Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 715
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Безброй пъти съм минавала от там с количката  #Crazy Чак се изнендах като казаха,че няма жертви,то там си е човекопоточна улица!Длъжни са били да разчистят.Свършило вече дано да няма други случай Praynig такива

# 166
Малоумно е да не се разчисти след такова срутване, особено при и без това затрудненото движение! Да не говорим, че задължително е трябвало да проверят за затрупани хора отдолу! Мързел ли е това ... какво е?!  newsm78 Вече който и да осъдят все тая - момичето си е починало и животът му е свършил, а с него вероятно и на родителите му. Виновни са и собствениците, и банките, и общината, и полицията, и гражданска защита, че даже и пожарната ... Сега ще започнат най-нагло и безочливо да си прехвърлят топката!
Сватко, честити ви крачета! Много добре се справя снахата! Намерих си детегледачка. Още свикват и те двамата, та и аз.

# 167
ужас, безобразие... нямам думи. в наща тъпа държава трябва някоой да умре за да почнат да си гледат работата, жалко че млади хора си отиват без време....

# 168
 Flowers RoseБог да пази душичката на момичето. Това което се случва е ненормално, всеки се е затворил в себе си и си казва" Нали аз съм добре, нали на мен не се случва?" Да ама може да е някой от нас или наш близък. Не знам в каква ненормална държава живеем, всеки ден трябва да се молим, че сме живи ние или децата ни. Обичам страната си , но в такива моменти си казвам" Живее ми си в човешка държава" Интересно дали ако това се беше случило някъде другаде щеше да цари такова безхаберие?

# 169
  • Варна
Момичета да ви почерпя виртуално, че днес има рожден ден.

Този месец имаме много поводи, много нещо  Mr. Green.

# 170
добър ден момичета ,днес малко поомекна временцето ...даже мъжо взе храна от детската кухня на цар освободител ....мнооооооого хубава храна за бебо. Shocked да им се ненадяваш как са се справили този път.Поразчистили са и уличките из нашия район ...абе взе по човешко да става.
Честит празник на Аничка-баничка  bouquet да си здрава ,усмихната и доволна от живота си!!!!  bouquet

# 171
ЧРД на Аничка! Да си здрава и много щастлива!  bouquet
За момичето под отломките какво да кажа...град, държава, всичко ни е безхаберно! Сега Гражданска защита и Общината трябва да си поемат отговорността, макар че няма да върнат дъщерята на тези хорица!!!
DVV, купих таман 3 пъзела от веселия магазин до нас в Трошево. Естествено последните 3 бяха и сега нашата компания е с пъзели. Whistling

# 172
DVV, купих таман 3 пъзела от веселия магазин до нас в Трошево. Естествено последните 3 бяха и сега нашата компания е с пъзели. Whistling

Crossing Arms Сърдя се, за мен никой пак не се сети. Какъв е този весел магазин newsm78

ЧРД на Аничка!  bouquet

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 16:58 от DVV

# 173
Честит празник на Аничка-баничка

# 174
Пъзелите бяха САМО 3, сетих се за теб, но нямаше повече. В понеделник, като ги плащам, ще поръчам на собственичката поне още 2, защото ми трябва и за подарък. А магазинът така се казва...

# 175
  • Варна
тюх ние се завърнахме от Сливенските преспи!  Crazy
с един по-малко както сте разбрали  Confused ,но пък пълни с оптимизъм ! дано да е за добро! Praynig
а Лора че ще стане кака, ще стане , че даже 2 пъти (ако стане както сме я намислили),живот и здраве  дали по-рано или по план,само господ знае  dontknow

# 176
Пъзелите бяха САМО 3, сетих се за теб, но нямаше повече. В понеделник, като ги плащам, ще поръчам на собственичката поне още 2, защото ми трябва и за подарък. А магазинът така се казва...

Heart Eyes Hug

# 177
  • Варна
Вие нещо тука си приказвате дето само вие си го знаете, ама като съм фен на пъзелите и съм страшно любопитна да питам за какви пъзели става въпрос? Embarassed

# 178
Момичета търся такъв пъзел ако някой е виждал в наще магазини да свирка Praynig

# 179
Вие нещо тука си приказвате дето само вие си го знаете, ама като съм фен на пъзелите и съм страшно любопитна да питам за какви пъзели става въпрос? Embarassed

АБЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ПЪЗЕЛИ ВЪЛШЕБНИ ,ЧАК НА МЕН МИ СЕ ПРИИСКА ДА РАЗБЕРА.  newsm78 НЯМА ЛИ ГИ В КНИЖАРНИЦИТЕ НА АБВ -НАПРИМЕР....НЕЩО ПО СПЕЦИАЛНО ЛИ ИМА ПРИ ТЯХ. Я СПОДЕЛЕТЕ ,ПО ИНТЕРЕСНИ ЛИ СА С НЕЩО ЗА ДЕЦАТА

Общи условия

Активация на акаунт