"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 042
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, ВЕСЕЛА КОЛЕДА  и от нас с Мони! Весело посрещане на НОВА ГОДИНА и много сбъднати мечти! Само здрави и усмихнати деца през новата година. Радвам се, че сте си изкарали добре на партито и се надявам наистина скоро да се видим. Ние сме с гости нямам време да влизам в Нета, а тези дни ще пътуваме до Варна. Там ще посрещнем НГ. Ще се чуем и видим догодина! Прегръщам ви всички и ви пожелавам само положителни емоции!!!

# 76
Ееее от няколко дни все не ми остава време да напиша 2-3 реда.
Вкрайна сметка вече сме на антибиотик не успяхме да се разминеме защото не спираше да вдига температура Tired
На всичкото отгоре и носа си разби някъде това диване и сега е синио-зелен  ooooh! и обезобразен.
Иначе на подаръците голяма радост беше ,пускам малко снимков матерял  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192443&photo=19

Дейзи, питката не бих казала ,че ставаше за яденен ,но поради липса на друга за здраве всеки си хапна по един залък и след това си доядохме при свекърва ми Grinning а моята питчица я хвърлих вчера  Rolling Eyes

# 77
  • Sofia
Мили мами и дечица, ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от нас с Вики  Hug !!!

Честит Имен Ден на всички Стефановци, Стефки и производните! Да са живи и здрави Hug!!!

Аз бях на работа в събота, когато беше коледното парти и ми остава само снимки да гледам  Confused. Коледа прекарахме по гости, Вики получи мнооооооооого подаръци, но с прахосмукачката от Джъмбо просто избихме рибата  Mr. Green , само дето не си ляга с нея  Mr. Green .

zoui, дано вече Дани е добре  Praynig и това да е последната Коледа, която прекравате по този начин  Praynig . Същото се отнася и за останалите болнички малчовци.

# 78
Еей забравих да честитя именните дни на всички Стефановци  Hug да са живи и здрави   bouquet

# 79
Честит имен ден на всички Стефчовци!

Алис е болна  Confused снощи не сме мигнали, носът й е запушен, гласа е дрезгав, има малко температура...гадост....а е кисела като няколко зелени лимона  Confused цяла вечер рева. Аз пък съм с болно гърло, едвам преглъщам...абе супер се подредихме следпразнично  Confused

Много се зарадва на сцената за куклен театър, играем представления с баща й до побъркване  CrazyИма два  Shocked касови апарата и непрекъснато вади и прибира стотинките, щрака по копчетата  CrazyОт днес пак е с памперс, че вчера 4 пъти опика къщата и ми писна  Rolling Eyes а и мисля, че май се разболя от въргалянето по земята по гащички само.

Мики, взех пердетата, тъмнокафяви, мноооого яки  Wink дано антибиотика помогне на Алекс  Praynig

Зоуи  Hug

# 80
  • София
Честита Коледа, милички!
Честит Имен ден на празнуващите!
Пожелавам много любов, благоденствие и щастие в домовете и семействата ви  Hug
Гледам много болни дечица има, оправяйте се бързо  Hug
Ние прекарахме една спокойна Коледа, три дни бяхме изцяло отдадени на себе си, за мое щастие, което не се случва често в нашето семейство. Но и имахме поводи за празнуване по няколко параграфа, сега заминаваме двамата с мъжа ми за малка ваканция с приятели и се надявам да прекараме добре.
Мила, по мое лично мнение, варианта с незаинтересованите свекъри е в пъти за предпочитане, пред хора, които не усещат къде е границата на едното и другото семейство и им трябват години, за да осъзнаят /ако изобщо осъзнаят/, че детето им е вече пораснало и има собствено семейство, което има нужда от интимност, самостоятелност и собствен живот. В моя конкретен случай, аз съм тази, която категорично поставя тези граници, защото за разлика от моите родители, които никога не бъркат помощта и всеотдайността си към мен с намеса в живота ми, моите свекъри са хора, за които тези понятия са безкрайно размити и сме стигали до моменти на по-остри комуникации и изясняване на точните граници от моя страна, което ми коства доста усилия и напрежение. Свекърва ми и майка ми много ми помагат за дъщеря ми, да не кажа, че почти изцяло я гледат, защото прецених, че предпочитам този вариант пред външен човек, въпреки, че ако цената на тази помощ е намеса в семейството ми и личното ми пространство /от страна на свекърва ми/, на секундата бих а отсвирила и бих ангажирала друг човек. В този ред на мисли ми е много трудно да и разяснявам тънката червена линия, която разделя благодарността ми за помощта и и категоричната ми позиция, че в моето семейство аз и мъжа ми сме тези, които взимат решенията.
Бих казала още по темата, но не искам да развалям коледния дух, така да се каже.
Целувки!

# 81
  • In the jungle out there..
Честита Коледа, милички! Нека късметът и здравето бъдат постоянни гости във вашия дом!

Честит Имен Ден на всички празнуващи, малки и големи!

Ние изкарахме прекрасна коледа в семейна обстановка. Малко уморително беше  да обиколим цялата рода и качихме по някое друго килце от сладки бабини гозби, но пък си заслужаваше Hug Никола получи един чувал подаръци, сред които около 10 коли от всякакъв вид и размер и сега вкъщи е един голям паркинг. Само ги мести и нарежда и вика "брррръммм" Joy

Мики, изтръпнах от тези снимки в мивката Shocked Моля те, не го оставяйте така, дори и за снимка! Брадовчед ми е с нарязани крака и операции на сухожилята от такава игра в мивката!!! Много е опасно!

Хайде всички вече да оздравяват и от да започнем новата година със здрави дечица! Praynig Praynig Praynig

# 82
Здрасти милички Hug
Ама Joy момичета вие не сте ме разбрали, аз изобщо не се оплаквам от липсата на внимание на свекитата ,не ме четете внимателно
а и емотикона след това,че са виждали Б 3 пъти е cool Sunglasses
това положение мен идеално ме устройва Mr. Green
Дадох ги за "пример",че от тяхното не внимание не ми пука ,защото не са ми скъпи а ме боли само от това на хората ,на които държа-тоест сестра ми  Hug

Зоичка Heart Eyes,Дейзи Heart Eyes,Танче Heart Eyes и ако има и други с болни дечица-стискам ви палци милички Hugда оздравяват малките Hug

Мики Heart Eyesмного са ти хубави децата а и страшно сладко се радват на играчките.Също Коледните покривка и завеси са ти страшни Peace

Хъни  Heart Eyesти коя точно прахосмукачка взе,защото нашата от Джъмбо е страшен боклук.Нашата е марка Джъмбо, с едни въртящи се топчета ,засмуква и бръмчи повече от истинската #CrazyКомплекта музикални инструменти от там също са страшен боклук-половината ги изхвърлих.
Играчки повече от Джъмбо няма да взимам,само бодита и украси.

Дейзи Heart Eyesа Али стои ли да гледа театъра,защото Б веднага отива при артистите Joy

# 83
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ4КИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!     bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ !  Hug

Ние изкарахме  страхотно празниците, много подаръци, веселба, ядене и пиене Simple Smile Парата се падна на Анна-Мария. Полу4и кухня, къщичка (Мики  Hug същата като на Симона), тоалетка, бебе с вана от която те4е вода, дрешки и др.  Много се изкефи особено на кухнята по цял ден бърка нещо и готви. Сутринта на Коледа звъннах на вратата и тя ти4а и вика "Дядо Ко" като видя подаръците пред вратата полудя, по4на да вика по стълбите : "Дядо Ко ела, ела, още" Simple Smile

Толкова ядене тези дни, 4е имам чувството 4е съм качила поне 3 кила Sad  Днес продължаваме 4е кума ми е Стефан и ве4ерта сме отново на трапеза ooooh!

Мила  Hug и според мен трябва на поговориш със сестра ти, странно е такова отношение, тя ще те разбере Simple Smile Ние пък винаги сме си подарявали подаръци цялото семейство, никой не пропуска никой.

Оф като 4ета колко болни4ки има ми се свива сърцето, бързо да се оправят всички - Дани, Али, Алекс !
На кумовете ни детенцето е в болница от Коледа със бронхо пневномия - ще бъде в болница до 2 януари, отделението в пълно с де4ица с тази диагноза Sad Изглежда имам някакъв такъв вирус.

По-късно ще ка4а и аз снимки от Коледа Simple Smile

Цунки на всички!!!

# 84
Мерси, милички за пожеланията към малката, сега се чух с майка и каза, че май хремата е намаляла, а дано  Praynig

Мила, гледа около 5- 10 мин. мирно и след това става да търси къде се крият куклите. Беше много смешна един път, като взе едно плюшено коте и почна да се прави и тя на кукловод  Laughing говореше нещо на бебешки и го караше да подскача по "сцената", обикновено след представление "готви" нещо на куклите и ги храни подред  Laughing А пък аз как съм задобряла на постановките  Laughing тя примерно ми връчва куклите, с които иска да играя и се настанява, а аз измислям сценарии  Crazy вчера играх постановката за кучето, което искало да открадне Коледата на децата, но мечо-полицай го хванал  Crazy другия хит е за двата заека, които се скарали за един морков  Laughing голям цирк, голямо нещо  LaughingИначе под секрет ще ти кажа, че и аз изхвърлих една част от подаръците на Алис  Embarassedтакива разпадащи се китайски боклуци бяха, че щом им се нарадва заминаха тайно в кофата  Rolling Eyes

Последния подарък ще й е маса за рисуване и столче, но ще го получи след като развалим елхата, че няма място за нея. И мисля да приключа с подаръците поне до рождения й ден, че се е разгевизила страшно много.

# 85
Честито на именяците и от мен  Hug  bouquet
Днес брат ми е именник  Heart Eyes
Благо почти оздравя, мен още ме мъчи хремата, но поне не ми е много лошо  Sad
Бързо оздравяване на всички болни, да посрещнеме новата година оздравяли  Grinning

# 86
  • Варна
Честито на имениците и от мен!  bouquet
Радвам се, че някои от болничките дребчовци са по-добре. Бързо оздравяване на всички. Hug

# 87
  • Sofia
Хъни  Heart Eyesти коя точно прахосмукачка взе,защото нашата от Джъмбо е страшен боклук.Нашата е марка Джъмбо, с едни въртящи се топчета ,засмуква и бръмчи повече от истинската #Crazy
Същата  smile3521 - при нас е на особена почит - още е здрава - разнася я навсякъде и дори и да не си играе с нея държи да бръмчи за фон  Mr. Green . Ама той е особено пристрастен към прахосмукачките - неперекъснато размъква в нас и при баба си най - долната приставка - уж чисти с нея. И понеже знам, че е пристрастен към този уред - затова и му я купих. А преди много го беше страх - щом видеше прахосмукачка и ревваше.  ooooh!

# 88
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ МОИ МАМИНКИ! НЕКА ВИЕ И ДЕЧИЦАТА ВИ БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И УСМИХНАТИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОВА ГОДИНА!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

И ние изкарахме добре празниците, голямо ядене падна, аз установих, че вече съм 10 кг отгоре, но не ми пука вече, така или иначе си има причина  Wink после ще ги свалям. Писи получи няколко музикални играчки от бабите и сега в нас е лудница, ту свири на пиано, ту пуска свирещото влакче, след това се пренася при една свиреща книжка за бременските музиканти, а имаше и един Дядо Коледа дето свири на саксофон, добре, че е с еднократна батерия..., има и други пеещи, ама ще скрия една част вече.
Мики, моля те кажи какви са тези флумастри за бели дъски, за маркерите ли говориш или има отделно и флумастри? В книжарниците където питах никой не е чувал за флумастри.  newsm78

Мила, може би сестра ти и останалите си мислят, че след като имате възможност да си купите каквото ви трябва, няма смисъл да ви подаряват нещо, за което не са сигурни , че ще ви хареса. Кой знае  newsm78 Мисля и аз, че е добре да я питаш наистина и да й кажеш,че това те обижда и наранява, за да ти каже всъщност каква е истинската причина. Цял живот ли е била така? ти я познаваш най-добре, отстрани не мога да преценя. На мен например пък братовчедките ми са много стиснати , макар че имат доста големи възможности и аз съм свикнала, че какъвто и да е повода, да не очаквам нищо. Но се надявам при сестра ти да не е такъв случая  Heart Eyes

Моля се всички болнички дечица да оздравяват  Praynig всички да посрещнем Новата година здрави!

# 89
  • In the jungle out there..
Bezmerna,  тези, които аз имам са BIC и на тях пише WHITEBOARD MARKER Peace

Общи условия

Активация на акаунт