"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 047
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Зравейте!
Честит Имен Ден на всички именници!
Да са живи и здрави!

Аз оставих децата у свеки и тръгнах да си търся пола, нооооооо естествено нишо не си намерих и затова си купих ботушки, пак. Мисля , че мъжа ми ще ме убие вече, но не ми пука Crossing ArmsКато нямам дрехи, поне ботушки да имам, ха.

Айде отивам да шетам , че как са разхвърляли тези моите , ужас.

# 91
Хъни  Heart Eyesти коя точно прахосмукачка взе,защото нашата от Джъмбо е страшен боклук.Нашата е марка Джъмбо, с едни въртящи се топчета ,засмуква и бръмчи повече от истинската #Crazy
Същата  smile3521 - при нас е на особена почит - още е здрава - разнася я навсякъде и дори и да не си играе с нея държи да бръмчи за фон  Mr. Green . Ама той е особено пристрастен към прахосмукачките - неперекъснато размъква в нас и при баба си най - долната приставка - уж чисти с нея. И понеже знам, че е пристрастен към този уред - затова и му я купих. А преди много го беше страх - щом видеше прахосмукачка и ревваше.  ooooh!
Хъни Heart Eyesтогава явно аз съм попаднала на кофти бройка-изобщо не може да се задържи най долната част,постоянно пада а смучещата тръба е толкова крива и изчанчена ,че не седи ,надолу а е се в страни newsm78
те бяха три модела в магазина,аз взех този в който имаше най много син цвят,дали пък не си взела някой по добър модел newsm78

Дейзи Heart Eyes много сладко описваш домашния ви театър

Дани Heart EyesПиси е такава сладурка ,не вярвам да може да направи лудница.Ти дори не знаеш,какво е лудница(ако си любопитна ти пращам Б за един ден -защото просто няма как да се опише Wink,дано и второто ти детенце да е така кротичко и мило:hug:

# 92
Дани Heart EyesПиси е такава сладурка ,не вярвам да може да направи лудница.Ти дори не знаеш,какво е лудница(ако си любопитна ти пращам Б за един ден -защото просто няма как да се опише Wink,дано и второто ти детенце да е така кротичко и мило:hug:

Joy Миличка, да тя е кротка, тя лудницата идва от музикалните играчки  Joy които пуска една след друга, нооо, наистина това не е предмет за оплакване  Laughing, благодаря за пожеланията за второто бебче, дано наистина не е на другата крайност

Калаза, мерси за инфото за маркерите, такива видях, ама Мики беше писала за някакви флумастри, та затова питам пак

# 93
  • София
Гледам, че сте обсъдили най-сполучливия ни подарък Mr. Green Прахосмукачката Joy Дени изчисти цялата къща вече Joy А вчера му всех и комплект с кофа парцал, лопата и метла /6лв Peace/ и голяма чистене падна Joy  Днес се засилва към дрехите да ги слага в пералнята и ние с мъжа ми си паднахме от смях и се бъзикаме, че трябва да го научиме и чинии да мие  Joy

Аз днес бях на Фетална морфология във Фемина и хич не съм доволна Crossing Arms Резултатите са добри, всичко му е наред на бебчето за сега, ама никакво отношение Crossing Arms Въобще не ме предупредиха за диск, репчат се по телефона, и там не ми дадоха нищо освен едно листче като рецепта ooooh! толкова пари вече хвърлих за изследвания и единственната снимка, която имам е от поликлиниката ooooh! Егати, човек си плаща , а пак българщина, държат се все едно си и длъжен ooooh!

# 94
И Магдаленка се разхремави снощи  Tired Будихме се 100 пъти през ноща  Tired Дано само да се размине само с хрема  Tired

Абе, мами, какво правите, като тръгнат да се разболяват децата, а са на ясла  Rolling Eyes В смисъл не може да спираш работа при всеки сопол и кашлица. Но, ако се вземат мерки на време, може да се избегне нещо по-сериозно. Но, за да имат ефект, повечето лекарства трябва да се приемат поне по 3 пъти на ден. Някоя от онези кокошки по яслите и градините, дали се сеща да дава лекарството на детето на обяд  Rolling Eyes Нещо ме съмнява. И как се оправяте в този случей  newsm78 Кръстиш се да минат нещата само с манипулации сутрин и вечер, ли  newsm78 Направо не ми се мисли за догодина  ooooh!

# 95
Кетито, що така, аз пък като ходих ми обърнаха доста внимание, направиха ми поне 5 снимки + 1 лист с резултатите от измерванията, прегледа си беше около 20 мин, хем аз не съм искала нищо по-специално, дори в последната минута си бях записала час при който и да е лекар (падна се Димитров). Може би си зависи от лекаря  newsm78 Важното е, че бебчето е добре, но те разбирам отлично. Аз се почувствах така прецакана от някакъв преглед за сърцето на бебето и уж на останалите органи (почти като феталната морфология), продължи около 8 мин, през които не разбрах почти нищо , защото доктора си мънкаше под носа и изведнъж каза, че това било всичко. 8 мин - 50 лв. Решила съм да не им обръщам внимание на тези лекари, че иначе само нерви се трошат. Не се притеснявай, важното е да се чувстваш добре, още ли ти се повръща?

# 96
мили мами  и дечица, честита коледа и стефанове ден и весело посрещане ан новата година!! Черпя ви всички днес защото моят господин днес е именяк и по този повод да сте живи и здрави всички и много щастливи !!! beer beer3 beer2  party023 newsm38

# 97
Здравейте!
Честит Имен Ден на всички именници! Да им е живо и здраво името, и много щастие!
Веси, не споделям вече тук, защото знам, че мъжът ми чете и ....
Джани, честит ти именик.
Кети, не се ядосвай, аз на Алекс нямам нито една снимка от видеозон, пък голяма работа, само всичко да мине ок, пък ще си го гледаш цял живот.
Хайде лека вечер

# 98
Jany82,да ти е жив и здрав именника!   bouquet

Кетито,Безмерна  Hug много ви се радвам на двечките  Heart Eyes емоцийте по време на бременноста са страхотни....всеки преглед си е една тръпка да чакаш да видиш малкото бебче  Heart Eyes еххх спомени.... Crazy
Ние пък вчера и днес обикаляхме по приятели и преядох ужас  Whistling ама аз имам нужда де... от малко килца  Wink

Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
Kalaza, ти ме разби  Shocked от какво се е нарязал братовчед ти? мивката се е счупила ли?
Безмерна ,аз съм взела най обикновенни фулмастери не пишат кой знае колко добре ама пък и лесно се бършат.
Веси, такъв варянт да дават лекарства на детето на обяд в детската градина няма поне при нас ,първо защото не приемат деца който са болни дори и малко и второ /от личен опит / съм разбрала ,че ако детето започне да се разболява каквото и да му даваш най сигурния начин да се влоши е да го заведеш на градина . Просто според мен единствения варянт е да си остане вкъщи  и колкото в по начален стадий го спреш от градина толкова по бързо ще се оправи.

# 100
  • София
 ooooh! Честито на Стефановците, забравих ги ама аз не познавам никой лично и за това Blush

Bezmerna О, да още ми е лошичко Mr. Green ама само вечер Wink
мен ме е яд, че точно на местата на които си плащам и то досто добре Sunglasses те изръсват, там отношението е по-зле от поликлиниката ooooh! Аз бях при Димитрова и незнам бързаше ли какво, ама си записах час преди 2 месеца, чаках 35мин в чакалнята и ме прегледа за 10мин и мълча като пукел. Е вярно, че им омръзва да повтарят едно и също ама  Crossing Arms И нито лист ми даде нито диск Rolling Eyes Само едно от тези зелените бележки като талонче за преглед и пише 2 неща Crossing Arms питах я дали може да се види пола и тя каза , че до 13 седмица е несигурно, но въобще и не погледна Rolling Eyes а пък бебчето така се буташе все едно му беше тясно Mr. Green поне видях, че е добре Heart Eyes

Момичета извинявайте, че ви пълня главите с бременни истории Crazy

Мики , а като пишат с обикновенни фулмастри с какво триете дъската newsm78 продаваха се едни по различни гъби от тази в комплекта newsm78
Денито днес ми натроши всички тебешири и аз ги изхвърлих Mr. Green Ще пробвам с флумастри ако не ще рисува само с моливи като е толкова отворен Mr. Green
Аз съм откъртвала мивката в братовчедка ми като дете Rolling Eyes докато си миех крака. Обаче тя си беше паянтова newsm78

Дени също е със сополи ,малко  newsm78 а ние вчера бяхме в кумовете и кумата и децата болни и аз веднага лепнах вируса Crossing Arms Сега и аз подшмъркам Crazy Знаете ли дали мога да ползвам Коларгол newsm78

Някой ходи ли при хомеопат.

# 101
Добро утро,

Кети, аз пък при Димитрова точно бях и ни държа сто часа с мъжа ми /това е единственият преглед от цялата ми бременност, на който е идвал/, та чак ми досади накрая. За снимките не се ли плащаше допълнително? Незнам, явно си я хванала в кофти момент.

Като говорите за дъските - аз тебеширите ги хвърлих на секундата, оцветиха яко ръцете на Али, а и не ги намирам за безвредни. Флумастери няма да й дам посмъртно, с пастелите успя да нарисува уж случайно цялата къща, представям си с флумастери  Crazy та наредила съм блокчета по дъската и  я ползва само като статив.

Безмерна, наистина не съм виждала по-кротко дете от Писи  Grinning на последното парти отново ме смая, дано и бебчо да е така  Hug

Аз днес няма да ходя на работа  Grinning казах, че нямам какво да правя в офиса и няма смисъл да ходя, шефа беше така  Shocked, но се съгласи...и добре го реших, защото гърлото много ме боли, а май се и разсополивям. Алис още е сополива, но май е една идея по-добре.

Веси, това, което питаш за ДГ и на мен не ми е ясно, те не приемат болни деца, но пък ако нямаш баба на разположение, кой ще гледа детето, ще си вземеш един два пъти болничен, ама те както боледуват.... Веси, кажи как са Борива и Преско, тя не пише хич вече, ама поне добре ли са?

# 102
  • Sofia
Хъни Heart Eyesтогава явно аз съм попаднала на кофти бройка-изобщо не може да се задържи най долната част,постоянно пада а смучещата тръба е толкова крива и изчанчена ,че не седи ,надолу а е се в страни newsm78
те бяха три модела в магазина,аз взех този в който имаше най много син цвят,дали пък не си взела някой по добър модел newsm78
Ами нашата е предимно в розово  Mr. Green - само един модел беше като ходихме с мъжа ми и него взехме, наистина долната тръба е малко хлабава, ама на Вики не му пука много  Joy - важно е, че бучи  Joy . Снощи голям рев му дръпна като го слагах да си легне - искаше да си я вземе в кревата  hahaha .
Хайде бързо да оздравявате всички, ей  Crossing Arms !

# 103
Добрютро милички Heart Eyes
Тази нощ пробвахме мъж ми да спи при Б и отново Б спечели с 1:0 Joyи аз се прехвърлих при него и пак се кърмихме до откат
вече се чудя това дете дали пък не изгладнява нощем, та тъй да суче(а вечеря доста обилно)предполагам му видяхте тумбачето на партито-не егладен останал newsm78

Нелче Heart Eyes аз Димитрова много я харесвам,страхотен лекар е.Аз си спомням ,че преди самия преглед и казвах ,как искам да ми запише Б-и касетка си купих ,но трябваше предварително да се уведоми за да запише.Тя е адски отговорен и наистина натоварен лекар с доста тежки случаи ,не и се сърди,важното е,че си била при най добрия лекар и, че бебчето е ок.
А кумовете ви ,как не са ви предупредили,че са болни -много ме дразнят подобни неща.................

Хъни Heart Eyes блазя ти мила,сигурно е голямо облекчение да има детето играчка с която само си играе.......
Аз съм постоянно партньор в игрите на Б,не ми дава дори да мисля за друго,дори ако играейки с него си позволя да говоря по телефона ми се кара да го затворя Crazy

# 104
  • In the jungle out there..
И Магдаленка се разхремави снощи  Tired Будихме се 100 пъти през ноща  Tired Дано само да се размине само с хрема  Tired

Абе, мами, какво правите, като тръгнат да се разболяват децата, а са на ясла  Rolling Eyes В смисъл не може да спираш работа при всеки сопол и кашлица. Но, ако се вземат мерки на време, може да се избегне нещо по-сериозно. Но, за да имат ефект, повечето лекарства трябва да се приемат поне по 3 пъти на ден. Някоя от онези кокошки по яслите и градините, дали се сеща да дава лекарството на детето на обяд  Rolling Eyes Нещо ме съмнява. И как се оправяте в този случей  newsm78 Кръстиш се да минат нещата само с манипулации сутрин и вечер, ли  newsm78 Направо не ми се мисли за догодина  ooooh!

Веси, доколкото ми е известно изобщо не те питат един сопол ли е или два, директно ти го връщат! И е забранено даването на лекарства в яслите и на повечето места го спазват..

Общи условия

Активация на акаунт