Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 834
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Чак сега успявам да се добера до темичката.
Малко със закъснение искам да ви кажа Честито Рождество Христово!
не съм ви забравила и на Коледа отидох на църква и запалих свещичка специално за нашата отчетна темичка и пожелах да са ни здрави дечицата и по-малко тревоги да имаме ние майчетата. Не знам дали там горе са наясно с Интернет ама все някой ангел ще е вътре в нещата и ще обясни за коя отчетна става въпрос Grinning

Ети, поздрави и за вашето бебче! иси, лека бременност на кумичката ти!Ели, дано скоро и във вашето семейство имате радостна вест!

Нани, разконспирирах тази дървена играчка за бутане - въртят се колелата ама само на килим. И при нас нали почти килим нямаме, затова не става. Аз пък пиша неща дето не знам кога сме обсъждали.  ooooh!

Ааа, сега се сетих какво имам да ви се похваля. Моят Пипи споменах преди време, че не е проходил още. Вече се чудех какво да го правя. И си пожелах поне до Коледа да проходи, че ще стане на година и 5 месеца вече и беше крайно време. Ами явно на Коледа се случват чудеса! Точно на 25-ти направи 6-7 крачки най-неочаквано. Направо не можех да повярвам, така се зарадвах! А аз вчера вместо питка направих по случая медена къщичка в негова чест. Видя ми се по-тематично. Направих снимка, трябва да я кача да ви я покажа.

Айде стига от мен.
Весели празници на всички!

# 31
Lala дай го тоя Пипи да го видим какъв мъж е станал.Честито му ходещи крачета.  running

Къде сте всички по празниците  Thinking Бързо на отчет  Joy

# 32
 Hug

Почерпете се за здравето на нашия тати,днес пораства с още една годинка!
А баба  го е раждала на именния и ден!Почерпете се и за нея!

# 33
И аз да почерпя. Party Днес Венци има имен ден. Дано да ми е жив и здрав и все така послушен Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 11:07 от eti_31

# 34
Честит имен ден! Със здраве да си носите името, от щастие и късмет да не се отървете!
 Наздраве
и весело изкарване на празника!

Ели, утре да кажеш хареса ли му подаръка на мъж ти. newsm08 Весел двоен празник!  bouquet
Ети и Венци ли има имен ден? newsm78 Да го нацелуваш от нас по меките бузета! Heart Eyes
Лала Peace

Ние излизаме! Hug

# 35

Весела Коледа и от мен!  261uu
Бъдете здрави, с много късмет и дарени с безброй, весели детски усмивки, момичета!

Иска Hugкалендара е на шест PeaceБлагодаря ти и аз, че въпреки натоварването  и неволите си, ни достави това удоволствие за Коледа! Hug

Честит Имен ден на Венци!Нека желанията на мама да се сбъднат Grinning- да бъде жив, здрав и все така послушен!

Ели
, да ти е живо и здраво мъжлето и много да те обича!

Лала, честито и на теб!Страхотен Коледен подарък ти е направил Пипи!Сега започва купона за него!Весели приключения му желая, на теб също Laughing

Пепи, на Лилито и аз не бих могала да й отрека таланта, въпреки че съм много далече от този род музики.Страхотен глас има!Майка ми също гледа концерта й, по Коледа, та и аз покарй нея хвърлях по едно ухо.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 13:56 от Asya_

# 36
Здравейте момичета.
Честито на именниците. Със здраве да си носят името. На малък Венци желая крепко здраве и безгрижно детство.  Hug

Какво става по тези празници не знам, но на нас не ни върви особено. Първо, защото сме болнави, второ, защото ел. инсталацията нещо се прецака. Останахме без ток в контактите. И познайте кой ни спаси?! Дядо Кредор  Wink на Нанни свекър й, какъв е тоз наш късмет незнам, но все до тях опираме. Господ здраве да дава на цялото им семейство. Ако и самата Петя-Нанни беше лекар да дойде да излекува и детето...направо щяха да ни направят цялостен освежителен ремонт на семейството ни.  Joy

Лала, честити крачета на Пипи.

Ели, да ти е живо издраво мъжлето....и малко повече да те слуша.  Wink

# 37
Привет, мацки  Grinning
Ети, да ти е живо и здраво момчето

Лала, честито и на вас ходещи крачета  Hug
Ели, да е жив и здрав и вашия тати  Grinning
Момичета, с тези почерпки няма да стана от масата скоро  Mr. Green Пък за килца по празниците, да не говоря  Shocked
Аз вчера кръцнах ( доста смешно  Sad), бретончето на Киара. Много и влизаше в очичките, а не иска фибичка или шнолки. С тези малки ластичета, много се сплиташе  ooooh!
Днес пък си слага найлонови пликове на главата, кога ли ще се задуши, Доми на компа не я поглежда, аз в кухнята - веселба  #Crazy
ПоповаHug

# 38
Попова
Цитат
Дядо Кредор
Joy hahaha Joy ами аз не съм лекар, но мога да ти пратя сестра ми! Laughing Blush
Е, надявам се вече сте здрави и не се налага да търсите услугите на докторята. Praynig
Много мерси за подаръчето, нямаше нужда Hug Heart Eyes Hug... въпреки че Дани е на друго мнение. Party
Лала, забравих да ви честитя ходкащите крачета. Blush Леко и безаварийно крачене желая на Пипи. Hug

# 39
  • somewhere over the rainbow
Лелее, колко празнуващи ooooh!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ЙЕДЕНЕ, ПИЙНЕ И НОВИ ДРЕИ! Joy Party Hug

Ние нямаме, ама ще пийна за ваше здраве и моя сметка Wink
Ай...

# 40
Здравейте момичета! Липсвахте ми. Иси, календара е страхотен, ще те потърся на скайпа, за да ми го пуснеш в по-голям размер.  Hug

Честита Коледа, честито на всички, които са празнували и празнуват именните си дни.   bouquet

Почерпете се и за здравето на сестра ми, Стефана:

# 41
Честито на всички, които имат повод за празнуване. cheers
Калоян беше малко болен цяла седмица - вдигаше Т и точеше сополи. Беше понастинал, но не по моя вина и бях леко бясна. wait Сега са останали малко сополки, но вече е добре.
Ети да ти е живо и здраво синето. bouquet
Лала - честити ходещи крачета  smile3539
Ели - мъжо да те слушка и угажда.  yesХареса ли му подаръка? Thinking
За шоколада - не давам, защото няма такъв без мляко. Но му давам от моето какао, когато поиска. Вече давам всичко, каквото пожелае, без кола и млечни де.  Wink И пилешко дробче му дадох, ама малко. Знаете дали е време за дроб, бил полезен, но ми се струва, че е тежка храна?
Някоя от хомеопатичните мами чувала ли е нещо за ДЕНТОКИНД?  newsm78Педи ми го изписа, помагало за пробиването на зъбите.

# 42
[Ети и Венци ли има имен ден? newsm78 Да го нацелуваш от нас по меките бузета! Heart Eyes
Името на Венцислав в превод от гръцки е Стефан. Той има два пъти в годината имен ден. Второто тълкувание е венец. И затова реших на 27-ми да го празнувам иначе другият имен ден е на Цветница. Днес се бъзиках с мои приятелки, че много дипломатично съм го кръстила на мен hahaha Нали е гръцкият ми Стефанчо, а аз съм Светла, та така и на мама Crazy Това разбира се е бъзик. Миналата година по това време разбрах по новините и тук в нета. Ние не сме правили купон още, защото нашият тати е наряд.  Rolling Eyes Та за утре ще се заформи среща с родата. От тия празници ще стана 100 кила  Crossing Arms
Лала- Честити ви краченца. Скоро да бягате бързичко и без много падания и контузии fingerscrossed И не е трябвало да се притесняваш. До 1г. и 6м. не е проблем, ако детето не проходи, пък и съм чувала, че колкото по-късно проходят децата, толкова по-стабилни са  Hug
Nanny-пращай, пращай та да оздравят двечките Heart Eyes
Наринче-стига твори в кухнята. Да я издам - прави страхотно нежни торти-Ела и пиша как сте с малката Hug
Оф, зад мен е пълна лудница. Двете ми слънчица крещят и се гонят из стаята.  moresmile

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 21:39 от eti_31

# 43
Знаете дали е време за дроб, бил полезен, но ми се струва, че е тежка храна?
Аз съм давала на Киара и пилешки и телешки . Купих съвсем пресен, сготвих го с зеленчуци и си хапна добре. Август бях взела едно готово пюре на Семпер, с триста зора го опита.
Явно си е до детенце. За това дали е тежка храна  newsm78 Имам една рецепта за пюре от дроб в книжка за рецепти за деца от 1-1 1/2г. То пък и колко количество има в готовите пюрета или пък ти като сготвиш. Не мисля да му е тежко. Все пак ти пиша, че Киа не ми е правила реакция.

# 44
  • somewhere over the rainbow
Името на Венцислав в превод от гръцки е Стефан.
Стефан /stephanos/ на гръцки е венец Peace От там е връзката. За Цветница не съм чувала да празнуват Венцитата Thinking Но това не значи, че не е така Wink

Общи условия

Активация на акаунт