Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 828
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Нека огнище да топли ръцете ни, вино да топли сърцата ни, обич да топли душите ни и Бог да закриля децата ни! Весела Коледа, мили мами и дечица!
Календара е страхотен, благодаря на този който го сътвори! /извинете ме, но все не успявам поне да ви изчета, та незнам кой е/

# 16
  • Варна
Забравих да Благодаря на Иси,за прекрасния календар.
Исиbouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 17
Ако запиша пожеланието си с ноти, ангелите ще го изпеят с прекрасен глас! И нека тази божествена мелодия от щастие и радост, да се лее през цялата година във вашия дом! Честито рождество Христово!

От все сърце ви благодаря за пожеланията. Нямах и капка време да отговоря на личните ,но и това ще направя. Сега бати и тати оправят масата ,а мама леко пийнала (започнах от обед Wink)реанимира пред компютъра.
Най-големия подарък който Коледа ми донесе е новината ,че моята кумица чака бебче
Това е толкова жадувано и чакано бебе. От 9г. живеят заедно ,а от 5 са женени и много изстрадаха .Но на Коледа стават чудеса. Ако ви кажа ,че чак се разплаках,така извиках като ми каза по-телефона ,че си стреснах гостите.
А моите сладури цял ден се гониха ,Валери си крадеше играчките на бати и като го подгони батко му идва и невинно ме поглежда и ми дава играчката.Картинката е неописуема.
Ох лягам си дано утре нямам главоболие.
лека и спокойна вечер  bouquet
п.п.календара е с по-голям размер снимка бг. и фотобуукета ми ги режат ,ако искате по-големия формат търсете ме на скайпа vimeks71

# 18
иси, честит имен ден! нека щастие и любов топлят душата ти

честито рождество христово, мили мамчета!  Бог да закриля домовете ви и детски усмивки да изпълват сърцата ви!

# 19
  • София
Честита Коледа и от нас,мили мами!Много здраве и обич желая на всички семейства!
Иси-честит имен ден!Със здраве да си носиш името,да си все така добра,мила,всеотдайна,честна и грижовна!Обичаме те много!   love001
Календара е шест точки! smile3501Благодаря за отделеното време и старание!  bouquet Hug Hug Hug
Честито и за чаканото бебче на кумичката ти preggo!Да са живи и здрави!

# 20
Честито на именничките   bouquet
Иси,календара е наистина мн хубав  Hug

Весели празници на всички и мнооого подаръци!

# 21
Иси честито за дългоочакваното бебе,дано дано стане чудото щом толкова много са чакали хората!Много спокойствие на бъдещата мама и позитивни мисли и ще стане!

Ние сега сме омърлушени, но никога не трябва да се отказват хората които нямат ,все ще кацне щастието и на тяхното рамо,а после, послеее ще редят и оплаквания и похвали в някой форум! Mr. Green

И аз много се радвах за което съжалявам!Но за другата коледа им го пожелавам на нашите чичо и стринка!Едно сладко малко здраво ревящо бебче!  ylinfant newsm30 newsm32

Момичета кажете ми какво да подаря на мъжа ми утре е рожденник,като имам 2 лева!Някой може и да не ми повярва ама толкова имам! SadТой не иска нищо много ясно но аз си мисля нещо ръчно направено,май трябваше от по рано да помисля но и днес не е късно!Ще сътворя нещо можеби от тесто едно голямо сърце ще го изпека и боядисам и нещо ще напиша newsm78!
  Пък ако не остана сама днес незнам какво ще сътворя най много една страстна нощ утре и това ще е! Mr. GreenПредложения за друго newsm78 Thinking

Иси този календар безплатния,май е нещо лъжа щото няма такъв офис там на адреса който са дали,днес ще звъня в централния офис да питам,че бая снимки пратих на Юл,че и мои и на татти! ooooh!

# 22
Привет, да сложа кафето, че сте изморени от купонясване

Ели, идеята ти е добра - направи му сърчицето, хубава вечеря на свещи + убийствено бельо и всичко ще е на 6. Не ги мисли тия 2 лв., и повярвай ми и аз съм била в такава ситуация и то не веднъж  Hug
Бай за сега  Grinning

# 23
Иси, голямо БЛАГОДАРЯ за прекрасният календар. Чудесна изненада навръх коледа. Честит имен ден на патерици, да си ни жива и здрава и да ни радваш все така! Да си най-милата и усмихната майка и съпруга ти пожелавам. Голяма цунка от мен Hug

Честито Рождество Христово момичета. Пожелавам ви много усмивки!

# 24
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ей, голямо празнуване сте му дръпнали...всички реанимират май...не ви се пише нещо  smile3503

Вчера и днес е кучешки студ  cold. Вяра подивя вкъщи. Аз гледам концерта на Росица Кирилова по Канал 1 - много е готин /ако харесвате певицата и музиката й, де   Mr. Green/. Вчера останах очарована от концерта на Лили Иванова. Въобще, малко ретро си падам аз  Embarassed, макар, че не съм върл фен на Лили специално, но вчера не можах да остана бездушна пред таланта й.

Isi, страхотна Коледна новина!
Eli, и аз направих от календарите в сайта на Коника и си помислих, че е мента работата, понеже на посочения адрес за получаване, няма фото-студио, но се оказа, че там е адресът на тяхна фирма - партньор. Изпратих мъжа ми да провери дали работят днес и да ги вземе. Тук има телефони за контакт, може да попиташ:
http://www.konicaminolta-bg.com/index.php?m=325&lang=1

# 25
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ В ЮЛСКАТА ДРУЖИНКА! Пожелаваме ви освен всичко друго и много вяра, защото тя ни помага в трудните моменти!

# 26
 wavey
АЗ ВЧЕРА СЪВСЕМ ЗАБРАВИХ ДА БЛАГОДАРЯ НА НАН ЗА ПОМОЩТА ,НА ФИНАЛА ЗА КАЛЕНДАРА И ЗА КРИТИЧНИТЕ ,НО  Naughty СПРАВЕДЛИВИТЕ ЕТИ И АСЯ . БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 27
Наистина никой няма тук да не се напихте ей!

Пепи днес звънях но никой не вдига на нито един телефон нито в София нито тук!Дано утре вече да вдигне някой и да си взема календарите! ooooh!

Аз съм готова, направих подкова от тесто, изпекох я и още гореща я оцветих червена, и то попи и засъхна веднага боята!Сега надписах надписи със маркер, отгоре и отзад и стана доста ефектно! Grinning
  И това за 30 мин,ако се чудите за подарък ви го препоръчвам бърз и лесен и доста ефектен забърках тестото оформих го пекох го ,горещо го боядисах и изсъхна и е готово!Тава за 30 мин!Става и за неочаквана покана за празник,а може и само на гости ако ходите като подарък! Mr. Green

Хайде махам се! Crazy

# 28
  • Варна
Иси,Честит имен ден на патерици!
  bouquetАко има нещо по-ценно от щастието, по-невинно и красиво от любовта и по-прекрасно от живота, то нека то да бъде твое!

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа !

# 29
  • somewhere over the rainbow
Аз малко късничко...
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
Да сте живи, да сте здрави и камиони шоколади Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЛИТЕ ТЕЗИ ДНИ!  bouquet

Ние от неделя сме по гостита - у свекитата, после на село... Видяхме се с много роднини и приятели, подарихме и получихме много подаръци Wink

А сега си лягаме Blush

Общи условия

Активация на акаунт