Епилепсия - тема 3

• 47 431
  • 408
  •   1
Отговори
# 270
Привет на всички днес имам повод да почерпи всички от сърце

п.с. Може ли повече от шест месеца да съм добре и на РД да получиш пристъп та дори и лек   #Cussing out

# 271
  • България, Велико Търново
Честит рожден ден ted  bdbaloni с пожелание за много здраве, без пристъпи  Grinning

# 272
ted честит рожден ден, бъдете здрави и много обичани Simple Smile  Hug

# 273
Тед , честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много здраве,много щастие и  дни без пристъпи та дори и леки newsm59

# 274
И при нас е така- малката започна да потрепва на сън,

Здравей Иве, моля те сподели повече за тези потрепвания по време на сън. Какво представляват? Аз наблюдавам при моята дъщеря потрепвания на ръчичките, понякога /рядко/ и на крачетата. До 30 - 40 мин след заспиване. Споделяла съм това с невроложката, но тя ми каза че това е нормално /доброкачествени миоклонии, ако не ме лъже паметта/ и че всички хора имат подобни. Забелязала съм , че  тези потрепвания за който говоря са по-изразени, когато деня на малката е бил по-натоварен /физически или психически/.  При консултацията с доц.Алексиев, която правих преди месеци по повод на това дали да спираме лекарството, първото нещо което ме попита той беше дали детето потрепва насън. Което ме кара да си мисля, че не е най-нормалното "нещо". 
Ще се радвам да ми отговорят и други мами, който знаят нещо по въпроса.

На всички желая здраве, а на рожденичката Тед и  НАЗДРАВЕ!  bouquet

# 275
Честит Рожден Ден ТЕД пожелавам ти да си жива и здрава и всички твои мечти да се превърнат в реалност smile3525 newsm59 newsm67  Gift  party023  bigdance2 nbirthday newsm59

# 276
[ted, 4RD.ZDRAVE I USMIVKI

# 277
ХОДИХМЕ НА ПРЕГЛЕД-ЕЕГ-ТО МИ Е ЧИСТО,ПРОДЪЛЖАВАМ С ЛЕКАРСТВАТА

# 278
И при нас е така- малката започна да потрепва на сън,

Здравей Иве, моля те сподели повече за тези потрепвания по време на сън. Какво представляват? Аз наблюдавам при моята дъщеря потрепвания на ръчичките, понякога /рядко/ и на крачетата. До 30 - 40 мин след заспиване. Споделяла съм това с невроложката, но тя ми каза че това е нормално /доброкачествени миоклонии, ако не ме лъже паметта/ и че всички хора имат подобни. Забелязала съм , че  тези потрепвания за който говоря са по-изразени, когато деня на малката е бил по-натоварен /физически или психически/.  При консултацията с доц.Алексиев, която правих преди месеци по повод на това дали да спираме лекарството, първото нещо което ме попита той беше дали детето потрепва насън. Което ме кара да си мисля, че не е най-нормалното "нещо". 
Ще се радвам да ми отговорят и други мами, който знаят нещо по въпроса.

На всички желая здраве, а на рожденичката Тед и  НАЗДРАВЕ!  bouquet

До един час от заспиването е нормално. Вмествте се във времето, не се притеснявай!

# 279
Честит Рожден Ден, ТЕД! nbirthday Попрекалила си с вълнението днес Wink
Бъди здрава и щастлива, и поне до следващия РД без проблеми!!!

# 280
  • варна
искам да попитам моята малка щерка на 5 месеца беше оперирана от арахноидна киста в лява хемисфера на мозъка след операцията и давам конвулекс но от него спря да се храни и затова след разговор с неврохирурга и го давам само ве4ер щом нямала гър4ове можело. Но от 4 дена прави едни работи с устата все едно 4е яде пюре само4е няма нищо в устата и когато хапва или заспива и потреперва ръката. Знам 4е има голям риск след такава операция за епилепсия и затова се обръщам към вас за мнение.А пък до софия ще ходим 4ак на 30 а във варна невролозите ни по то4но детските имат 4асове 4ак на 3 юни

# 281
Тед,честит РД и от мен-на патерица!Много любов,здраве,късмет и семейно щастие!  bouquet
И без пристъпи! Hug

# 282
Здравейте! Hug
Който желае да стане член на нашата Асоциация може да си изтегли молбата и статестическия лист от ТУК

# 283
http://www.biznesa.com/modules/icontent/inPages/alexcv/images/cv1.jpg
ВАНЧЕ това е за теб

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 11:57 от Mama Igi

# 284
като в отида в София наистина ще отида да му вземат за нивото кръв в Майчин дом и по телефона да ми кажат резултата благодаря ви
Здравейте,извинявам се че се включвам доста рядко и пропускам да поздравя вашите успехи или да ви подкрепя в трудните моменти.Искам да попитам къде в Майчин дом може да се вземе серумно ниво ,каква е цената и персонала разбира ли си от работата.Ние до сега сме го правили  на 4- ти км ,а там лаборантките са "гола - вода".Така мъчат детето,все не могат да уцелят вена,боцкат,боцкат  и на края нищо - почнат да стискат от пръсчето.Настръхнах докато ви го опиша.
Тед Честит рожден ден - здраве,щастие и любов.

Общи условия

Активация на акаунт