Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 21 813
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Калче, да ви се връща на всички. Heart Eyes
 Който каквото си пожелава. Hug

Както се казва малко му трябва на човек, за да е доволен. Wink
Аз открай време съм работохолик, затова и от висене у дома ме хващаха бесните.  Crazy
Очертава ми се яко пътуване тази година. Peace
Имаме фиери в Дубай, Китай и Русия. Peace
Навивам шефовете да се представим и на Пловдивския панаир.  Wink

Засега уча списъка на продуктите, които произвеждаме, че не са малко, а и са доста специфични. Crazy

Ще откриваме скоро и офис в Лос Анжелес, та днес шефа ме питаше има ли проблем, ако трябва да остана за 2/3 месеца в САЩ, да наблюдавам нещата.  Rolling Eyes
   Да видим какво ще каже Масимо по случая.  Wink

# 181
Браво Гери не се и съмнявахме в успeха ти Peace

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 17:08 от nik77

# 182
Geri, брава!!!
Толкова се радвам, видя лииии!!!
Страхотно звучиш и ми даваш голяма надежда  Hug

# 183
Гери, брава!!! Да си точният човек в точния момент и на точното място, нали! Комплименти   bouquet

# 184
  • Italia, Palermo
Здравейте, момичета!
Нямаше ме доста тия дни от ваксини, мои изследвания, разходки и прочие. Та сега минавам през тук.
Гери, бравоооо! Животът ти да става все по-хубав от песен и все по-слънчев от пролетен ден!
Аля, няма какво да те критикувам точно аз пък за апетита ти, точно аз, мекотелото, де сега е сплашено от резултатите от изследванията си, май леко закъсвам със захарта в кръвта, де е 100 от максимум 110 рано сутринта на гладно, та представете си какво става през деня когато почвам да свинствам, пардон за израза, и да се товаря с още въглехидрати! Ето защо се чувствам лошо на моменти- със световъртежи и гадене, а според доктора може и да имам и анемия. Утре, ако успея, ще ида да му покажа резултатите. Май ще прекратя рязко и окончателно с тия мои пирове и угощения, че май прекалих и ще патя жестоко!
Бебинка бе с температура след ваксината, но апетит имаше и днес е добре.
Момичета, да ви кажа, че като смених бибата на шишето с тая със само 2 дупки детето пак пи вода и не се давеше, дано това да е бил проблемът, ще я следя тия дни!
Италинка, мерси за идеята за киселите, сега и ги правя за следобедните хранения.
Анджи, таман щях да питам къде си, а ти си се появила тия дни!
Дани, много се радвам, че сте добре всички и че славно приближаваш термина! Мъжо ти е голяма скица с това миене на дупето на малката, ама е и много добре, че помага!
Плами, пиши за беба, че ме уплаши, не мислех, че чак толкова дълго ще поддържа малката  висока температура! Питай за всичко педиатъра! Аз ти казах какво съм правила лично с моята бебка по захранването, но всяко дете е различно в някои отношения, не се срамувай да питаш дори да ти се струва, че досаждаш на докито, той е затова на разположение, а и ние сме насреща, тук ако не бяха сестрите в тоя метох ( аз така си ви наричам, мацки Hug) нямаше да съм толкова оптимист, ни щях да съм станала толкова що -годе " веща" по много неща и  ни щях да си гледам бебка спокойно, сега не мога без момичетата от нашия подфорум!
  И аз много се зарадвах като прочетох за бгсестрите- певиците, ама наистина обаче тук никой не е чувал, дано пък да се разчуе! Peace
Снощи кръстницата на беба донесе армаганите от България и на мен, и на другата ни приятелка подари по един календар с бг-пейзажи, а аз като видях планинските на фона на небето адзурро, та запях " Високи, сини планини" и другите като поддеха,  беба като се задруса и като запляска стана една веселба Joy Joy....Много хубави срещи си организирваме, зареждат ме с оптимизъм и съм пълна с енергия и на градус с дни след това! Много интересни неща научихме за родината, а бе, не толкова радостни, ама е все новинка!

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 00:04 от milix

# 185
Добро утро, BG sisters!  Може да изплагиатстваме името и за нас в този подфорум  Laughing Milix, я се стягай, че не е шега вече работата!  Naughty Гери, комплименти! Като прочетох как се справяш с работата и се изпълних с гордост!  Peace  Лени,  нали си знаеш, че цялото любопитно съсловие тук ще чака снимки от Пукет! И на слона задължително!  Laughing  Закуска:

# 186
 Гери  Hug Peace Heart Eyes

Миликс, много гадно звучи това за захарта ти  Sad На яденето ли се дължи? Добре, ти с какво толкова прекаляваш?

Овчева, розов период определено е по-добра алтернатива пред кубистичен, нищо чудно и да завърши със син период  Crazy

# 187
Аля, ами ти продължавай да ни обстрелваш със снимки на манджи, да ни качваш апетита а после горкия слон. Laughing

Миликс, стягай се, жено. Какви сладкиши ядеш толкова!

# 188
Гери, браво! Много се радвам, че звучиш толкова оптимистично Simple Smile

Абе какъв е този слон? Laughing Вече в няколко поста го срещам.
За връзката между фауната и творчеството на Пикасо горе_долу схванах заигравката, но слонът все още ми убягва. Rolling Eyes

# 189
Цитат
Аля, ами ти продължавай да ни обстрелваш със снимки на манджи, да ни качваш апетита а после горкия слон.
Lennie , днес е скромна закуската, какво толкова.... малко torta millefoglie и кафенце?   Grinning И сокче от грейпфрут,  защото цитирам: "Грейпфрутът е богат на витамини, но беден на калории. Благодарение на силно сладкия си, ободрителен и чист вкус грейпфрутът е едно от най-добрите средства за събуждане и освежаване. Грейпфрутът е с доказани диетични свойства.
- Препоръчваме ви всеки ден по един грейпфрут сутрин на гладно преди закуска, той не дразни стомаха така, както лимонът.
Грейпфрутът е богат на соли и минерали.
- Препоръчва се за отслабване, тъй като ускорява „топенето” на мазнините, ускорява храносмилането.

Високото съдържание на пектин в грейпфрута понижаващ равнището на “лошия” холестерол в кръвта. Така че, колкото повече от този плод изяждате дневно, толкова повече намалявате риска да ви покосят сърдечносъдови заболявания." 
А кажи сега, че не ви мисля само доброто!  bowuu

# 190
Цитат
Абе какъв е този слон? Laughing Вече в няколко поста го срещам.
sciura piccolina, заиграваме се с Лени, че нали ще ходи в Тайланд и една от задачите е да поязди слон!  Laughing Аз как бързам да отговоря, че чак изпреварвам виновничката

# 191
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1146153
Размечтах се, момичета! Какво ли е усещането? Да ми попадне в ръчичките само за един ден и... ще има... I don't drive too fast...I just fly too low!

# 192
Здравейте и от мен.
Днес като цяло съм по-добре, но кашлям като за световно. От вчера съм на антибиотик, дано не навреди на бебето, но след 6 дни с температура и се влачех като парцал, нямаше как вече.
От една седмица не сме излизали от къщи, работата се забатачи, проблеми един след друг... Хубаво начало на 2008, няма що!
Дани, леки последни дни! Тренирай мъжа ти, че трудна работа сама с тричките, помощ трябва.
Лени, пази се много, ако трябва започвай антибиотик, защото грипа тази година е нещо нечувано, аз никога през живота си не съм карала подобно нещо.
Гери, страшно се радвам за теб, чакането си струваше!
Миликс, иди на едни сериозен диетолог, в болница най-добре, и да ти направи диета, която да следиш строго. Май няма друг начин да се вземеш в ръце и да не си рискуваш здравето.
Овчева, аз това чентро коммерчале още не съм имала честта да посетя, ма май в скоро време няма и да ме огрее. Шъ чака!
Пиколинке, къде се загуби ти? Дай малко новини, как е Андреа, какво правите?

# 193
Пиколинке, къде се загуби ти? Дай малко новини, как е Андреа, какво правите?
Андреа преди месец започна да пълзи, а сега вече е спец и е станал бърз като някоя хлебарка! Оgni scarrafone è bello a mamma soja Wink
Отваря ми чекмеджетата в кухнята. Отваря и затваря до безпаметност, много му харесва. Laughing
Иначе всичко е наред. Той е много добро дете и със Симоне нямаме никакви проблеми. Simple Smile

Хайде преборвай грипа. Simple Smile

# 194
здравейте,

Деска Неаполска бързо оздравяване.Няма стра6но,6том доки ти е предписал антибиотика,зна4и не вреди на бебо  Peace  Hug
А Бобо как е?Знае ли какво има в корема на мама  Grinning

Гери радвам се 4е те 4увам доволна,успех ти желая  Peace
Като каза за езиците се сетих,4е аз пък миналата седмица трябва6е да говоря с един клиент от Австрия.За разлика от теб оба4е аз нямам подобен успех с езиците (тоест с немския де  Mr. Green) и не ме питайте как сме се разбрали  ooooh! Grinning

От както запо4на новата година имам стра6но много работа.Другата седмица ме 4ака конгуалио и вероятно ходене до Алесандрия  Whistling
Въпреки вси4ко съм доволна и странно,но се изморявам дале4 по_малко от колкото когато си седях по цял ден в нас.

Кал4о как сте вие?Не съм те 4уала от доста време.Марко да не отказва да спи следобед?

Hug

Общи условия

Активация на акаунт