За децата на РУСЕ!

• 17 963
  • 478
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Оооооооо момичета утре пак студ-дъжд и сняг.Е писна ми вече.Тези два дни бяха толкова хубави.Искам вече да се стопли та да можем спокойно да се движим с децата и да не се притесняваме да търсим гледачи че да мръднем нанякъде  Sick

# 406
Последният вариант е много готин с маските  Hug
У дома имам 7 шапчици останали от РД на мъничката...може да направя подобни от картон и гланцови блокчета...ще се продават ли за каузата или мислите да се подаряват на входа...а за домино- някуде има ли някакви моделчета  newsm78
http://images23.snimka.bg/005012271-thumb.jpg
това е моя модел домино,естествено и с дупки за очите.Но ще чакаме да видим дали ще ни дарят.Аз така или иначе съм направила опр.кол-во.

# 407
Деб, аз най-после успях да вида това, което си направила. Нали не говорим за цветно разпечатване? Защото няма да имам възможност за 100 бройки. Иначе чернобяло, върху цветна хартия няма проблем. И хартията не е картон, а е обикновена. Ако имаш други изисквания кажи да потърся начин. Евентуално, както казах, да се допише че са отпечатани със съдействието на РУ.

# 408
  • Русе
Това, което си видяла, са кувертите. Ние с теб говорихме за грамотите и нещо като плакатчета (не точно плакати, разбира се, по-скоро на А4 някакъв текст, обесняващ събитието, и някаква картинка...), които да бъдат само черно-бели и ти да ги разпечаташ на цветна хартия.  Peace

# 409
ОК, а за кувертите какво е решението? И кажи ми една приблизителна бройка, и става ли да се печатат по 2 на А4 ?

# 410
  • Русе
Грамотите е хубаво да са си А4. Рекламните плакати/брошурки може би могат да са и по 2 на А4. Нека да кажат и другите. Ти кажи какво можеш да поемеш като печат, не се чувствай длъжна да разпечаташ всичко.
Кувертите мислехме да са на фотохартия. Около триста броя куверти (150 снимки 10/15) излизат около 30 лв.

# 411
Някой има ли инсталационен диск за Canon S200x, немога да си инсталирам принтера и евентуално да помогна с разпечатването.

# 412
Деб, аз мога да поема грамотите и рекламните материали. Те така или иначе няма да се печатат наведнъж, а може и ксерокопие да им направя. Значи Деб, в момента в който имаш нещо готово се обади и евентуално може да се видим да ти покажа как става и да продължавам

# 413
Момичета имам проблеми на работа и не мога да мръдна ако някой има възможност да отиде до Рига и да търси Евгения тя е управителката.

# 414
Момичета имам проблеми на работа и не мога да мръдна ако някой има възможност да отиде до Рига и да търси Евгения тя е управителката.

Дефи,ти си наблизо,имаш ли възможност да отидеш?Защото трябва да кажем в Потсдам какво сме решили.

Момичета,иска ми се да се видим тази събота или неделя.Трябва да ви споделя нещо важно.Последното място,където бяхме е идеално според мен.Остава да уточним за кой от двата дни.

# 415
този път ще се постарая да дойда  Grinning,който и ден да се реши да бъде срещата

# 416
Момичета за грамотите знаете ли какво се сетих-в Office1 и в една друга такава книжарница имаше специална хартия като за грамоти,много хубаво направена.Може да купим такава и просто да принтираме върху нея.
За срещата-непременно ще дойда.

И пак да питам за диджея,защото му взех номера,а още не съм се обадила-ще ни трябва ли,да го питам ли изобщо....

# 417
И аз днес трябва да се обадя за тортата,какво да правя?Май позабатачихме нещата.
За среща -неделя.

# 418
Тази седмица не мога да дойда на среща Sad,засега с нищо не мога да бъда полезна. Confused

# 419
И аз днес трябва да се обадя за тортата,какво да правя?Май позабатачихме нещата.
За среща -неделя.

Мона,просто ги питай биха ли ни я дарили,като ще им издадем Свидетелство за дарение или благодарствено писмо или ще ни направят отстъпка и каква - на килограм ли или на торта.

Общи условия

Активация на акаунт