Епилепсия - тема 3

• 48 177
  • 408
  •   1
Отговори
# 165
Здравей Миро и Поли моя син също е с епилепсия и сме при Литвиненко от една година сме при него и преди два месеца намерихме точните лекарства и доза трябва да се въоръжиш с много търпение и воля защото трябва време.Аз съм доволна от него малко е дързак и много не говори но си следи децата и по всяко време можеш да го намериш а да не забравяме че той е един от малкото добри детски невролози.Успех Peace

# 166
Здравейте на новодошлите!
Ние сме с епи от почти година и пием конвулекс хроно 2 пети по 1табл.дневно. В началото малката ми прави такива КРИЗИ в смисъл рев все едно я коли някой тръшкане удряне на главата злоба и започна да ни удри- това беше около 1-2 месеца след започване на лекарството.В началото помислихме че е от него и звънях на невролога и каза че не е възможно.Малката ходи на психолог и тя мисля си свърши работата.Сега ЕЕтата са добри и може от септември да започваме да намаляме дозата до спиране напълно.Детето ми след започване на лечението не е имала припадъци. Успех на всечки!

# 167
МИРО и ПОЛИ,най-важното е да се овладеят пристъпите и пациента да понася добре медикамента.Ако всичко при вас е така- спокойно! PeaceКонтролните изследвания впоследствие ще покажат как да продължите по нататък.
Желая ви Успех!

# 168
  На нас със "Конвулекса"ни бяха казали на всеки 6м.да ходим за изследване на черния дроб.Затова казвам за странични реакции.
  Тедка не съм те разбрала струва ми се че прочетох температурни гърчове сте правили.
  А за д-р.Литвиненко и аз съм много доволна точно той ми каза че в нащия случай не трябва да се пие нищо превантивно.С 2 думи добре сме направили че сме го спряли с мъжа ми.
  Проблема е че не ни искат в градина и съм принудена да гледам дете заедно със мойто срещу заплащане.Че и бабите работят.
  Успех на всички дечица от темата и бързо възстановяване.

# 169
 Проблема е че не ни искат в градина и съм принудена да гледам дете заедно със мойто срещу заплащане.Че и бабите работят.
  Успех на всички дечица от темата и бързо възстановяване.

kak taka ne vi iskat v gradinata? moqta 6terka dr mesec 6te q mestqt ve4e v gradinata.... trqbva li da se pritesnqvam i da zadeistvam vryzki? Thinking  ooooh!

# 170
Здравейте моми4ета!
Ние в края на миналият месец бяхме при най_добрият детски невролог в Испания.След като разгледа вси4ки изследвания и от България и оттук,разказах му вси4ко за дъщеря ми,от бременноста до този момент,нейните особености и развитие,потвърди моето заклю4ение,4е е направила т.н."истери4ни кризи",присъщи на 4увствителни и театрални ли4ности.
Спираме постепенно лекарствата,каза 4е няма нужда от тях дори и в ролята им на превенция,камо ли за ле4ение.Няма какво да лекуваме! Hug Praynig  Party
Даи Боже да не видя пове4е такива атаки! Praynig

# 171
Здравейте, няма закон и начин някой да ви откаже да запишете детето си в детска градина.Отидете до  директорите, социалните, където трябва но се борете- децата ни имат правата да се обучават в масови училища и детски заведения.От кой град сте пишете ако неможе да се справите, фондацията на родители на деца с епилепсия има представители в различни градове, който могат да се отзоват. Не се предавайте и успех

# 172
Също можете да подадете жалба и в закрила на детето.
Описвате в кратък текст проблема ,напр.Детето ми .......... е на .....години и е с диагноза ......... И описваш как са ти отказали приема в детската градина.Като посочваш накрая,че са нарушени правата за интеграция на дете със СОП.
Прилагаш ,копие от телк ако имаш или документ ,с който потвърждаваш ,че детето ти е със СОП.
Отгоре пишеш че е до Закрила на детето гр..........
После правиш 2копия и на всяко едно допълваш до общината ви( в социалната служба към самата обшина се подава) и се чака за изходящ номер,а също и до регионалното управление на детските градини.
Не се оставяйте да ви манипулират.Но един съвет ,когато тръгвате по такива места ,почти винаги можете да срещнете отпор,затова е добре със вас да има и независим човек ,за подкрепа на когото можете да разчитате!

ДЕЙСТВАЙТЕ,това е за вашите деца! Peace

# 173
Здравейте и честит празник!Нека Свети Георги даде на всички много сили,за да се борим за децата си!Желая много здраве на децата ни и на всички около нас!

# 174
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ! БЕДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 175
Честит Имен Ден на всички именници да са ни живи и здрави newsm51  Gift bg

# 176
4естит празник!Нека вси4ки празнуващи на този ден да са здрави и щастливи!

# 177
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА  ВСИЧКИ ВОЕЕННОСЛУЖЕЩИ!
Извинявайте,че не можах да ви благодаря веднага,но отсъствието ми беше по неприятен за мен повод.Благодаря Ви още веднъж за отговорите.                               

# 178
За нищо- пак заповядай. Надявам се лошите поводи да свършат  Hug

# 179
Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт