За децата на РУСЕ!

• 17 963
  • 478
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
И аз имах да казвам доста неща, но ще ги оставя за неделя.Съгласна съм с часа и мястото на срещата.

# 436
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
оххх, и аз съм новак тук, но бих искала и аз да помагам с каквото мога, но за съжаление в неделя от 100 ще празнуваме рождения ден на дъщеря ми и няма да мога да се присъединя Sad

ще следя как е минало от тук

# 437
Приемате ли новобранци? Simple Smile

Заповядайте!Срещата е в барчето на самия театър,на втория етаж - там има голямо сепаре.

# 438
там съм.

# 439
Нямаше ме 2 дни и гледам са се случили доста неща. За неделя засега съм на линия Simple Smile

# 440
  • там където ме зове сърцето!!!
За неделя ,ще се постарая и аз да дойда!!!

# 441
И аз потвърждавам за неделя  Peace

Ще дойда с Umbrella,много иска да се запознае с вас  Wink

# 442
опитах да резервирам сепарето ,но ми отговориха ,че за нашите две кафета неможели да връщат клиенти,да сме отидели на свободен прием.
Невярвам в неделя сутрин да им се пълни сепарето ,дето никой не го знае.

# 443
опитах да резервирам сепарето ,но ми отговориха ,че за нашите две кафета неможели да връщат клиенти,да сме отидели на свободен прием.
Невярвам в неделя сутрин да им се пълни сепарето ,дето никой не го знае.
Е,те какво куверт ли искат  newsm78 В неделя 11ч. консумация различна от кафе сок или кола е за по друг вид хора .Баси смешниците  Close
Ако искате да отидем в Рига в сладкарницата хем ще видите ресторанта как изглежда след ремонта.

# 444
Момичета,можем ли да променим часът на срещата с по-късен след 13ч?Малкият ми син изпадна в алергичен шок и до утре на обяд ще се разбере дали се налага постъпване в болница или не.Затова в 11ч не мога да бъда на линия,а може би и след това,не знам.Всичко зависи от състоянието му до утре на обяд.А можем и да отложим срещата за друг ден.Ако утре до обяд не се включа,не ме чакайте за срещата.Извинявам се,за което!
Нещата,които искам да ви кажа не са за писане във форум и затова трябва да се видим.

Лек ден на всички!

# 445
Момичета,можем ли да променим часът на срещата с по-късен след 13ч?Малкият ми син изпадна в алергичен шок и до утре на обяд ще се разбере дали се налага постъпване в болница или не.Затова в 11ч не мога да бъда на линия,а може би и след това,не знам.Всичко зависи от състоянието му до утре на обяд.А можем и да отложим срещата за друг ден.Ако утре до обяд не се включа,не ме чакайте за срещата.Извинявам се,за което!
Нещата,които искам да ви кажа не са за писане във форум и затова трябва да се видим.

Лек ден на всички!
Направо да отложим срещата .Стискам палци всичко да се оправи . Praynig

# 446
Кабзи дано се оправи малкия по-бързо Praynig

# 447
skoro[no ozdrawqwane

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 17:56 от mona25

# 448
Кабзи дано всичко е наред с детенцето ти ...стискаме палци Simple Smile
А за срещата...и аз не мога да дойда поради здравословен проблем.

# 449
  • Русе
Последно отлагаме ли срещата?Аз съм готова и само за кафенце ако има и други да казват.
Деси, много неприятно дано мъничкия сладур да се оправи бързо и да не стигате до болница.

Общи условия

Активация на акаунт