пиши по често 
добре, че имаше някои предвидливи и бяха взели една резервна от пекарната
От снощната майкина питка забравих да кажа, парата се падна за н-ти път на мъжа ми, явно и догодина ще работя за удоволствие, а не за пари
И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ 
И моята питка стана една
Криси много ми хареса питката, ама тя по принцип си пада по сух хляб
Ноооо иначе такива меденки направииих
Чак успях да учудя себе си
И днес една капама врътнах с много месо

Дано се оправят бързо
И ние днес с Маги бяхме на гости на братовчедите й. Знаех, че братовчед ми кашля, но все пак е възрастен и се съобразява. Но не си направиха труда да кажат, че й малкия кафшя. И така хубаво се изкашля няколко пъти точно в лицето на Маги
Дано да не прихване нещо
Като знам, че попринцип не изгарям от кеф да ходя при тях /по-точно при жена му/...
Само за децата и то не се изхвърлям много. Само купувам подаръци за сестра ми, баща ми и майка ми. И те вече процедират така. Маги получи от сестра ми дъска за рисуване, блузка и плюшено кученце
От баба и дядо един куп джунджурии за играчки, които доста ще събирам, ама айде и още един куп дрехи.
И с всяко година е все по-хубава
Общо взето и другите манджи станаха добре. Само тиквеника е малко диетичен. Трябваше да сложа още захар
За мен този празник е много специален и ми е много мъчно, като видя, че някой не се чувства добре на него
Ако ще ти олекне, сподели какво ти е на главата
Казаха "Ама не трябваше" Макар, че знаят, че аз винаги подарявам подаръци
тъпичко малко. А Етърва ми като се качвахме ми даде 50лв, че нямала време да му купи подарък
/изнасилени 50лв/ а м/у другото онзи ден бяха цял ден с мъжа по магазините да си търси тоалет за банкета от работата
Ходя по студа. И накрая
Имат пари и те и свекитата
всичко е до желание. Аз не съм купувала скъпи неща , а символични и на всеки каквото му трябва
Обаче ми стана едно криво
А само са сравнение , брат ми който съвсем няма толкова пари като тях. Сам се издържа и приятелката си, чакат бебе и тя не работи и събират пари за апартамент
и винаги ме засрамва, защото нашите са много по евтини 
Всяко зло за добро 
Ей хора напълни ми се душата
няма такъв кеф 

разбиха ни се мозъците 

мерси за идеята много готина
това с парите също е липса на отношение според мен,сестрата на мъжа ми пък ни казва купете му нещо на детето от мен,аз после ще ви го платя-е благодаря нищо не искам 

На първо време мисля да сменя пердетата, ама ще мине като изненада, от там нататък почвам да го обработвам за останалите неща
,Дани се влоши вдигна много висока температура и цял ден ми лежеше отпуснат в ръцете,въобще не реагираше на външни дразнители,голям ужас изживях :cry:4ак към 18 4аса лекарите се сетиха да му предпишат антибиотик
,наистина да им имам и здравната система.Както и да е,Дани днес е по добре,по късно щ? разправям как мина бъдни ве4ер,общо взето Дани умря от кеф от подаръците,а тези които трябваше да отвори в4ера ощ? не са разопаковани и сигурно щ? ги отворим за моя рожден ден.Айде после щ? пиша пове4е,може и снимки да пусна.Целувки на вси4ки.Много ви оби4ам