Малко със закъснение искам да ви кажа Честито Рождество Христово!
не съм ви забравила и на Коледа отидох на църква и запалих свещичка специално за нашата отчетна темичка и пожелах да са ни здрави дечицата и по-малко тревоги да имаме ние майчетата. Не знам дали там горе са наясно с Интернет ама все някой ангел ще е вътре в нещата и ще обясни за коя отчетна става въпрос

Ети, поздрави и за вашето бебче! иси, лека бременност на кумичката ти!Ели, дано скоро и във вашето семейство имате радостна вест!
Нани, разконспирирах тази дървена играчка за бутане - въртят се колелата ама само на килим. И при нас нали почти килим нямаме, затова не става. Аз пък пиша неща дето не знам кога сме обсъждали.

Ааа, сега се сетих какво имам да ви се похваля. Моят Пипи споменах преди време, че не е проходил още. Вече се чудех какво да го правя. И си пожелах поне до Коледа да проходи, че ще стане на година и 5 месеца вече и беше крайно време. Ами явно на Коледа се случват чудеса! Точно на 25-ти направи 6-7 крачки най-неочаквано. Направо не можех да повярвам, така се зарадвах! А аз вчера вместо питка направих по случая медена къщичка в негова чест. Видя ми се по-тематично. Направих снимка, трябва да я кача да ви я покажа.
Айде стига от мен.
Весели празници на всички!

Бързо на отчет

Днес Венци има имен ден. Дано да ми е жив и здрав и все така послушен 

Весел двоен празник! 
Да го нацелуваш от нас по меките бузета! 

на Нанни свекър й, какъв е тоз наш късмет незнам, но все до тях опираме. Господ здраве да дава на цялото им семейство. Ако и самата Петя-Нанни беше лекар да дойде да излекува и детето...направо щяха да ни направят цялостен освежителен ремонт на семейството ни. 
), бретончето на Киара. Много и влизаше в очичките, а не иска фибичка или шнолки. С тези малки ластичета, много се сплиташе 

Сега са останали малко сополки, но вече е добре. 
Хареса ли му подаръка?
Това разбира се е бъзик. Миналата година по това време разбрах по новините и тук в нета. Ние не сме правили купон още, защото нашият тати е наряд. 
И не е трябвало да се притесняваш. До 1г. и 6м. не е проблем, ако детето не проходи, пък и съм чувала, че колкото по-късно проходят децата, толкова по-стабилни са