgeni1966 , магазинчето се намира на Алабин номер 40, в ляво от Съдебната палата.  Peace

# 186
  • София
dgeni1966 , магазинчето се намира на Алабин номер 40, в ляво от Съдебната палата.  Peace

Да допълня само, че на вратата има лепенка на VO5. Може би би ти послужило като ориентир също.

# 187
  • София

Готово  Flutter

Много ми е кеф  Hug

Супер, сега остава само да ти харесат.  Wink

И аз ще пробвам тези нови кристали лятото, може да са също толкова хубави като тези с лененото семе.  Peace

# 188
Супер сте момичета много ви благодаря тичам и аз и ще докладвам!

# 189
  • София

Готово  Flutter

Много ми е кеф  Hug

Супер, сега остава само да ти харесат.  Wink

И аз ще пробвам тези нови кристали лятото, може да са също толкова хубави като тези с лененото семе.  Peace

Вече нямам търпение да ги пробвам, чак ме е яд, че си мих косата сутринта  Laughing
Айде, после ще рапортувам  Heart Eyes

# 190
  • София
Вивиан , а аз ги нанасям и на цялата коса, не само на краищатата, въобще не омазняват, правят косата мекичка, с блясък, а миризмата им е супер трайна.  Peace

# 191
Значи да поръчам тази маска  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42634&goChar=L ,заедно с този шампоан  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43617&goChar=L ,който вече имам,така ли? защото имаше едно такова в тубичка и пишеше "ciment anti usure" и мислех,че то върви с шампоана,но може би цялата зелена серия е циментова... newsm78

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 14:20 от pipilota viktualia

# 192
Иля, споменах ли ти, че си взех спрейчето за удължена коса на Екстенд?
Страхотно е!
Мерси, че ме светна  Hug

# 193
  • София
Иля, споменах ли ти, че си взех спрейчето за удължена коса на Екстенд?
Страхотно е!
Мерси, че ме светна  Hug

Тони супер, много се радвам че ти харесва.  Hug

# 194
Пробвах вчера кристалите препоръчани от Иля.  bouquet
Наистина не омазняват.

Искам да попитам за боя за коса Framesi? Някакви отзиви? Ниско амонячна ли е действително?

Общи условия

Активация на акаунт