Днес бяхме при педиатърката за това слепване и взехме направление за гинеколог. Утре ще ходим да ни види
.Иначе диването си е добре, голяма смешка е станала. От вчера ходи да ака на гърнето с книжка, като големите хора
.От известно време тренира числителните. Аз нали все й казвам "Това е една кака", "това е едно коте" и тя скоро започна да ми вика "ена мама", а ако нещо се е умилила - "ена мамънь". Като говори за любимия си хипопотам, казва "ено тапе". И броиме заедно, като повтаря след мен - ено, де, ти, чети, пет
.Четох скоро, че е добре да спре да се говори на детето в трето лице, например "Мама сега ще ти направи попара", защото няма да започне да говори правилно, но нещо не ми се удава, много съм свикнала да говоря по този начин.
Пропуснала съм да я измеря през 16-тия месец - пише, че тогава момиченцата са с половината от ръста, който ще имат, когато пораснат. За момченцата това било 25-тия месец.
Да стискате палци за утре, че ми е много притеснено
.
Можеше поне да си проверява мейлите.
Та днес ще ходим за слушалка при личната.Като знам че за една кашлица и АБ ще ни изпише-хич не ми се ходи ама...

Честит Рожден Ден, Пиги! 

ви ходещи крачета