Епилепсия - тема 3

• 47 409
  • 408
  •   1
Отговори
# 300
zdraveite na vsi4ki az vi pisah za pristapite na deteto mi zavedoh go pri dr dimova napravihme mu EEG vsi4ko be6e normalno napravihme mu i drugite isledvania e te biaha v normata si no deteto predi sedmica napravi pak pristap ne be6e gi pravi pove4e ot 6 meseca kakvo da napravi dr dimova iska6e da ni digne nevrotopa no niama nakade toi pie ogromn dozi

# 301
да неравномерно дишане,и аз незнам дали е свързано с епи обаче преди не е било така почти сигурна съм.

# 302
Момичета, ще водите ли децата някъде на почивка? Ние заминаваме в понеделник на Люляците на санаториум и после от там за 4 дни мислим да отскочим до морето, докато е още  не са започнали адските жеги

# 303
Здравейте милички ние на девети юни заминаваме на санаториум в Банкя за рехабилитация 10 дена да видим кво ще стане а на теб Иве приятно прекарване на двете почивки.Искам да ви попитам аз мога ли да закарам малкия на море нали почна да ми прави пристъпи от време на време лек ден и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ Hug

# 304
Честит празник мили децица!
Весело лято пълно с много игри и приятни мигове!
Весела ваканция на всички ученици,много лудуване и приятни морски ваканции!

# 305
Искам да ви попитам аз мога ли да закарам малкия на море нали почна да ми прави пристъпи от време на време

Здравей Еми,
ако приемаш съвети, отложете морето. Слънцето е много силно, а за нашите деца е направо противопоказно. Освен ако не ходите много много рано, до към 8,30 - 9,00 най -късно или вечер след 18.00 ч.. Дъщеря ми не понася изобщо жегите, става нервна и раздразнителна.  На нас и без това категорично ни забаниха плажа и независимо че летата си караме в Бургас, сме ходили само няколко пъти на плажа вечер /но тогава толкова духа. че не се седи/.

# 306
Мерси Нели за съвета да приемам съвети от всеки колебаех се да ли да го закарам но ще видим какво ще каже Литвиненко а може много рано да го карам за йонните пари най вече да смени климата и сигрно ще търсим бунгала в гориста местност където да е по хладно лек ден

# 307
Здравейте!
Вчера във Варна бе открит новия ЯМР! smile3501
Сега му предстоят изпитание от всякакво изтество,даже са приели да направят изследване на едно детенце без направление и заплащане.
Днес говорих с един от асистентите на завеждащия Катедрата по образна диагностика и ми каза ,че ще идват специалисти от Америка да го тестват.
И след около месец,когато се оправят и книжните истории,ще може да се прави ЯМР по Здравна каса.

# 308
Браво на вас във Варна.Честито. Hug

# 309
Здравейте!

за съжаление и при нас Уест-а напомни за себе си - правихме контролно ЕЕГ - хич не е добро, а има и леки трепвания, които явно са си пристъпи, така че ще пристъпваме към тежката артилерия - Синактена. Консултирахме се и с д-р Попова и с д-р Литвиненко и вероятно другия месец влизаме в Педиатрията Sad.

Можете ли да ми кажете какви са условията там?

поздрави

# 310
Здравей Will аз по едно време през месец бях с малкия в педиатрията постоянно за по една две седмици защото правеше по много пристапи лично аз бях доволна от тяхното отношение спрямо нас условията са нормални както всички болници в стая са по две легла най-гадните защото са детски за 5-6 годишни и после всичко те боли вътре има масичка ,столове, телевизор тоалетната е една дори вътре има душ прикрепен за чешмата.сестрите и доктора са добри не създават проблеми незнам какво точно те интересува ако има нещо питай.Вземи си необходимите лекарства за температура и други защото от към лекарствата са гола вода иначе са точни това е моето мнениеза другите незнам.А щом ще ви бият синактена ще ви изолират от другите деца и няма да позволяват да влизат външни лица само мога успех да ви пожелая и никога повече да нямате пристъпи лека вечер Peace

# 311
Благодаря Emakj,

Литвиненко ни праща преди това на консултация с детски неврохирург, но не успях да открия телефоните за контакт на д-р Маринов или д-р Цеков от св. Иван Рилски. Ако някой ги има, моля пишете ми!

благодаря предварително

# 312
Здравей Will  . Hug
Защо не се консултираш с д-р Георгиев, мисля, че е за предпочитане пред д-р Цеков, мое мнение.
Телефона на д-р Георгиев е 0888209530
За Педиатрията, ще се справиш, има готини сестри , наистина , с известни изключения.
Ние като слагахме Синактен, мина перфектно, а аз бях ужасно изплашена, вече 2 години и нещо сме с хубави  ЕЕГ-та.
Успех, миличка.

# 313
Благодаря Emakj,

Литвиненко ни праща преди това на консултация с детски неврохирург, но не успях да открия телефоните за контакт на д-р Маринов или д-р Цеков от св. Иван Рилски. Ако някой ги има, моля пишете ми!

благодаря предварително

na Marinov telefona e:0888634577
Uspeh Peace

# 314
Защо е необходима консултация с неврохирург за епи?Някой бори ли се с епилепсия тип миоклонична енцефалопатия и "енцефалопатни феномени" и само с традиционни средства ли?

Общи условия

Активация на акаунт