За децата на РУСЕ!

• 17 961
  • 478
  •   1
Отговори
# 450
Aко има и други за кафе ще дойдем Peace Grinning

Пък срещата може да я отложим да друг път.

peonia скорошно оздравяване и на теб!

# 451
  • Русе
Така и така има навити за кафе, предлагам, ако ви е удобно, да се срещнем след 13 часа, за да може и Деси да дойде ако е по-добре Доби. Съгласни ли сте? И без това товарим гледачи, даже можете да ги прикоткате с това, че ще детегледат, докато детето спи  Mr. Green Моят мъж поне, много обича да излизам, докато спи малкия, и уж да го гледа.  Laughing
Та, ако сте съгласни, нека да се разберем за малко по-късен час, за да може и Деси да дойде, че има да казва нещо доста важно, до колкото разбрах.

# 452
Скорошно оздравяване на детенцето на Деси   bouquet

Днес в един магазин случайно чух реклама на карнавал по радиото. Но даже не разбрах дали е за Русе. Всъщност ставаше дума за Маскен бал и там се говореше за костюми под наем, куверт от 25 лв. и коктейно парти ... та си помислих дали не са говорили за това като сте питали в карнавалния магазин  newsm78

# 453
Бързо оздравяване на Доби и дано се разминете с болницата  Praynig
 Hug
И аз съм навита за кафе,тъй като дребчо е от днес у баба си не ме бърка часът.Даже 13ч е добре и ако е за театъра там съм.Ама те какво си мислят/от барчето/,че малко кафета изпихме ли?Пишете час и място за кафето ,пък срещата работна ще я оставим за друг път.
Пеония какво ти е бе коте?Бързо да оздравяваш и ти  Hug

# 454
  • Русе
Деси дано се разминете с болницата и мъничето да се оправи.На Дени също бързо оздравяване.
Работната среща стана ясно че ще я отменим, но за кафето не разбрах последно кога сутринта в 11 или след един.Но ако е след обяд даже след 14 часа ако може защото ние тогава се приспиваме.
Пишете пък утре ше видим.Лека нощ.

# 455
  • Русе
Момичета какво стана със срещата????? newsm78  Пишете да знам

# 456
 Joy Пак не можем да се разберем нещо   hahaha

Аз излизам след малко,може би няма да дойда,защота в крайна сметка не разбрах дали е в 11ч. срещата или в 13ч.

За следващия път ще остане,пък и на Кабзи днес едва ли ще и е до това,независимо в колко часа.

# 457
  • Русе
За мен е без значение в колко часа.  Предложих да е малко по-късно, за да може ако и Деси реши, да дойде. Така съгласни ли сте. 14-14.30? Така хем ще се видим, хем ако Деси може - ще дойде, тъй като нали има да ни казва нещо много важно.

# 458
  • Русе
Значи евентуално за следобяд.Ако деси не може кафето остава ли , хайде включете се .И аз мисля че на Деси днес едва ли и е до среща.Когато може тя ще се включи и ще каже.

# 459
аз също след малко излизам ,така че дайте точен час и място.

# 460
  • Русе
Ама нали за това казвам да е следобед. Деси ще разбере дали ще може най-рано на обяд. Затова казвам да е следобед срещата, ние да си се срещнем, все пак и луси имаше нещо важно да кава, а Деси, ако може да дойде. Ох, обърках се вече.

Идеята е ние да се срещнем, дали за кафе, дали по работа. Но понеже Деси ще разбере най-рано на обяд дали може да дойде, нека срещата да е например към 14, за да може евентуално и тя да дойде.  Луси, кажи и ти дали можеш да дойдеш. Нали нещо имаше да ни казваш.
14-14.30 Театъра???

Много объркано стана, простете.  Mr. Green

# 461
  • Русе
Моето дете е командировано до обяд така, че след 1ч. не мога да дойда.Това което имам да казвам не е толкова важно просто няколко идеи.Така като гледам не можем нещо да се разберем май да я отложим за следващата седмица.

# 462
Пак нищо не можахме да се разберем  Crossing Arms Аз мога от 13ч до към 15ч да дойда някъде,пишете ако ли не ще отложим

# 463
  • Русе
Ох. Simple Smile

И какво?...
Добрееее
значи

sonka може до 15
lora_77 може след 14

13.30 става ли? Така хем Сонка ще дойде, хем lora_77 ще дойде, пък няма да сме стояли много и няма да тръгнем скоро.
Сега някой да не каже, че може след 16 щото ще се самообеся  Crazy

Аз съм съгласна да се видим дори за по кафе. Има какво да обсъдим. Ама да не стане като онзи път  Mr. Green Да отида и да няма никой.

# 464
Аз няма да мога.
Обсъдете в кое заведение да е карнавала ,че другата седмица да запазваме.
Дано Деси се включи с добри новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт