За децата на РУСЕ!

• 18 362
  • 478
  •   1
Отговори
# 255
Дидка, страхотни са тези неща! Най-ми харесаха петлетата
Започвам да събирам кори от яйца  Wink

Sillveto, и куклите са супер, ама ще имам нужда от уроци... май Embarassed

# 256
Добре дошли на Мимето и Надя!  Hug

# 257
В края на март в 4-5 часа след обед не е тъмно Naughty
По това време на годината заради великденските пости,40дни преди великден не се правят сватби...не се сключват църковни бракове имам предвид,т.е процента на такива тържества силно намален,което ни дава допълнителни шансове за успешно намиране на подходящо заведение.

Да това го констатирах вчера, че 5 часа беше светло, а за църковните бракове е така, ама без такъв не им пречи да си направят хората Simple Smile
А и края на март, след първа пролет (22.03.2007) ще се стъмва сигурно още по-късно и ще е топличко. От 4 ч до към 7-8 мисля е нормално време за детско парти и без друго за повече време едва ли ще им се задържи вниманието (поне на по-малките имам наблюдение)

# 258
С гласуването го докарахме до балотаж  Joy 8:8 гласа сме  Rolling Eyes Май заведенето ще е определящо  Peace

Мисля си, че 4 часа ако е за следобед е рано за започване. Тогава се предполага, че децата стават /моето тогава е в разгара на съня де/ значи да станат, да се облекат, нагласят и придвижат май ще е към 5 времето за започване. 

# 259
 doh ами да аз като ви преглеждам набързо,какво да очаквам от себе си.Сега ще разгледам и куклите.Апък понеже съвсем изключих,че се говори за март месец и тука не съм в час.Простете бедната работливка  Mr. Green

# 260
Добре дошли на момичетата при нас!
 #Cussing out нищо не ми се отваря значиии,не мога нищо да видя.

# 261
Мацки тъкмо се връща от Империал. Като цяло много харесаха идеята ни и казаха, че биха желали да са част от карнавала( заради безплатната им реклама естествено).
Така да преминем към първоначалните им условия. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искат да има куверт. Казаха, че при тях обикновено минимума е 10лв. Те обаче се съгласиха на следното. Детски куверт включващ тортичка и сок капи- 3лв, за възрастни искат минимум 5лв. като могат да вкл. кафе, торта и мин. вода( това прави общо 3.35лв, а разликата до 5 лв я искат за заведението...понеже трябвало да го затворят цялото, да местят маси и тн....така, че за причиненото им неудобство трябва да им дадем по 1.65лв от куверта на всеки възрастен)
Могат да ни осигурят клоун- 60мин вземал 50 лв.
Каза, че можем да си правим каквото искаме там, да пренаредим както желаем, няма проблем да си вкараме дори някакви наши торти, сладки, тн.
Амииии аз това успях да договоря. Може би са склонни да преговаряме..не мога да преценя. Ако вие мислите, че мога да направя друго-казвайте.

# 262
deni-peonia звучи добре!
Само за кувертите не разбрах за дете -3лв. включващ торта и сок както и 5лв .за възрастен също са за тях нали така?Примерно ако решим детския куверт да е 5лв. ,а за възрастните -10лв. за "нас" остават 7лв. newsm78

# 263
Браво Илианка много добре си разбрала.
Пак да поясня.
ИМПЕРИАЛ искат да има за тях по 3лв от дете(като в тези 3лв е включена торта и сок)
и по 5лв от възрастен( в тези 5 лв е включено кафе, вода, торта )
Така, че ако ние направим куверт от 7лв за възрастен за нас ще има 4лв, 3 отиват за заведението.
Ако е 10лв за възрастен- 5 за нас, 5 за заведението.

# 264
  • Русе
И аз това смятах и като видях че за каузата остават по-малко отколкото за кръчмата и не съм очарована.
Илиана,ти ли щеше да питаш в Рига?
Браво за Илиана че е схванала...щото аз простичък на първо четене нищо не стоплих...та Котето ми пояснява

# 265
Уфффф обърках го.
Значи давам пример отново. #Cussing out
Ако направим куверт от 7 лв за дете, то 3 лв отиват за заведението( за торта и сок), а 4лв са за нас.
Ако куверта на възрастен е 10лв ( 5 са за заведението- за вода, кафе и торта), и 5 лв остават за нас.

# 266
И аз това смятах и като видях че за каузата остават по-малко отколкото за кръчмата и не съм очарована.
Илиана,ти ли щеше да питаш в Рига?

Да, изчаквах да видим от "Империал " какво ще предложат.За "Рига" обаче варианта е ресторанта автоматично събота отпада ,защото сигурно ще има сватби .Ще ида утре и ще питам.
peonia споко бе, не се ядосвай. Laughing

# 267
Тогава да говоря ли с диджея?Ще ни трява ли?

# 268
  • Русе
Девойки мили,ние не гоним консумация...разберете...устройва ни да платим само наем на помещението,никакви такива задължителни куверти с консумации и ресто за кръчмарите....ами сметнете ако дойдат 100деца и 100 възрастни това са 800лв....по добре да предлагаме да платим 400лв наем  за три часа  е**и обира иначе,та било то и с парче торта...кой знае каква измислена ще нарежат.
   Който за където се сети...,също където има близки,познати...нека пита,каква оферта могат да му дадат,ще изберем най-добрата,най -изгодната,моля обеснявайте че е с благотв.цел,че програмата ще е изпълнена безвъзмездно и че който ни поеме ще получи безплатна масова реклама.трябва ни заведение да побере минимум 150човека.
  утре ще питам в Потсдам.
Мога и в Канела(мюзик бокса)но там е твърде малко май.

# 269
За начално предложение на Империал предложението е супер  Peace. Браво Дени.  Hug Да видим и другите ресторанти/заведения какво ще искат и ще умуваме кое на къде. Предполагам можем да преговаряме по парите от детските куверти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт