,,Дядо Коледа дойде при всяко Разградско дете "

• 9 549
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте ние с мъжо тази вечер сме решили да си правим филмов маратон.Така,че засядаме като начало ще гледаме "Денис белята".После пак ще ви нагледам  bouquet

# 181
  • там нейде .............
"И през новата година - Разград тема пак ще има" или
"Сурва, сурва весела година - Разград, сурвакарчета си има"
 - това е моите предложения за заглавия на.

А ние гледаме 102 далматинци  Grinning

# 182
всички ли си легнахте newsm78

# 183
И аз си лягам smile3507
Лека и спокойна нощ Hug

# 184
Добро утро!Честит празник на всички именници!

# 185
Добро утро и от мен и приятна работа на работещите!

Аз да се оплача - малката не се оправи и вече е на инжекции smile3514 горкичката толкова се изтормози вчера - биха и четири инжекции и два неуспешни опита за абокат на ръцете, вената за капак се спука и цяла нощ детето сънува кошмари. Добре поне, че не сме в болница, а сме си вкъщи.

# 186
Добро утро и Честит имен ден на всички, които празнуват!

Нели това е много гадно Sad Казаха ли поне какво ви е? Ще стискам палци бързо да се оправяте Praynig Praynig Praynig

# 187
-Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
so sweet ,брързо оздравяване на малката ти желая  Hug

# 188
Честит Стефановден и от мен!
So sweet, дано ви мине бързо!
А за предложенията за нова тема - харесвам всички и припомням, че от предишната тема имаме едно предложение и от Бубито, което също си оставихме за Нова година. Но какво ни пречи да караме няколко празнични теми наред през януари  cheers

# 189
Предложението на Бубито,както и новите съм записала на първа страница за да се виждат по- лесно и да изберете новото заглавие  PeaceНека всеки който пише в темата да посочва кое предложение повече му допада,за да се ориентирам и аз  Crazy

# 190
Аз съм за предложението на Мирката Peace Всички ми харесват, а и с тези темпове на писане ще може да ги използваме всичките.
Со Суйт, много съжалявам че не сте се подобрили, ще стискам палци дечко да се оправи по-бързо. И моята принцеса нещо не ми харесва, че утре пак ще я водя на лекар.

# 191
И ние вдигнахме температура  Weary до преди час на малката и нямаше нищо, а сега .............

# 192
Здравейте аз също съм за предложението на Мирката

# 193
Лелеее какво става днес,много болнички има  ooooh!Тази сутрин ми се обади Хрис,Иванна е с варицела и Нова година няма да я посрещаме заедно както бяхме планували  Cry
Скорошно оздравяване на всички болни желая  Hug

# 194
Наистина много неприятно Confused Явно и студа не ги мори тези вируси и болести. Танче съжалявам, че няма да прекараш Нова Година така както си искала, и при нас се получи нещо такова. Аз се успокоявам, че това все пак е един ден, а после надявам се да следва една чудесна година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт