Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 704
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
много пусто тук,ще кажиш 4е цял ден на вън сте били Mr. Green

# 136
Vergi  Hug
Chestita Nova Godina   bouquet

# 137
Аничка баничка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet на твоята принцеса!
Пожелавам и безгрижно детство и много усмивки! newsm59

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 00:56 от Аnika 75

# 138
много пусто тук,ще кажиш 4е цял ден на вън сте били Mr. Green
Shocked ами не е лъжа ,че навън сме били #Crazy...ама то покрай чаталджа и спортна зала от сутринта пешеходните пътеки си бяха добре "почистени"...отъпкани де.Четох преди малко инфо ,че вече ситуацията из града е овладяна и тази вечер малки снегоринчета ще чистят и вътрешните улички из града.....Само днес се подразних,че всички централи а такситата непрекъснато дават заети или като дадат свободно изключват.....а пък по осми приморски полк таксита бол и всички със зелени лампички....свободни ..пък защо в централите не вдигат един господ знае.
   Абе мами днес на нашата детска кухня дъщеря ми два пъти ходи и до 13 часа не бяха донесли храна за бебешоците. newsm78Утре дали ще докарат...и какво става с тези купони от днес например..сигурно ще изгорят #2gunfire то не ми е за парите ,ама ме е яд ,че във варна всички става на пух и прах за един ден.
 Днес ходих и до двете срутени предни фасади на райфайзенбанк и първа инвестициона банка.То голяма тъпотия е било
строителството ,че да рухне тази бетонна арматура от снега и вятъра....поне до обяд нищо не беше разчистено и беше опасно за преминаване наоколо.....абе варненска работа Sick Пък имали сме кризисе щаб ,дето на два часа засеава в община и областна...и накрая какво....бам в суворово бедствие........... hahahaеххх аляска ,аляска ...и хип-хип шейната със хъкитата... Joy Joy
Айде дано утрешният ден е по добър от тази вечер Praynig
 А сетих се още нещо...днес около 10.30 сутринта в градинката зад медицинския  един татко разхождаше и каляваше едногодишният си син...ей на това викам смелчаци..а детенце гледаше нега с кеФФФФ . baby_neutral

Аничка баничка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet на твоята Ели!
Пожелавам и безгрижно детство и много усмивки! newsm59
виртуална прегръдка на всички момичета от мен  bouquet

# 139
daninka  сега надзърнах и още нищо не са помръднали от тротоара Rolling Eyes тая гледка взе да ми писва  Crossing Arms Все едно све във война поглеждам през прозореца и виждам развалини ooooh!

# 140
Ми след 3 години кмета ще се разшава споки4  Mr. Green

# 141
Ако след 3 години пак има такова положение, бъдете сигурни, че по чист и подреден град от Варна няма да има  Laughing , но само ако е преди изборите!
И ние днес не си взехме храната от кухнята. Вчера нямаше хляб в ЦБА-то до нас. Днес са успяли да се докопат до тук, но само 1 вид, разнообразие никакво.
Знаете ли къде мога да проверя към коя детска градина и ясла спадаме по район? Казаха ми, че има сайт, но нещо не успях да го открия. Половината ден ровихме с колежката (нейния е на 3 и ще тръгва на градина вече), но нищо не намерихме.

# 142
# 143
  • Варна
Относно детската кухня , ние я взимаме от Баучер 4 и днес също имаше ! Може би защото се намира на едно кръстовище разстояние от кухнята майка , та затова !

Вержи съжалявам много !  Hug

# 144
  • Откъм Варната
Само като си представим че по на север хората цяла зима живеят в такива условия, а тука заваля малко снежец и леле мале, а се очакваше от 3 дена, а никой никакви мерки не взе да почисти пътищата, ние на 2-ри пътувахме от Генерал Тошево и пътя Добрич-Варна хич не беше почистен, само пясък и снегорини след Изворско до Варна имаше, да не говорим за моите родители дето 2 дена не могат да се приберат от Гърция, майка ми и сестра ми днес се прибраха от Сливен с влака, баща ми останал да чака да отворят пътя да докара колата, а трябваше вчера да се приберат, да кажем че така изведнъж е заваляло без да очакваме, а то се знаеше от близо седмица, ужас направо е таз нашата мила родна държавица

# 145
А сестра ми са в балкана и немогатда се приберат CrazyДобре че детето не е с тях Praynig Удължиха си почивката hahaha

# 146
добро утро момичета. искам да видите нещо ,ако не сте още...www.presscenter.bg...погледнете видеоемисията на колегите от медийната компания...за родилката от майчин дом.дано се оправи Praynig

# 147
Направо положението в4ера си беше изтървано- аз се разходих до фотото - Фуджи на 4ервения и се нагледах на непо4истено и заледено..и минах да видя 2 те банки- наистина абсолютен погром...;-( #Crazy
Та,ще си седим вкъщи и днес - дават го -9 С...бррррр студ! Shocked

Данинка- и аз направих опит да взема храната - отидохме в 12.10 с каката ,преди това приспах малката; стояхме до 12.30..замръзнаха ми краката и се разходихме до Бурлекса,но после пак 12.50 я нямаше и се отказах...добре,4е имах готвено  и си го нахраних беб4ето...ама за днес ако пак не си предвидят времето...ще се ядосам..все пак затова сме си купили купоните- кмета да осигури танк ако трябва за доставката  #2gunfire!!!!!!! ААААААААА #Cussing out

# 148
аз момичета само си мислех през цялото време добре че сме за юни... ако трябваше да излезем от тук  тия дни може само с хеликоптер или танк да стане

# 149
Честита нова година и от нас с Теди, която вчера проходи.  Днес непрекъснато се пуска и в резултат отразихме ъгъла на кревата и още няколко пъти си чалдиса главата в земята. За сега оцелява.  newsm68 http://ivanina.multiply.com/video/item/110

Иначе аз се наслаждавам на красивата зима през прозореца, но само да се покажа на балкона и замръзвам.

Вержи  Hug

Марулкова намери ли си детегледачка?

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 14:35 от Пижулинка

Общи условия

Активация на акаунт