Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 830
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честито на именниците и всички с поводи за празнуване!

Днес бяхме при педиатърката за това слепване и взехме направление за гинеколог. Утре ще ходим да ни види  Confused. Гадна работа, още отсега по гинеколози тръгнахме  ooooh!.

Иначе диването си е добре, голяма смешка е станала. От вчера ходи да ака на гърнето с книжка, като големите хора  Joy.

От известно време тренира числителните. Аз нали все й казвам "Това е една кака", "това е едно коте" и тя скоро започна да ми вика "ена мама", а ако нещо се е умилила - "ена мамънь". Като говори за любимия си хипопотам, казва "ено тапе". И броиме заедно, като повтаря след мен - ено, де, ти, чети, пет  Heart Eyes.

Четох скоро, че е добре да спре да се говори на детето в трето лице, например "Мама сега ще ти направи попара", защото няма да започне да говори правилно, но нещо не ми се удава, много съм свикнала да говоря по този начин.

Пропуснала съм да я измеря през 16-тия месец - пише, че тогава момиченцата са с половината от ръста, който ще имат, когато пораснат. За момченцата това било 25-тия месец.

Да стискате палци за утре, че ми е много притеснено  Sad.

# 46
Честито на всички които празнуваха Стефанов ден!

Ние още сме с кашлица,хомеопатката ни замина из Европата.И то без да ни предупреди.Ще се върне на 4-ти.Направо съм бясна  #Cussing out Можеше поне да си проверява мейлите.  Crossing Arms  Та днес ще ходим за слушалка при личната.Като знам че за една кашлица и АБ ще ни изпише-хич не ми се ходи ама...

Дроб свински не съм давала.Кусвал е само пилешки със зеленчуци веднъж,но не му хареса.
Сега като работя съвсем не ми остава време да готвя  ooooh! Добре че е свеки сега по празниците,че незнам  Whistling

# 47
Честито на всички именници! Да са здрави и с много късмет в живота!
Малко ме шашнахте с този имен ден. Не можах да разбера за какво става въпрос. Но после видях обяснението и се почувствах изведнъж по-умна.  Grinning

Рени, за кашлицата има един сироп от мащерка (Хустагил), моят хомеопат ми каза да го дам като отсъстваше. И видях тук във форума, че една друга майка която отдавна лекува детето си с хомеопатия също го давала от време на време. А другите хомеопати са ми казвали, че и чай от мащерка може. Аз сиропът го дадох на децата, ама много несериозно, ей така няколко пъти им дадох, а кашлицата си замина май от самосебе си. Въобще напоследък забелязвам, че децата оздравяват без нищо. Понякога по-бавно, понякога по-бързо, но оздравяват. За разлика от нас с мъжа ми дето се влачим вече 2-3 седмици, все нещо ни има. Майка ми наскоро ми каза, че сигурно няма нужда да скачам при всяка болест при хомеопата. Вика ми "Ти какво мислиш, че едно време на мен някой ми е давал сиропи или каквото и да било? Ей ма на, жива съм. " И тогава се замислих. При моите деца всъщност винаги става така, че като започнат да кашлят, просто не спират по никакъв начин. Но откакто сме при новия хомеопат, вече нямаме този проблем. даде им в началото по едно лекарство през месец и сега нямам нужда от друго. И да ви кажа си отдъхнах.преди нон стоп ходихме при хомеопата и като че ли болестите край нямаха. А сега с 1-2 гранулки положението се подобри съществено. Ох, да чукам на дърво.

Ети, да ти кажа честно, притесних се за ходенето на Пипи. Не много, ама лееекичко взе да ми става тягостно. И аз знам за година и 6 месеца, а една педиатърка във Франция ми беше казала даже и до 2 г. Обаче той стана на 1г5м и срокът взе да изтича. Освен това като беше на 3 м установихме, че има тортиколис и ходихме на физиотерапия, за да го оправим. И бях чела, че тортиколиса може да бъде съпроводен и с проблеми в тазобедрените стави. А аз не го заведох на ортопед, защото не ми се искаше да му "откриват" сега какво ли не още. Бях водила дъщеря ми на такъв и големи глупости надрънка този човек и реших, че ще минем и без такава консултация. И сега започнах да се шашкам и да се обвинявам, че съм сгрешила. Та затова малко ми трепереше под лъжичката. А иначе виждах, че Пипи е много подвижен, без проблем стоеше прав, катереше се навсякъде, само дето изпитваше панически страх да се пусне. Той и сега го е страх. Пуска се от време на време, когато е сам и прави експерименти. Иначе аз ако искам да го пусна, започва да плаче и кляка.

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 09:34 от lala

# 48
Нита, Дентокинд не е хомеопатично. Самото име подсказва, че е някакъв друг лекарствен продукт.

# 49
Лелее, колко празнуващи ooooh!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ЙЕДЕНЕ, ПИЙНЕ И НОВИ ДРЕИ! Joy Party Hug

Ние нямаме, ама ще пийна за ваше здраве и моя сметка Wink
Ай...

Това ще си го препиша да го имам! Laughing

Лала водят ги хомеопатични,билкови,раздали са листовки на всички педита и те си експериментират Rolling Eyes  да!
Има още от тази серия казват се ДЕНТОКИНД за първи зъбки,ДОРМИКИНД  за неспокоен сън,Ентерокинд за колики,ГАСТРОКИНД за разстройство,ИМУНОКИНД за имунитет! На ЛИБРА са производство! и Пише от немския хомеопатичен съюз! newsm78

Моя мъж хареса подаръка Wink

Благодаря на всички за пожеланията и на патерици да честитя на всички които са празнували вчера именните си дни да са живи и здрави!  bouquet

Какво стана с Дидката дали е приспособена вече към новата обстановка! newsm78Няма я никва!

А Ренисияна се изгубиха какво ли е станало! newsm78                                                                               Бета вие как сте? newsm78

Hug

# 50
Минавам само да поздравя всички с края на годината - идва нова, нека да бъде сто пъти по-хубава от старата!  Пожелвам ви да ви се случат неща, които още не са ви се случвали и всичките повече от страхотни! После ще разправяте.
 Peace

# 51
  • хасково
Честито на именниците и на рожденика!
Ели, в случая не важно колко скъп е подаръка , а това че е поднесен с много обич. Да ти е живо и здраво мъжлето.

Честито ходещи крачета на Пипи. Лала, разбираемо е че се притесняваш, уж всичко е наред, ама нещо от вътре те гложди.

Бета , стискаме палци. На моя съседка детето имаше същия проблем, всичко мина гладко . На другия ден след цепването детето играеше в парка.

Всички болнички да оздравяват бързо  love001

Целувки от нас.

# 52
  • Варна
Пиги,Честит Рожден Ден!
Желая рози твоя път да кичат!
Живей в преградката на младоста!
И нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!

# 53
Честит рожден ден ПИГИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet(точно са! Wink)

Кой още е козирог, уж правехме календар, ама май не знам да има такъв!И сега не знам кой кога е роден и коя задия е! newsm78

# 54
Честит Рожден Ден, Пиги! Много вълшебства ти пожелавам, любов, здраве и усмивки!   bouquet

Бета, стискам палци.  Hug
Ели, малко със закъснение, но да ти честитя рожденика! Да ти е жив и здрав и много да те слуша! Heart Eyes

# 55
happy birthday, pigi!

здраве, радост ти желая,
много смях и светлина,
много оби4, много нежност
и 4овешка топлина.

Сладурки, аз ще пътувам и незнам дали ще се добера до комп тези дни, та бих искала да ви пожелая много хубави емоции през празни4ните дни  Grinning Много здраве и Късмет през новата година. Оби4ай те се и бъдете щастливи с хората около вас  Hug

# 56
 newsm59 Честит Рожден Ден, Пиги! newsm59
 Heart EyesБъди жива, здрава и винаги обградена от
         любов, нежност и топлина! Heart Eyes

# 57
newsm67Пиги,
                                Честит Рожден Ден!
newsm67

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти!
Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел!
Но ти пожелавам и още нещо – винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш!
Пожелавам ти го от сърце!
Честит рожден ден!
[/size]

Бета fingerscrossed
Честито на патерици на именниците и всички с поводи за празнуване!
лала честити newsm68 ви ходещи крачета  newsm68 е сега вече е купона

# 58
  • София
newsm59Честит Рожден Ден,Пиги! newsm59
 Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет и топла вечер с любимите хора!     party023

# 59
ЧРД Пиги!
Здраве,щастие,късмет ти пожелавам!

Лала точно такъв сироп купих днес.Изписа ми го педката. Радвам се че е съвместим с хомеопатията  Party Тя не знае че сме на хомеопатия де.Ще видим дали ще подейства.Аз като съм болна само с такъв сироп се лекувам и чай.

Цитат на Ели:Лала водят ги хомеопатични,билкови,раздали са листовки на всички педита и те си експериментират   да!
Има още от тази серия казват се ДЕНТОКИНД за първи зъбки,ДОРМИКИНД  за неспокоен сън,Ентерокинд за колики,ГАСТРОКИНД за разстройство,ИМУНОКИНД за имунитет! На ЛИБРА са производство! и Пише от немския хомеопатичен съюз!

Ели няма такъв хомеопатичен продукт,който да е ЗА ВСЕКИ.Това не е монопрепарат,а комбинация от препарати.И се предполага че все един ще подейства. Аз не ги одобрявам.На този принцип е и осцолокопцинум.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт