Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 707
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
аз момичета само си мислех през цялото време добре че сме за юни... ако трябваше да излезем от тук  тия дни може само с хеликоптер или танк да стане
Хех и тъкмо по това време ще сте за кухня като нас и тогава е абсур да отидеш с коли4ка.Добре,4е е баба му да е жива и здрава да ни взима папуту  Wink

# 151
  • Варна
Здравейте!
Тъй като в момента ме тресе яслената треска, а не мога да намеря никакви отзиви за ДЯ " Щурче", може ли някой който има такива да пише. Мъжа ми е очарован от директорката, от нейната любезност, но не знам нищо повече.

# 152
Уф пред развалините на козирките на двете банки се напълнило с полиция и камери.Незнам какво е станало ,но не ми се мисли най-лошото Praynig

Оказах се за жалост права Cry

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 16:13 от DVV

# 153
  • Варна
Уф пред развалините на козирките на двете банки се напълнило с полиция и камери.Незнам какво е станало ,но не ми се мисли най-лошото Praynig

Оказах се за жалост права Cry

Какво е станало?

# 154
  • Откъм Варната
Здравейте!
Тъй като в момента ме тресе яслената треска, а не мога да намеря никакви отзиви за ДЯ " Щурче", може ли някой който има такива да пише. Мъжа ми е очарован от директорката, от нейната любезност, но не знам нищо повече.

И Митака го записах там, 48 номер сме, абе да ти кажа каквото е такова, добре ми изглежда на пръв поглед, но просто нямаме право на избор при този недостиг на места. Вие кой номер сте ?

Честити крачета на проходилите и по малко синини  bouquet

# 155
  • Варна
KaliMa ние сме след вас-53 номер. Разбрах, че щели да приемат 57 дечица.

# 156
22-годишно момиче от Несебър е открито мъртво под козирка на две варненски банки

04 януари 2008 | 16:26 | Агенция "Фокус"
  Ето това се е случило Shocked

Варна. 22-годишно момиче от Несебър е открито мъртво под козирка на две варненски банки, която се срути на 2 януари, съобщиха за Агенция "Фокус" от ОДП – Варна. Момичето е намерено от служители на общинска полииця днес в 14.40 часа, докато разчиствали срутената козирка.
Най-вероятно момичето е починало от задушаване, според полицията.
Отломките са паднали така, че не са я притиснали.
Банките, чиято козирка се е срутила, са Първа инвестиционна банка и Райфайзен.

# 157
ужас, току що мъжа ми ми се обади да ми каже за момичето направо настръхнах. можело да я спасят ако са я намерили по-рано. в какво държава живеем, чечак днес са разчистили. ние точно като е паднала козерката минахме с колата от там, и видяхме само сотаджии без полиция без нищо. после ще Ви разкажа ние същата вечер в какъв ужас поподнахме.

# 158
  • Откъм Варната
Баси некадърната държава дето сме, трябвало е веднага да разчистят за да видят няма ли накой отдолу, некадърници, сега семейството трябва да съди когото трябва за дето са бездействали

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
За съжаление наистина чак днес към 11,30 започнаха да разчистват ooooh!

# 160
  • Варна
 Shocked ужас. А вчера по новините казаха "добре че няма жертви"...  ooooh!

# 161
# 162
  • Варна
Това е пълно безобразие. От къде са решили, че няма пострадали. Що за малоумие. Нямам думи да изразя възмущението си от тази нелепа смърт на толкова младо момиче  Cry.

# 163
 #Crazy майко мила Cry

# 164
сега по бтв ще дадат за момичето,от кореспондентите от варна.

Общи условия

Активация на акаунт