"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 039
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Мила, щом е всеки път може да се пробваш да поговориш насаме с нея. Защо пък така ще постъпва, не намирам логика? newsm78

# 61
 Коледа е , пак е време да прогоним от душите излишното бреме, съзнанието си да проветрим и за много любов място да отделим!
Да сте живи и здрави момичета и бог да пази вас и вашите семейства Hug

# 62
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Здарсти,радвам се ,че се появи  Hug пиши по често Rolling Eyes.
Как сте? Как е Вени ? Heart Eyes
[/quote]

добре сме, щуреем ,Вени къде ме слуша къде не ...
не ми остава много време за форума , пък и малката като ме види на компа и почва да ме дърпа да ставам.
adiland като идвате насам звънкайте ,miki вие също !
в дилема съм и аз дали и кога да я пускам на ясла да почвам ли работа , ама да минат празници и ще го мислим.
чета ,че нещо много болнички деца ,бързо оздравяване на всички.
Мила аз те съветвам да не си тровиш нервите ,още повече по празници ,то на човек ако не му дойде от вътре насила не става.

Весело посрещане на празниците!

# 63
Еее Ели, каква рима само  Laughing

Мики, не разбрах все пак ставаше ли за ядене питката. Аз така преди две години правих содена питка с всичкия мерак на света и постигнах някакво невероятно кулинарно чудо - изгорена отвън и сурова отвътре  Joy добре, че имаше някои предвидливи и  бяха взели една резервна от пекарната  Joy От снощната майкина питка забравих да кажа, парата се падна за н-ти път на мъжа ми, явно и догодина ще работя за удоволствие, а не за пари  Joy

# 64
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЖЕЛАЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ  Heart Eyes И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ  Hug

Jessy I  ,значи не съм само аз издънката на ,,питките,,  Joy

Не сте само вие  Joy И моята питка стана една  Embarassed Парата обаче е при менееее  bowuu  Money Криси много ми хареса питката, ама тя по принцип си пада по сух хляб  hahaha Ноооо иначе такива меденки направииих  bowuu Чак успях да учудя себе си   chef И днес една капама врътнах с много месо   Mr. Green bowuu

Дейзи, Криси е добре, тя не се е спирала изобщо, все същия бяс си е. Само дето нощем беше малко нервна, но от 2 вечери наистина спи по-спокойно! Вероятно наистина са я наболявали ушичките, но е преминало слава богу. Иначе много си хареса подаръците. Коня го скапва от "яздене", но май пъзелите не й се отдават. Ако е като майка си, няма и да й се отдадат  Blush

Мила, мисля, че може да кажеш на сестра си. Обидно е наистина да постъпва така.  Stop

Аз от мъжа ми получих една жилетка, много хубава. Наистина ме изненада - той мрази да ходи по магазини, особено за дрехи. Аз му подарих лампа за ароматно масло.

Мила, можеш вместо да слагаш бучки захар, да си вземете такава лампа и да купиш масло от евкалипт или розмарин, или каквото искаш друго. Аз в подаръка на мъжа си сложих с аромат на канела, но просто нямах избор и това беше най-доброто налично, а не ми се обикаляше по студа.

# 65
Здравейте!
И на мен ми е толкова коледно, че да не ви казвам, ама здраве да е, дано догодина вече да съм сложила живота в някакъв ред и да мога да отпразнувам една наистина незабравима Коледа. Е, парата се падна на мен, ама аз в моята къща и без друго изкарвам сама парите, така че.
Ади,как е Мария? Както Дейзи е писала, това много прилича на розеола, ако не сте я карали, и ние лятото бяхме така: 3 дни неспадаща температура и 2 дни обрив. Дано бързо се оправите.
Иначе за подаръците и отношенията в семейството, незнам какво да кажа, освен обичайте се и се разбирайте с мъжете до вас, да са ни живи и здрави дечицата, а останалите....да не казвам, че не е културно, особено днес.
Лека вечер

# 66
Ей, много болни дечица  Sad Дано се оправят бързо  Tired И ние днес с Маги бяхме на гости на братовчедите й. Знаех, че братовчед ми кашля, но все пак е възрастен и се съобразява. Но не си направиха труда да кажат, че й малкия кафшя. И така хубаво се изкашля няколко пъти точно в лицето на Маги  Tired ooooh! Дано да не прихване нещо  Tired Като знам, че попринцип не изгарям от кеф да ходя при тях /по-точно при жена му/...

Гледам сте подхванали подаръците за родата. Ние преди пазарувахме за доста роднини. И си игрех да избирам нещо интересно и да го опаковам оригинално. И накрая подараците си седят дори неразопаковани с месеци. За това сега въобще не купувам подаръци за възрастните  Naughty Само за децата и то не се изхвърлям много. Само купувам подаръци за сестра ми, баща ми и майка ми. И те вече процедират така. Маги получи от сестра ми дъска за рисуване, блузка и плюшено кученце  Grinning От баба и дядо един куп джунджурии за играчки, които доста ще събирам, ама айде и още един куп дрехи.
В тази връзка, Миличка, мисля, че може да кажеш две приказки на сестра ти. Майка ти и баща ти вече са възрастни хора и трудно ще можеш да им промениш вижданията. Както казваш, явно винаги са си били така. Но сестра ти е млад човек, който тепърва ще става майка. Мисля, че ще й направиш услуга, като я вкараш малко в нормалните отношения. Аз поне с моята сестра нямам притеснения да си й кажа всичко - и хубаво и лошо  Peace

А за питката да похваля мъжо  Mr. Green Той я прави всяка година   chef И с всяко година е все по-хубава  Grinning Общо взето и другите манджи станаха добре. Само тиквеника е малко диетичен. Трябваше да сложа още захар  Mr. Green

Силве, искрено ти пожелавам една истинска Коледа догодина  Hug За мен този празник е много специален и ми е много мъчно, като видя, че някой не се чувства добре на него  Tired Ако ще ти олекне, сподели какво ти е на главата  Hug

# 67
  • София
Миличка на свекитата май не им стана неудобно newsm78 Казаха "Ама не трябваше" Макар, че знаят, че аз винаги подарявам подаръци  Peace тъпичко малко. А Етърва ми като се качвахме ми даде 50лв, че нямала време да му купи подарък ooooh! /изнасилени 50лв/ а м/у другото онзи ден бяха цял ден с мъжа по магазините да си търси тоалет за банкета от работата Rolling Eyes много тъпо, добре, че не разбира детето Rolling Eyes Яд ме хвана, защото аз тези подаръци ги мисля по 1 месец, на всеки от различни места купувам. ангажирам Любо да ме кара като е далече и той само бучи Crossing Arms Ходя по студа. И накрая Shocked За финансовата страна няма да говорим Crossing Arms Имат пари и те и свекитата Crossing Arms всичко е до желание. Аз не съм купувала скъпи неща , а символични и на всеки каквото му трябва Peace Обаче ми стана едно криво Rolling Eyes Повече няма да купувам Crossing Arms А само са сравнение , брат ми който съвсем няма толкова пари като тях. Сам се издържа и приятелката си, чакат бебе и тя не работи и събират пари за апартамент Rolling Eyes ни подари подаръци за над 300лв #Crazy и винаги ме засрамва, защото нашите са много по евтини Rolling Eyes Много е добричък ама все се чувствам длъжна Rolling Eyes да е живо и здраво детенцето им, ще го обсипвам с подаръци Wink

Та така, криво ми стана , но пък другата година няма да се трепя толкова да пазарувам Peace Всяко зло за добро Peace

Аз го снимах Дени с камерата сутринта като дойде при елхата Heart Eyes Ей хора напълни ми се душата Heart Eyes няма такъв кеф Hug
 А Любо ми казва , ама и това ли е за мен, и това ли Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички си харесаха подаръците и много ми е гот Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 23:30 от ketito

# 68
Здравейте момичета,
Не се ядосвайте за глупости на този хубав празник  Hug
Купихме на Благо сурвачка и вчера падна голямо сурвакане  Laughing беше много весело  Laughing
Подаръци аз купувам за нашите и брат ми и за племениците на мъжа ми. За Благо съм ги предупредила или каквото им поръчам или пари да му дават. Етърва ми ме изненада с една йоника на стойка с микрофон и столче, е това дете снощи цяла вече пя като лудо  #Crazy разбиха ни се мозъците  Laughing ние му взехме център с инструменти, но не му е много интересен  Confused
Благо тази нощ беше по-спокоен, сега спи, пипах го преди да стана, няма температура дано се оправя вече  Praynig
Лек ден

# 69
Здрасти милички
Днес чух по бтв,че бил деня на бащата и,че по традиция семейството прекарвало деня заедно Hug
Честито и на именяците Hug

Моите свекита за щастие не живеят в София
Виждали са Б 3 пъти   Sunglasses
От тях не искам нищо да му подаряват ,но се надявам и да нямат претенции към него.
Иначе другия град не е пречка за показване на внимание,баба ми например от Пловдив ,която е била винаги със затруднени финанси ,винаги ни е пращала колети със сладки печени от нея,нещо изплетено от нея и писмо за всеки с пожелание и ние със сестра ми страшно се радвахме -важно е отношението. А свекитата не показват такова нито към Б,нито към мен,нито дори към мъж ми.Но понеже не държа на тях не ми пука.
Заболя ме само от сестра ми,защото я обичам .
Иначе мъжа ми не е засегнат,каза че с удоволствие ние сме им направили хубави подарци и ,че той нищо не иска от нея
Явно само за мен е било проблем, но ми домъчня ,как всички си разменят подаръци а за мъж ми нищо (ние с родителите ми си ги разменяме на Бъдни вечер а под елхата си оставяме за другата сутрин нашите).А и как догодина ще му кажа да изберем пак хубав подарък за сестра ми.
Също ми стана криво от приятеля на сестра ми,който винаги е бил добре посрещан а винаги идва с празни ръце.
Много е грозно това.Аз винаги ,като гостувам нося нещо а при дете задължително и нещо за него.
Ще говоря със сестра ми-близки сме наистина и по добре да се изясним,но ме е страх да не се засегне.

Деси Heart Eyes мерси за идеята много готина

Нелче Heart Eyes това с парите също е липса на отношение според мен,сестрата на мъжа ми пък ни казва купете му нещо на детето от мен,аз после ще ви го платя-е благодаря нищо не искам Stop
Докато една служителка на мъжа ми ,вчера прати жената цяла кошница плодове за детенцето и скромен ,но подходящ за възрастта му подарък, избран с отношение-трогна ме независимо дали го прави с цел подмазване беше мило ,че се е постарала да избере нещо точно за възрастта на детето

# 70
Весела Коледа, момичета! Желая здраве, щастие и благоденствие на всички!
Ние се радваме на хубави празници в семейна обстановка. Подаръци имаше за всички, които са били послушни през изминалата година Wink
НА болните пожелавам скорошно оздравяване Hug Hug

# 71
Виждали са Б 3 пъти   Sunglasses

Мила, с това за свекитата ти направо ме втрещи  Shocked Наистина, другият град не е причина да не се интересуват от детето. Да го виждат по-рядко - да, но чак пък толкова  Rolling Eyes

Силве, каквото и да се случва с теб, пожелавам ти не следващата Коледа, ами още следващият хубав празник да прекараш незабравимо  Hug

Ох, не ми се отразява много добре на мен дългото седене вкъщи - натрупах толкова идеи за промяна на интериора, че чак се притеснявам да ги споделя с мъжа ми  Crazy На първо време мисля да сменя пердетата, ама ще мине като изненада, от там нататък почвам да го обработвам за останалите неща  Joy

# 72

Моите свекита за щастие не живеят в София
Виждали са Б 3 пъти 

Мила напьлно те разбирам.Моята свекьрва не е дошла нито ведньж да види детето-НИКОГА.от както се е родил,камо ли да му подари нещо,камо ли да го погледа за час. И не живее в друг град,а на 3 спирки от нас.И НЕ ходи на работа.И не сме в лоши отношения,напротив,винаги сьм я канила на празниците,просто сьм я виждала точно 3 пьти за толкова години.Амам да са живи и здрави,Бог гледа отгоре.

Честита Коледа момичета. Да сте здрави и много,много обичани.

# 73
4естита коледа моми4ета,много здраве пожелавам на вси4ки,другото са бели кахъри
Аз да ви кажа как я изкарахме нашта Коледа в болницата Cry,Дани се влоши вдигна много висока температура и цял ден ми лежеше отпуснат в ръцете,въобще не реагираше на външни дразнители,голям ужас изживях :cry:4ак към 18 4аса лекарите се сетиха да му предпишат антибиотик #Cussing out,наистина да им имам и здравната система.Както и да е,Дани днес е по добре,по късно щ? разправям как мина бъдни ве4ер,общо взето Дани умря от кеф от подаръците,а тези които трябваше да отвори в4ера ощ? не са разопаковани и сигурно щ? ги отворим за моя рожден ден.Айде после щ? пиша пове4е,може и снимки да пусна.Целувки на вси4ки.Много ви оби4ам Hug Hug
П.С.Много ме разсмяхте с питките Joy

# 74
  • София, център
Здравейте, ние сме добре от онази вечер в 22.30ч. повече не сме имали температура ( 48 часа вече ) Laughing!

Мина и замина...., баба и днес пристигна с една плачеща и смееща се кукла, еййййййй такъв кеф... цял ден игри и смях!

Та така, тежко ми е преядох... целувам ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт