За децата на РУСЕ!

• 17 968
  • 478
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Ами то това е само куверта, с който ще се влиза на карнавала. Той ще се дава при заплащането, така че информацията вече ще е получена. Трябва да видим нещо простичко на А4 или половината на А4, което да можем да оставим в градините, например. Няма смисъл да печатаме толкова шарении, с които да привличаме хората. Имам предвид, че солено ще ни излезе това да ни е реклама. Тези са за размер горе долу билет за кино.

# 391
  • Русе
 dohаз стоплих, че е билет ама малко късно.

# 392
кабзи ,имаш ли нужда от помощ за пантофките или др.?

# 393
  • Русе
Погледнете последния вариант дали ви харесва. Има промяна. Мерси на Джаста за съвета  Mr. Green

# 394
Ами то това е само куверта, с който ще се влиза на карнавала. Той ще се дава при заплащането, така че информацията вече ще е получена. Трябва да видим нещо простичко на А4 или половината на А4, което да можем да оставим в градините, например. Няма смисъл да печатаме толкова шарении, с които да привличаме хората. Имам предвид, че солено ще ни излезе това да ни е реклама. Тези са за размер горе долу билет за кино.

Деб, явно те бива в дизайна Simple Smile ако искаш направи и рекламните материали като за А4 аз се наемам да ги разпечатам безплатно на цветна хартия.

# 395
  • Русе
Ок, чудесно, че ще може безплатно.  Hug На работа ли ще ги печаташ? Мисълта ми е, има ли значение бройката? Защото мислим да има и грамоти. Те също ще бъдат на цветна хартия. Тях ще може ли (подадоха ми пръстче и аз гризнах до рамото  Mr. Green)

# 396
  • Русе
Деб страхотни са.Наистина последната е супер.
Обадих се на жената от базара.Разбрахме се със луси утре ако не вали 10,30 да се видим и да поговорим.После ще се отчетем.
И само да се похваля вече си имаме едно зъбче  Joy.Малко се поуспокои, но искрено се надявам със следващите да е по-леко.

# 397
  • там където ме зове сърцето!!!
Погледнете последния вариант дали ви харесва. Има промяна. Мерси на Джаста за съвета  Mr. Green
Последният вариант е супер !! Peace

# 398
Деб, ще ги печатам на работа и се надявам да няма проблем за бройката. Ако трябва ще говоря с някои от шефовете да впишем благодарност и да нямаме проблем с отпечатването. А цветна хартия също имам доста, така че и тя е осигурена. За ламинирането не знам как ще отрия начин и за това.

# 399
Deb и на мен последният вариант ми харесва.
Iliana, някакви новини от Рига?

# 400
Момичета, малко се обърках -последно отпадна идеята за Потсдам.Рига ли е новия вариант?

# 401
Момичета, малко се обърках -последно отпадна идеята за Потсдам.Рига ли е новия вариант?

Не,не е отпаднала.Просто търсим най-добрите условия.

# 402
Последният вариант е много готин с маските  Hug
У дома имам 7 шапчици останали от РД на мъничката...може да направя подобни от картон и гланцови блокчета...ще се продават ли за каузата или мислите да се подаряват на входа...а за домино- някуде има ли някакви моделчета  newsm78

# 403
Според мен на билета/куверт някъде трябва да се пише цена (може и отзад). Дори мисля, че всеки трябва да си има такъв билет.
Примерно
- куверт с отпечатана/написана цена 10 лева за мамите/татковците/бабите и т.н.
- куверт с отпечатана/написана цена 5 лева за децата
По този начин ако има по-големички деца (10-12-годишните едва ли ще искат да дойдат с майките или бабите си  Thinking) те също да си получат куверта.
- евентуално ако решим цената за второ дете да е по-ниска, ще трябват и куверти с цена 3 лева. Но, да ви кажа, се опасявам, че ако направим подобно нещо, мамите ще започнат да се комбинират, напр. една да отиде с 2-3 деца, че да им излезе по евтино (уви - това си е съвсем по български).
Аз лично смятам, че който има желание 2 лева няма да са му пречка (евентуалната разлика за второто дете).

# 404
  • Русе
Нарочно кувертите са без цени. Не можем да си позволим да отпечатваме излишни  бройки, а ще е лошо и да не стигнат. На ръка ще пишем цената, после на входа само ще се проверява (дали цената на билетите отговаря на 1 възрастен и 3 деца, например)

Общи условия

Активация на акаунт