и обезобразен.
а моята питчица я хвърлих вчера
!!!
!!!
и това да е последната Коледа, която прекравате по този начин
. Същото се отнася и за останалите болнички малчовци.
Има два
От днес пак е с памперс, че вчера 4 пъти опика къщата и ми писна
дано антибиотика помогне на Алекс 

Никола получи един чувал подаръци, сред които около 10 коли от всякакъв вид и размер и сега вкъщи е един голям паркинг. Само ги мести и нарежда и вика "брррръммм" 

момичета вие не сте ме разбрали, аз изобщо не се оплаквам от липсата на внимание на свекитата ,не ме четете внимателно

,Дейзи
,Танче
и ако има и други с болни дечица-стискам ви палци милички
да оздравяват малките 
много са ти хубави децата а и страшно сладко се радват на играчките.Също Коледните покривка и завеси са ти страшни 
ти коя точно прахосмукачка взе,защото нашата от Джъмбо е страшен боклук.Нашата е марка Джъмбо, с едни въртящи се топчета ,засмуква и бръмчи повече от истинската
Комплекта музикални инструменти от там също са страшен боклук-половината ги изхвърлих.
а Али стои ли да гледа театъра,защото Б веднага отива при артистите 

Парата се падна на Анна-Мария. Полу4и кухня, къщичка (Мики
същата като на Симона), тоалетка, бебе с вана от която те4е вода, дрешки и др. Много се изкефи особено на кухнята по цял ден бърка нещо и готви. Сутринта на Коледа звъннах на вратата и тя ти4а и вика "Дядо Ко" като видя подаръците пред вратата полудя, по4на да вика по стълбите : "Дядо Ко ела, ела, още"
Днес продължаваме 4е кума ми е Стефан и ве4ерта сме отново на трапеза 
и според мен трябва на поговориш със сестра ти, странно е такова отношение, тя ще те разбере
Ние пък винаги сме си подарявали подаръци цялото семейство, никой не пропуска никой.
Изглежда имам някакъв такъв вирус.

вчера играх постановката за кучето, което искало да открадне Коледата на децата, но мечо-полицай го хванал
другия хит е за двата заека, които се скарали за един морков
ти коя точно прахосмукачка взе,защото нашата от Джъмбо е страшен боклук.Нашата е марка Джъмбо, с едни въртящи се топчета ,засмуква и бръмчи повече от истинската 
- при нас е на особена почит - още е здрава - разнася я навсякъде и дори и да не си играе с нея държи да бръмчи за фон
после ще ги свалям. Писи получи няколко музикални играчки от бабите и сега в нас е лудница, ту свири на пиано, ту пуска свирещото влакче, след това се пренася при една свиреща книжка за бременските музиканти, а имаше и един Дядо Коледа дето свири на саксофон, добре, че е с еднократна батерия..., има и други пеещи, ама ще скрия една част вече.
Мисля и аз, че е добре да я питаш наистина и да й кажеш,че това те обижда и наранява, за да ти каже всъщност каква е истинската причина. Цял живот ли е била така? ти я познаваш най-добре, отстрани не мога да преценя. На мен например пък братовчедките ми са много стиснати , макар че имат доста големи възможности и аз съм свикнала, че какъвто и да е повода, да не очаквам нищо. Но се надявам при сестра ти да не е такъв случая
всички да посрещнем Новата година здрави!