Гоблени-14

• 51 361
  • 514
  •   1
Отговори
# 60
leonarda,
любопитно ми е .Simple Smile
На коя фирма е Тайната вечеря?
 sissak,
 ползваш подложка или оставяш програмата да ги преобразува?
 Goody,
за кой работник става въпрос?
Аз днес май нищо не виждам:)

# 61
Понеже не знам какво е подложка,значи не ползвам.Програмата преобразува дадената картинка,след което аз започвам да рисувам.

# 62
Здравейте,
Goody,прекрасна ти е колекцията...поздравления!

Аз много харесах този йероглиф,мога ли да помоля за схемата

адресът ми е dilqnav@yahoo.com

упс,щях да забравя ...ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!

# 63
Здравче, благодаря  ти много,ааааа от колко време го шиеш ако не е тайна.Остава да разбера и колко цвята ще ми трябват и  да се стягам от далеч. Благодаря ти за всичко и ти желая приятен ден.

leonarda аз го шия от една година  Crazy и съм на покривката на масата!  ooooh! Но и много други гоблени меинаха ей така, помежду другото!  Wink По комплекта, който аз шия /Милена стил/, цветовете са 56Peace А броя на чилетата е ........ #Crazy #Crazy #Crazy

# 64
sissak,
подложка аз казвам на начина при който снимката, на която ще се прави дизайн
  се импортира без да се преобразува от самата програма.
Ползвам този начин ,когато става въпрос за снимки с малко цветове.
Ето ти пример.
Програмата ми е на руски.

Нищо не правя, освен да задам размерите

Така изглежда вече импортирана

Сега избирам цветовете, слагам ги в палитрата  и рисувам с различни бодове
По-лесно е , защото се вижда картинката отдолу.

А така изглежда същата картинка ,ако самата програма я е обработила. Тук е много по-трудна поправката

# 65
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ОТ МЕН! Бъдете живи и здрави и големи късметлии!

Добре дошли на всички новопристигнали!

Моята мишка си стои там, докъдето беше и когато ви я показах наскоро, но и нейното време ще дойде... Laughing

# 66
Leonarda,шила съм "Тайната вечеря" цели 3 пъти.Със сигурност няма да ти стигне 1м панама.Трябва ти 1.50.Шие се лесно,особено ако и схемите ти са добри.Първия път я ших по схема на "АДИ".Беше отвратителна,но след това работих по оригинални вилерови схеми и беше огромно удоволствие.

# 67
Е,оказа се,че ползвам подложка  Grinning

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хипатия - това е работника  Mr. Green

заради любимия образ съм "пооправила" текста и сега това е илюстрация на това, как той работи на двора
белла - нямаш проблем  Hug

# 69
Момичета аз пътувам утре и искам да ви пожелая весело посрещане на новата година много здраве на вас и семействата ви-и догодина среща пак тук    Grinning
,и да не ушиете всички гоблени докато ме няма

# 70
Goody,получих схемата и много ти благодаря Hug

# 71
Добро утро ранобудни момичета. Изпихте ли си първото кафе. Ако не ви черпя виртуално Coffee А сега и аз да покажа какво уших набързо /отново за подарък/ на брат ми, който си дойде за малко от Кипър.

И какво установих сама за себе си за тази изминала година. Не бях шила поне 3 години. Започнах отново около април-май. Извадих старите гоблени, но така и не работих нищо по тях с изключение на няколко бода. Избродирах няколко гобленчета, но всичките бяха за подарък. Единствено една коледна звезда си уших за мен
http://images20.snimka.bg/004406021-big.jpg
Ще завърша годината с един започнат Исус /графика/ и отново старите гоблени. За новата година си пожелавам да ги избродирам и мисля да спазя собственото си обещание.
Това е моята равносметка, а вашата ....

# 72
белла -  Heart Eyes мисля, че не съм сканирала как се шият "специалните" бодове - ако имаш проблем, свиркай  Mr. Green - ще ти ги снимам  Hug
 пепи_р - такива подаръчета ме карат да летя  Flutter - шият се бързичко, а се приемат много добре  Hug имам много такива от "вълшебна игла", мога да ги пратя на който иска
 Thinking а защо ми се струва, че наклона ти е обратен?  ooooh!

# 73
Thinking а защо ми се струва, че наклона ти е обратен?  ooooh!
Joy Не ти се струва. Такъв е. Когато се учих навремето да шия почнах по стандартния начин. Но тогава обърнах отзад да видя какво се получава и се оказа, че гърба на гоблена повече ми харесва. Разшифровах къде се мушка иглата и така вече години наред. Всичките ми гоблени са с този бод  Wink
А за предложението ти за схеми от "вълшебна игла" се нареждам първа
r_pepi@abv.bg

# 74
 Heart Eyes Heart Eyes готово Simple Smile Simple Smile
спорна работа

Общи условия

Активация на акаунт