"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 063
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Ние си бяхме вкъщи,свекърите ми се появиха след ве4еря и посрещханме заедно новата година,Дани както и миналата година я посрещна с нас,но веднага след това си легнаи днес ме остави да спя до 10:30.Мъжът ми остана да посреща приятелите си,ама аз към 2:30 си легнах,4е ве4е едвам гледах.Смешното беше,4е като отворихме шампанското и сложихме на Дани мляко в същите 4аши за наздраве и той си умря от кеф.
Да Лили давам му витамини,оба4е нито зелен4уци яде,нито ориз,а забравих да кажа,4е яде и кашкавал,а пък за португалците не е нормално да не се яде месо и непрекъснато ми мрънкят роднините на мъжът ми ще кажеш,4е аз съм виновна #Cussing out
4естито на вси4ки именици

# 181
  • Варна
Честита Нова 2008 и от мен! Да сте живи и здрави, много късмет и хармония да ви донесе! Много си ви обичам всички!  bouquet
Честит имен ден на Веси и на всички други, които празнуват!  bouquet
И ние бяхме на заведение с приятели. У дома се бяха събрали ударна група от 6 човека да укротяват диванетата. Mr. GreenХубаво си изкарахме, прибрахме се в 4.30. Оказа се обаче, че Преслав е буден и го разнасяхме от едно легло на друго до 6.30, когато най-накрая заспа при нас. Tired Притесних се да не е болен нещо, че свекитата казаха, че не е ял на вечеря, но нищо му няма, слава Богу. PraynigМеждувременно и Габи се събуди, яде и благополучно всички поспахме от 6.30 до 10.00.

# 182
Весе Heart Eyes (а и ако има други празнуващи)Честито  Hugда ви е живо и здраво името Hug

Лили  Heart Eyesоткак ми дадохте този съвет Б спи веднъж на ден,не е от това(спи от към 10.30-11 до към 13)и не спи повече
просто не знам защо има толкова лек сън това дете след 12 и се буди постоянно и става страшно рано
Вчера също спа само веднъж през деня и си легна към 20.30-21 и пак се буди,сука, и стана в 5 Sad

# 183
Честит имен ден Веси, да си много здрава и щастлива  Hug

Мила, Алис докато сучеше още се будеше по 100 пъти и през дневния и нощния сън просто заради навика да суче. Като я отбих, продължи да се буди, но за да се гушкаме. Откакто майка я гледа спи по 2 часа и половина- три без да мръдне, а нощем си спи с прекъсване за вода най-много.

# 184
Честита Нова Година! пожелавам на всички мами и дечица да са много здрави, щастливи, засмяни и обичани!

Честит Имен ден на Веси! всичко най-хубаво ти желая!

Ние бяхме в една кръчма с приятели на мъжа ми, а Писи беше при свеки, но ние се намирахме близко за всеки случай. Аз явно съм станала пенсионерка, щото от силната музика ме заболяха ушите, от цигарите ми беше неприятно, а и като вземем предвид , че не танцувах и пих само малко вино...едвам дочаках да дойде новата година и се прибрах при Писи, а мъжа ми остана да се забавлява  до сутринта.

Кетито, освен изброените от момичетата, за гърло много са ефикасни прополисови таблетки с евкалипт. И аз настинах и ме наболява малко гърлото, та не за първи път ми минава с тях. Но ако е нещо по-сериозно може би Биопарокса ще е най-ефикасен .

Мила, а защо не пробваш да изместиш на Б съня в следобедно време, между 2 и 5 например. Така може би ще си измести и останалите часове и ще можеш да го приспиваш по-късничко към 22.00 и няма да се събужда толкова рано. Нали знаеш, че един час преди 24.00ч се равнява на 2 часа след 24.00ч, т.е. човек се наспива по-бързо. предполагам и при Б е такъв случая.

zoui, не знам какво да те посъветвам, как да накараш Дани да яде плодове и зеленчуци  newsm78, може би сега организмът му има нужда от повече белтъчини  newsm78 на моя приятелка детето подобно е основно на млечни прозиведения, а вече е на 2.6 г, тя не може да го накара да яде нито плодове, нито зеленчуци., Лошото е,ч е много боледува, не знам дали има връзка. Моля се, това да е временно явление при вас, защото си е и тревожно детето да престане да яде храни, които е обичало...

Писи пък напоследък отказва да яде храната от детската кухня, явно й е доста безвкусна, защото като й дам от нашето ядене с подправки (в умерено кол-во) омита цяла чиния, а от детската не иска и две хапки. Ако престана да взимам от детската, не мога да готвя всеки ден и супа , и второ, чудя се докога е хубаво всеки ден да е различно менюто, може би поне до към 2 г?  newsm78

# 185
Честита Нова 2008 година и от мен, от сърце ви желая здраве и късмет  Hug

Честит Имен ден на всички празнуващи днес  Hug

Ние снощи изкарахме страхотно ,бяхме голяма компания ,заведението беше хубаво и музиката и храната абе много сме доволни само където днес всичко ме боли и най вече краката и едва си седя на тях  Rolling Eyes Сутринта страшно ми се спеше та успях и колата да ударя така първоянуарски ,но не е нищо сериозно само фара и мигача си счупих ама здраве да е това да ни е лошотията за годината.
Децата бяха при свеки ,заспали са в 10.00 часа и не са помръднали до сутринта ,не са чули нито бомбички нито нищо.

ketito ,много се радвам за фотоапарата Peace

# 186
СПОРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!  Hug

Ние снощи изкарахме приятно. Бяхме вкъщи с нашите. Криси не знам просто как издържа до 22.30ч., при положение, че след обяд не спа. Към 22.30 си каза, че иска да спинка и я сложих и си заспа. Никакви бомбички не я обезпокоиха. Струва ми се, че тази година не гърмяха толкова, колкото в предишни.

Мила, и аз си мисля, че трябва да поизместиш съня на Б. Изведи го някъде, да се заиграе, на детско клубче напр. и да не се сети за съм преди обяд. Криси заспива около 13.30 и спи около 2ч - 2ч и половина, после вечер заспива около 21ч и се буди сутрин към 7.30-8.00. Мен този режим идеално ме устройва, тъй като в 7.30 ставам за работа. Прецени сама все пак кое е най-добре за Б и за вас с мъжа ви. Казвам ти го, защото съм чувала за случаи, когато детето не заспива преди 23ч и така детето става около 11ч, което е нито обяд, нито сутрин и денят се разкъсва много кофти, а да не говорим, че родителите нямат личен живот  Wink

ВЕСИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЧЕСТИТО И НА ДРУГИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНЯЦИ Wink

Зоуи, опитай се да накараш Дани да хапва нещо по-разнообразно, но все пак не се притеснявай. Аз като бебе/дете съм била ужасно злояда, за месо просто дума не е можело да стане, за плодове - абсурд. Боледувала съм умерено, помня, че постоянно ме тъпчеха с някакви сиропи и витамини за подсилване на имунитета. И така до към 7-8 год. възраст, когато си проядох нормално! Казвам ти го, за да се успокоиш! Но въпреки това може да го заведеш на ПКК или там каквито изследвания се правят други (ако успееш да пробиеш здравната им с-ма), да си знаеш, че нищо му няма на детенце. И да пишеш после какво е положението Wink

Много дълго стана, айде ще изчезвам вече  Mr. Green

# 187
Честита Нова Година и от нас ! Да сте здрави,щастливи и късметлии ! Heart Eyes

Имахме гости и децата играха до 2.30  Embarassedами викам празнуваме ,хайде и те с нас .Вики се преумори ,порева и заспа ,аз до 5 си откарах в сладки приказки .Днес хапнахме баница и съседа ни събуди с дискотека към 9,30 ,сега едвам гледам ,но ще легна рано .В нова квартира сме от 29 декември ,много се натоварих с пренасяне и нареждане .
Вики и той е злояд ,отказва месо,ориз,плодове и зеленчуци ,яде само пици ,гадни полуфабрикати .....как да го накарам пак да си яде както преди .Притеснено ми е и на мен ,ама тук по цял ден като яде боклуци в градината ?

Честит имен ден на празнуващите .

# 188
Честита Нова Година и от мен!
Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!
Аз отивам на лекар, защото тази кашлица ме убива вече и реших да не ходя на работа , а да се погрижа за себе си и аз!
Айде после ще пиша пак, стискайте палци да не е много сериозно.

# 189
Честита нова година и от нас!Много здраве,много много обич и късмет! Hug
Весе,честит имен ден на патерици!Здраве,любов и сбъднати мечти! Hug

# 190
  • София
Честита Нова година, момичета! Да сте много здрави и вие и семействата ви, много щастие и любов ви пожелавам!
Честит имен ден на Веси на патерици!

Новата година и ние я посрещнахме в домашна обстановка, но имахме гости - наши приятели дойдоха, едните с детенце малко по-голямо от Емка. Голяма игра падна, Ема заспа чак към 2:30  Crazy Сега все още се опитва да си отспи Simple Smile

Ох, а аз едва стигнах на работа тази сутрин  ooooh! Градския транспорт е просто кошмар - отвисях си 1 час на спирката на 5-те кюшета и накрая успях да си хвана такси  Confused Все още се опитвам да се размразя   Tired

# 191
Здравейте,

и аз съм бясна на този сняг, много отвратително ми почна работната година. Първо Алис се събуди в 3 през нощта и каза, че иска киви  Shocked едвам я успах, после на всеки половин час се буди и ми мрънкя нещо  Shocked излизам и отивам до спирката, чакам 20 мин.рейс и идва едно момиче и казва, че рейса се е обърнал на моста чавдар и да не го чакаме  Tired оттам се емвам пеша в тоя сняг да се добера до БТА, пребивам се, залитам, ужассссс, пак 20 мин. докато дойде тролея, кацвам и аз като Краси на 5-те кюшета и чаках 50 мн. трамвай  Shocked за цялото това време мина само един и посмъртно не можеш да се натъпчеш вътре  #Cussing out така побеснях, краката ми се намокриха и измръзнаха, добрах се чак в 10 офиса и даже забравих от бяс да честитя новата година на колегите и те ме изгледаха бая странно. Чак сега ми минава бесът  Twisted Evil Никога не съм се мразила толкова много, че не шофирам, а как ме е яд на мъжа ми  излъга ме че няма да може да извади колата от гаража, а ми се обади след 10 мин. че вече си е в офиса, а аз чаках още обърнатия рейс, помолих го да дойде да ме вземе, той нещо се размърмори и аз се примирих и сега ме е яд на него почти колкото и на снега  #Cussing out

# 192
Здрасти милички
Тази сутрин Б пак стана в 5(включително няколко пак нощни събуждания и кърмене) ако,че вчера си легна в 21,обаче мъж ми го пое а аз спах до 8 Hug
Имаше едно предаване SOS бавачки,дето едни строги лелки , идваха в някое семейство и всяваха ред-искам ги у нас bowuu,просто не се справяме с това не спане
Също е почнал да се държи на моменти много нервно,да ни бие......................чудя се това да не е някакъв бебешки пубертет или пък заради отбиването,защото той не е бит и няма от къде да го е видял
Мъж ми много му се дразни и на няколко пъти го спирам да не плесне Б и аз съм в идиотската ситуация хем да пазя авторитета на мъжа ми пред детето ,хем да пазя достойнството на Б-Защото мъжа ми ,като Б прекали и му се скара строго е напълно прав,но Б истерично ревва и аз хем не мога а и не е редно да го утеша,хем ми е жал newsm78
Поне Б има респект ,към мъж ми

Сега излезнахме с шейната ,но Б е консервативен, като мен и подозрителен към новите неща и изобщо не поиска шейната,така че не стигнахме до парка
Вън е приказно красиво
Но съжалявам ,че Дейзи  Heart Eyesи Краси Heart Eyes са измръзнали Sad
Деси Heart Eyes,Дани Heart Eyes аз опитвам да оставя съня за по късно,но самия Б примира буквално за сън -ето сега в 12 си заспа в стола пред телевизора.Той спи само веднъж на ден,как му стига толкова малко сън не знам.
Но вечер ми се иска най късно в 21 да е в леглото,защото все пак и с мъж ми да мога малко да се видя  newsm78
Ради  Heart Eyesимаш ли време да му готвиш на Вики
Дани Heart Eyesаз не можах да накарам Б да яде Ози изобщо ,така че откак отказа бурканчетат Хип е на общо войскова храна Joy
Давам му и два дена едно и също основно ястие,но разнообразявам с плодовете и закуските и всеки ден той яде от всички групи храна.Единствено сега при мен покрай спиране на кърменето ,той намали млечните храни, защото отказва всякаква форма на мляко,ни адапте,ни кисело(за прясно не избързвам)като пробвам всякакви и подсладени и не, и разредени и не и йогуртите на нестле и хип.всичко плюе и реве.Само масло и сирене поема.Все още понеже имам много кърма добавям в ястията му ,но после не знам какво ще правя.
Ели Heart Eyesстискам ти палци да не е сериозно Hug

# 193
  • София, център
Здравейте,

На работещите сигурно ви е тежко заради снега, а аз като малко дете съм щастлива! От снощи съм го загледала как трупа ли трупа! Даже и снимки направих...
Толкова е красиво, излязох навън днес, направо с панталона си за ски и така хубаво екипирана, нито студ усетих, нито нищо! Чакам Мария да се събуди и отиваме с още едно бебе навън да се въргалят в парка!!! Laughing То и аз мога да се се присъединя към тях...хаахахха

Mila mama за тръшкането , вчера нашата девойка просто ми скри топката...е такова тръшкане и реване не бях виждала в живота си...вкл. удряне на главата в цимента..., посягане към дядо си и баба си, майка ми се изплаши и се скри женицата в стаята, а аз никакво внимание не и обръщах, облякох я ( съответно се изпотих до като стана ), и в количката и айдеееееееее... лиглата навън! За 10 минути навън и всичко се забрави, е като видя баща си пак си показа колко е нещастна, но само за малко... и този целия номер само и само да и дам биберона... как ще го махна, нямам си и идея...
довечера ще го срежа, само ми каже как и от кой край се срязваше...

Mila mama ама как така ти е жал, сега нали си била нервирана, примерно вчера или снощи...задръж тази нервност,хъс, яд и там каквото е и все едно си го връщаш на него като си отстояваш възпитателните мерки и разбирания! Иначе се оказва, че ти си му нервна и ядосана, когато той не знае защо ( примерно нощем, когато му се гушка, суче или не му се спи просто ), а когато през деня прави някоя наистина лоша постъпка, ти понеже си в добро настроение и не ти се спи и "няма проблеми"... така му объркваш представите за позволено и непозволено! Нощем - денем, всичко като се унифицира е много по-лесно за детето, то разчита на навика...

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 13:36 от adiland

# 194
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ4КИ!!!! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ОБИ4АНИ, КАРСИВИ! МНОГО ЩАСТИЕ И ОБИ4 В СЕМЕЙСТВОТО И УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ!!!

Ние изкарахме суперски и на нова година, до сутринат Simple Smile В4ера цял ден спим с Анна-Мария Simple Smile Тя се събудила към 12 и не е заспала до 3, не е плакала но е разигравала баба си напред-назад, накрая припаднала на дивана Simple Smile 

Дейзи, Краси  Hug напълно ви разбирам, изривах колта около 1 час сутринта, че беше спряна на улицата и от навяванията и минаващите коли беше затрупана до посредета на вратат Sad Такъв як фитнес си направих с една лопата около 1 4ас, 4е сега ъм с мускулна треска. Добре 4е съм с джип та лесно се придвижих в уж по4истената София

Ина4е е ужасно красиво, искам да планина, в хотел4е с топъл басейн, да се плицикам и да гледам прекрасния пейзаж от прозореца Simple Smile

Ади  Hug супер ще се забавлявате в снега Simple Smile Искам и ааааз ама има доста нещица да върша днес Sad

Мила  Hug опитай се да му задържаш вниманието до към 13:30 - 14:00 тогава да легне да спинка

Общи условия

Активация на акаунт