Чак се изнендах като казаха,че няма жертви,то там си е човекопоточна улица!Длъжни са били да разчистят.Свършило вече дано да няма други случай
такива
Вече който и да осъдят все тая - момичето си е починало и животът му е свършил, а с него вероятно и на родителите му. Виновни са и собствениците, и банките, и общината, и полицията, и гражданска защита, че даже и пожарната ... Сега ще започнат най-нагло и безочливо да си прехвърлят топката!
Бог да пази душичката на момичето. Това което се случва е ненормално, всеки се е затворил в себе си и си казва" Нали аз съм добре, нали на мен не се случва?" Да ама може да е някой от нас или наш близък. Не знам в каква ненормална държава живеем, всеки ден трябва да се молим, че сме живи ние или децата ни. Обичам страната си , но в такива моменти си казвам" Живее ми си в човешка държава" Интересно дали ако това се беше случило някъде другаде щеше да цари такова безхаберие?
да си здрава ,усмихната и доволна от живота си!!!!

Сърдя се, за мен никой пак не се сети. Какъв е този весел магазин 

НЯМА ЛИ ГИ В КНИЖАРНИЦИТЕ НА АБВ -НАПРИМЕР....НЕЩО ПО СПЕЦИАЛНО ЛИ ИМА ПРИ ТЯХ. Я СПОДЕЛЕТЕ ,ПО ИНТЕРЕСНИ ЛИ СА С НЕЩО ЗА ДЕЦАТА Препоръчани теми