Гоблени-14

• 51 456
  • 514
  •   1
Отговори
# 135
Ти пък полудя ли...заслужава ли си да си тровиш нервите с "нещо подобно".. Crossing Arms

Мдааа! И аз смятам, че не си заслужава...  Peace Просто няма смисъл!  Hug

Дъмпер, стига, де, толкова си ми помагала, толкова много знаеш...  Hug Heart Eyes

Блонди и не само на теб! На много хора!  Hug В това число и на мен! Многоо...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 23:32 от Здравка79

# 136
МИЛИ МОМИЧЕТА пожелавам на всички приятно посрещане на Новата 2008 година.Нека да е спорна, благодатна и много, много щастлива!

# 137
Здравейте,момичета
пожелавам Ви весело посрещане на Новата година.Нека тя да ви донесе много здраве,щастие,успехи и много ушити гоблени.......

# 138
  • варненка от София
Дъмпииии, хайде сега не се връзвай на глупости, то е ясно, че котка по гръб не пада. Не се поддавай на провокации, ценна си и няма смисъл да спираш да пишеш тук Hug Hug Hug.

Аз да ви се похваля, че вчера си купих малкото Арабско момиче на Ланарте - ми не се стърпях, много го харесвам и на тази тонирана панама съм хвърлила мерак, брулнах 15 лв и съм щастлива. Та сега кака гейша пак е в игнора и подхванах Алабелката. То докато свикна, че се шие през 2 нишки ще ми е трудничко.

Да не говорим, че се ръзкъсвам между кухнята и гоблена. Сдобих се с нова хлебопекарна и сега пека хлябовееееееее и трупам килца   chef, куршуми в талията. Сега ви оставям, че тортичка ще готвя.

Щастлива Нова Година ви желая, с много здраве, много веселие и много усмивки! Да се сбъднат мечтите ви, да сте много позитивни и силно креативни  Laughing

# 139
  • Варна
Момичета, искам и аз да ви пожелая Весела Нова 2008 година! Не знам дали ще имам време отново да вляза във форума преди 31ви, затова сега бързам да ви пожелая много здраве (то винаги е нужно), много щастие, късмет, приятели и достатъчно време за любимото хоби! Аз след няколко бода най-накрая ще завърша моята Ева, която почнах още през лятото заедно с Кетри (какъв срам още да я влача  Rolling Eyes), става страхотна и като я рамкирам ще показвам. За после съм планувала един чаршав с пейзаж от Жеравна -
дано само не го влача 10 години преди да го ушия  Joy, но пък още от сега си го представям как ще ми стои на стената в хола. Още веднъж ви желая ползотворно шиене и много любов от близките ви! И ви благодаря, че ви има!!

# 140
Кetri, благодаря! Аз този магазин още не съм го посетила, ама нали съм новопосветена... Embarassed

Аз да ви се похваля, че вчера си купих малкото Арабско момиче на Ланарте - ми не се стърпях, много го харесвам и на тази тонирана панама съм хвърлила мерак, брулнах 15 лв и съм щастлива.

Момичета, срам- несрам, да ви питам- тонирана панама и щампован гоблен едно и също ли е? Мarulka, може ли една снимка на новата ти придобивка? А онзи рисуван лен на Dimentions, дето Goody го показа- май е нещо по-различно- щом на места изобщо не се шие newsm78
Весело посрещане на Новата година на всички! Hug Heart Eyes

# 141
  • София /Абсурдистан
Manzhelka, я дай малко подробности за чаршафа ти Mr. Green - от къде го купи, с какви конци е, цена, размери и т.н.  Mr. Green

# 142
  • София /Абсурдистан

Момичета, срам- несрам, да ви питам- тонирана панама и щампован гоблен едно и също ли е?
Не, не е. Тонираната панама е просто цветна панама, така да се каже, а щампования гоблен - картината ти е цветна щампа върху панама и ти шиеш отгоре със същия цвят, като този на щампата. Мале как го обясних  Mr. Green

# 143
  • Варна
Unknown lady, чаршафа го купих от една жена в София, г-жа Чернева, а гоблена е лично нейна разработка по картина на Стефан Карагьозов.Голям е. около 90/70, с 210 цвята, но е страшен. Картинката, която публикувах е всъщност ушития от нея гоблен. Досега не съм шила столкова много цветове и сигурно ще е голямо търсене кой цвят къде е.

# 144
Unknown lady, чаршафа го купих от една жена в София, г-жа Чернева, а гоблена е лично нейна разработка по картина на Стефан Карагьозов.Голям е. около 90/70, с 210 цвята, но е страшен. Картинката, която публикувах е всъщност ушития от нея гоблен. Досега не съм шила столкова много цветове и сигурно ще е голямо търсене кой цвят къде е.
Леле 210цвята Shocked това е голямо предизвикателство за всяка гобленарка!

# 145
Здравей,Leonarda,не се отчайвай.Гоблена се шие бързо,защото има много образи и не е отекчително.А и не е много шарен.Голям е ,но е приятен за шиене,за разлика от "Възкресение",в който има два огромни образа и е отчайващо,защото шиеш,шиеш и нищо на лице.Но пък е мноооооооооого по-красив от "Тайната вечеря".Желая ти приятно шиене.

# 146
  • гр.Добрич
Само аз ли не мога да видя тази Жеравна?

# 147
  • Варна
Става, ако влезеш в мнението на Manzhelka и копираш адреса, ама после иска и да влезеш в goblenite.

# 148
и всеки друг ,който няма регистрация в гоблените:)
Навремето още докато гоблените.ком беше едно прохождащо форумче, някой беше показал този гоблен.
Не помня кой, много време мина от тогава и въпреки ,че регистрираните не бяха много не си спомням кой.
Та каза същото ,че това е ушитият гоблен.
Много е красив.
 Manzhelka,ще съм ти страшно благодарна, да го покажеш ,когато вече е ушит Simple Smile

# 149
  • Все на втория етаж
Момичета, пожелавам ви от все сърце весело посрещане на новата година. Heart Eyes

Много здраве, щастие, късмет, любов и пари ви желая. Hug
Както и много спокойствиое и свободно време , за да шием гоблени. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт