За децата на РУСЕ!

• 17 959
  • 478
  •   1
Отговори
# 420
Ходих в Рига ето какво договорих-100лв. наем и по 0.70лв. за паста.
Мисля, че е идеално давайте да запазвам.

# 421
  • Русе
Персоналът ще помага ли? Звучи ми много добре. А имат ли изискване за час/част от деня?

# 422
Персоналът ще помага ли? Звучи ми много добре. А имат ли изискване за час/част от деня?
За времетраенето нямат изискване колкото стоим-толкова.
За персонала не сме говорили ,но предполагам ,че ще помага.
Аз предлагам за пастите да вземем пластмасови тарелки и вилички за еднократна употреба.Да не ги натоварваме с миене и да не стават бели .Пастите били шоколадови с млечен крем и ягодов сироп не съм по сладкото и не разбирам.
Казах ,че ние ще си подредим и украсим.

# 423
  • Русе
А кога трябва да дадем отговор? Има ли възможност да е след срещата в неделя?

# 424
А кога трябва да дадем отговор? Има ли възможност да е след срещата в неделя?
Не са ми поставяли срок .

# 425
На мен ми звучи добре.Само неразбрах за кой точно ресторант на Рига.

# 426
  • Русе
Така остана ми време да седна на компа.Днес ходихме с Луси при жената от базара.Бях останала с грешното впечатление че има магазин за карнавални истории.Оказа се че е просто детски магазин за дрехи, а тя самата се е занимавала много години с организирането на такива мероприятия и изработката на украси за тях.Какво от нея.Значи може да ни закупи на доставна цена балони-3.30 лв.на пакет вътре са 100бр. но ние да си ги платим.Тя може да изработи лично от нея около 30бр. шапчици, домина или рогчета и надпис като тези за рожденните дни ако искаме такъв.Тя предложи като награди например нещо дребно от рода на фибички, ластичета, може да ги закупи на едро чрез фирмата.Обеща да говори със 3 сладкарници с които се познава дали ще се съгласят да ни предоставят безплатно торти или на вариант ние да си закупим материалите необходими за тортите а труда да е от тях безплатен.Да два три дни ще се чуя с нея да каже какво са отговорили.За потсдам каза че мястото е идеално като се наредят масите в страни, но предполагам че за Рига за ресторанта пак ще е добре.От там ходихме и до магазина Хари Потър да видим карнавалните костюми.Попитах ги дали биха се съгласили да продават кувертите ни.Говорихме с управителя и той каза неща което остави и двете ни в недоумение.Каза че знае за този карнавал ,нещо му е било намекнато от кмета или зам.кмета нещо такова и че имал като заявка ли не разбрах да осигури костюми на много деца.Каза че може би щяло да има към 300- 400 деца.Можете да си представите ние с Луси как се гледахме.Питахме да не би е да е някакъв друг карнавал за който ние да не знаем.А за кувертите каза че по принцип няма против но говореше за нещо от рода на проблеми с данъчни, от счетоводна гледна точка и т.н.Наистина трябва да се проучи точно въпроса с кувертите.Във Варна как са ги продавали.Защото наистина не може да си ги напечатаме ей така от нас и да тръгнем да ги продаваме.Нещата трябва да се изпипат.Другото което е ако ги раздадем на разни места как хората ще научат от къде могат да си купят билет?
И пак поставям въпроса ако карнавала за който говореше този човек е нашия и наистина дойдат толкова хора докъде ще ни стигнат тортите.Джаста беше го казала ние не правим събиране за ядене и пиене.Доколкото знам във Варна не са имали консумация.Ние ще бъдем в заведение така или иначе и дори и да не подсигурим нищо всеки който дойде ще си поръча най-малкото кафе или сокче.Правим го да благотворителност и да съберем парички.Достатъчно е шоуто което ще направим за децата.Ако някой реши да дари пари получава ли винаги насреща нещо -не.На хората ще им е ясна каузата.Трябва да съберем колкото може повече парички и да имаме колкото се може по-малко разходи.Виждате че дори и за благотворителност никой не се наема безвъзмездно да направи нещо-да предостави помещение, торти , награди и т.н.Всичко е за наша сметка , така че нека си направим хубаво равносметката какво ще ни коства.Надявам се да сте ме разбрали правилно и да не съм обидила някой.Наистина среща е наложителна защото лично по добре можем да разискваме нещата отколкото с хиляди писанки.Аз щях да има гости тази седмица и ако е сега срещата нямаше да мога но се отложи за следващата така че тази седмица съм на линия независимо от деня събота или неделя.Стана дълго извинявам се за което, но исках да кажа всичко.
Приятна вечер

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 19:08 от lora_77

# 427
# 428
Момичета ,хайде днес всяка да напише кой ден е удобен за среща,за да не стане в последния момент както винаги.Очевиднио има мн. неща да си кажем и уточним.

# 429
Аз викам да не изневеряваме на традицията и да се съберем  НЕДЕЛЯ В 11Ч. ПАК В ТЕАТЪРА

# 430
Аз викам да не изневеряваме на традицията и да се съберем  НЕДЕЛЯ В 11Ч. ПАК В ТЕАТЪРА
Съгласна Peace

# 431
  • Русе

newsm10

# 432
Значи - неделя,11ч,Театъра.Там съм.

# 433
Приемате ли новобранци? Simple Smile

# 434
Приемате ли новобранци? Simple Smile
Естествено  Hug то и аз съм новобранка .

Общи условия

Активация на акаунт