,,Дядо Коледа дойде при всяко Разградско дете "

• 9 554
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви Heart Eyes

Купих един страхотен спален комплект със спортни коли, много е хубав.

# 166
Ох,момичета,имам лоша новина!Майка ми ей сега се обади-апартамента ни в Търново е разбит!За трети път вече,но поне преди нямаше нищо....А сега са и взели лаптопа и модема и златата,поне на пръв поглед!Всичко е с главата на долу обърнато!Красен се е обадил в полицията и сега ги чакат....Ох,така ми тръгна тая година и така ми свършва,ама да свършва вече,че аман! #Cussing out

# 167
  • там нейде .............
Ауууу Мирка тва е много гадно - дано ги опандизят  Praynig Praynig Praynig

А за теб  -  едно голямо ГУШ Hug

# 168
Леле Мирка много гадно.Дано ги хванат  Praynig Praynig Praynig

# 169
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И МНОГО ЩАСТЛИВА НОВА 2008 ГОДИНА! ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, ТОПЛИНА В СЪРЦАТА, ДЕТСКИ СМЯХ ДА ОГЛАСЯ ДОМОВЕТЕ ВИ И ЛЮБОВ ДА СГРЯВА ДУШИТЕ ВИ! ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!

# 170
Ех, Мирка много съжалявам  Confused Дано го хванат тези тъпаци и дано лошото да свърши с тази година.

# 171
Мирка, искрено ти съчувствам и аз. Дано полицията си свърши работата както трябва. Все пак има и обемни вещи и все някой съсед трябва да е видял нещо, макар че по Коледа всеки се движи с големи пакети  Sad.
Знам какво е чувството. Преди години бяха разбили и обрали апартамента ни. Всичко беше с краката нагоре, дори от бебешката кошарка на Дани апашите всичко бяха изръчкали и захвърлили на земята да търсят пари и злато...  #Cussing out

# 172
ъх,много гадно тоwа бе,poznato mi e Sad
Nie se 4erpim,sorry za latinicata

# 173
Мирка,дано ги хванат.Преди години бяха разбили на майкини апартамента и колкото и невероятно да звучи хванаха крадците и върнаха нещата(без суджука,защото го бяха изяли).Така,че надежда винаги има.Дано през новата 2008г. имате повече късмет  Hug Hug Hug

# 174
Леле Мирка това е  кошмарно....Тия типове са за разстрел бе...Дано ги заловят!!!

# 175
  • там нейде .............
поздрав

# 176
"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"
Това е моето предложение за заглавие.
Благодаря ви за милите думи!Лека нощ! Hug

# 177
# 178
Mire,dano da gi hvanat tez  mizernitzi gnusni #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 179
Mirkata Дано   полицията ги залови.И новата годен да ти  донесе повече късмет и радост.Лека нощ и от мен

Общи условия

Активация на акаунт