Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 850
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • През девет земи в десета
 Hug
Момичета,черпя и изчезвам при гостите,много ме трогнахте!!!

# 61
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит Рожден Ден на ПИГИ! Много здраве, любов и усмивки!

Честито на всички празнували и празнуващи!

Ели, какво стана с календарите? Нашите ще са готови след Нова Година.
Лала, честити ходещи крачета на Пипи!
ПоповаHug!
Бетаfingerscrossed

А сега да ви питам нещо, по-точно - мамите, които използват ваксината Пентаксим - при реимунизацията след 14-тия месец, получиха ли се някакви странични реакции при дечицата? На Вяра й я биха вчера, вечерта я боля, чак не смееше да си опре крачето никъде, а днес боцнатото бедро  е подуто /отекло/ и леко зачервено, малко топло, но не "пари". Няма температура, не е имала и през деня. Не я боли - тича, бяга, хвърля се по леглото. Лекарката каза, че било нормална реакция при реимунизация, но аз се притеснявам и ако и утре е така ще я водя при частната докторка.

Ходи ли някоя от вас вече на ледената пързалка на Ариана? Аз съм си наумила едно идване /беше планувано за декември, но се провали  Sad/ до София и смятам обезателно да направя няколо кръгчета по леда...Желаещи  smile3503???

Айде, спирам, че стана дълго! Лека нощ на всички! И весел и слънчев утрешен ден ви желая!

# 62
Иси не съм,благодаря.  Hug
Ето въпроси към хомеопати:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231227.msg5538914#msg5538914

# 63

Честит Рожден Ден Пиги!Пожелавам ти много здраве, късмет и радости!

БетаFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed и бъди спокойна, всичко ще бъде наред Peace

Ели няма такъв хомеопатичен продукт,който да е ЗА ВСЕКИ.Това не е монопрепарат,а комбинация от препарати.И се предполага че все един ще подейства. Аз не ги одобрявам.На този принцип е и осцолокопцинумWink

Осцилококцинум ли имаш предвид?

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 00:48 от Asya_

# 64
  • София
За Пиги  Heart Eyes:

Мерси за подкрепата, момичета, ходихме до гинеколога днес, но той не е детски и не посмя да я разлепи. Праща ни при един лекар, за който четох и в темата за срастванията и ще ходим след празниците. За съжаление, каза, че е доста срастването и изглежда, че не е отскоро. Яна едвам даде да я погледнат, много ги мрази тия доктори, ей. Висеше на мен като маймунка и не искаше изобщо да стъпи на кушетката. Та пак ще ви карам да стискате палци.

Рени, видях тази тема и мисля да питам там за нашето срастване, четох, че имало и хомеопатичен подход да се лекува.

Това русенско семейство са много мили наистина. Много ми стана приятно, че при всичките задължения, които имат, са благодарили с ЛС за помощта и са ни поздравили за Коледа (обаче още не съм им отговорила  Embarassed).

Преди малко разправях на Пиги, че ще водя Яна на куклен театър другия месец, казват, че много им харесвало на малките. Ще видим, дано.

# 65
Осцилококцинум ли имаш предвид?
Да де.
Бета ами питай,ако пък не ти отговорят там пиши ЛС на Илиана_М.  Wink

# 66
Деска, Честит празник, мила.

Бета, ще стискаме палци когато е необходимо. Ти само не се притеснявай, всичко ще се оправи, просто е въпрос на време. Сега с тези празници е някакъв кошмар... Всички са си дали пас и не ги интересува нищо.

Та по този повод аз май съм на път да се откажа от хомеопатията.  Confused Нямам нерви да чакам някоя си фръцла да благоволи да прегледа детето ми. Най- интересното е, че когато я избирах, четох доста по въпроса и всички много я хвалехха. А сега когато детето е с по-остро заболяване (така се изрази тя), сменя лекарството на ден по няколко пъти без дори да я е прегледала, ами ей така на изуст. Ако това не помогне ще опитаме с друго.  #Cussing out Детето ми не е някакво опитно зайче и вместо да се оправя, напротив ставаше все по-зле. Вчера я водих при педито , прегледа я и ушенцето все още е възпалено, не много но е зачервено. Щях да полудея, защото хомеопатичката ми каза, че щом не се пипа за ушите значи няма проблеми.  ooooh!
Извинявайте за словоизлиянията, но съм бясна, това за мен не е човешко отношение....

Пепи, ние сме много назад с ваксините, още не сме я реимунизирали.

Изчезвам, днес сме на гости  на кумовете ни.

# 67
Попова аз преди те питах, но като видях че си твърдо за хомеопатията, си замълчах,беше хубаво да я види и ушен че много е опасен Отита!Ако не си чела няма да ти казвам, но и до глухота може да доведе! Sad

За хомеопатията съм за, но в определени граници,не на всяка цена да отлагам лечение на остри заболявания!И да си правят експерименти както си казала!На мен бих си правила експерименти, но за сега не и на нея! Confused

Ние имахме ваксина сега тези дни, но самоволно си я отложихме за след нова година,слагаме от тези по здравна каса Thinking

Пепи тези календари ми излезнаха златни 4 пъти съм ходила да търся къде е адреса им и накрая като го намерих ми казаха не тук на другия вчера като ходихме там пък те с итръгнали чак след нова година на 2 да ходя!И за какво им е това работно време!?Всеки си е дал пас наистина! Crossing Arms

Бета дано се оправите  Praynig
А с Ренисияна какво ли е станало! newsm78

За сега ви оставям!

# 68
Честит рожден ден Пиги! Малко със закъснение, но мисля, че ще ми простиш Hug
От сега и занапред
здраве,щастие,късмет!
Дълго младей,век поживей,
много се смей и във всичко успей!

Вчера ми беше един от най-кошмарните дни в живота. Нали решихме да си поканим гости да почерпим за здравето на Венци, та така устисках до 12 часа и като ме хвана една бъбречна криза-14 часа. Сестра ми и майка ми много се уплашиха от вида ми и от това, че постоянно повръщам и извикаха бърза помощ. Гостите пируват в другата стая, а аз спя от коктейла, който ми приготвиха докторите.Но поне вече не ми беше лошо. Добре, че съм много организирана и всичко си приготвих на време, та нищо не им липсваше на гостите в другата стая, само дето сестра ми отнесе слугинажа.  ooooh! Венци като ме видеше де се мъча над легена заставаше с неговото шише с вода и ми казваше "мамо, дай" Един вид да ми даде водичка да ми олекне-на мама сладурчето Heart Eyes

# 69
Аз само на бързо  Embarassed
Пиги, макар и със закъснение  -newsm59
Ети да ти е жив и здрав именника! И аз сега научавам, че Венци има имен ден newsm78 А на теб - бързо възстановяване и дано не се повтаря Praynig
Пепи111- ние правихме реимунизацията за ДТК миналата седмица. Ваксината биха в ръчичката, не знам как се казва, но и на Лъчко много му се поду ръката, пареше и вдигаше температура. Педито каза да му слагам компрес с риванол и да давам противоалегрично / финистил, Ериус/ докато спадне. Наистина много бързо спадна оттока от компресите! Дано ви помогне и на вас!
 Hug на всички дечковци!!!

# 70
  • София
Попова-много лоша работа с тази твоя лекарка,дано малката скоро оздравее! Praynig
И Влади от една седмица кашля и незнам вече какво да му давам!Вчера си купих сиропа от мащерка,който препоръчахте,та да видим!Между другото аз съм доволна от осцилокопцинум-,,пресича,,настинката веднага.
За пързалката на езерото,,Ариана,,-ходихме-много е хубаво!Не се пързаляхме,защото имаше километрични опашки,но гледахме как се пързалят другите-има силна готина музика,две детски пързалки ,люлки.На Влади много му хареса!След половин час пак ще ходим-този път сме се зарекли и да покараме кънки-ще направя снимки!
Бетта-и аз стискам палци за малката кукла!
За имунизацията-и ние сме на Пентаксим по принцип,но я отложихме за януари,заради кашлицата на малкия.Досега не е давала реакции,надявам се и този път да е така.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 14:23 от didito.

# 71
Момичета, здравейте!
Включвам се за секунда само да ви поздравя с празниците и да ви пожелая много здраве и усмивки.
Весело посрещане на Новата година и дано тя е по-добра от старата!
Целувки за всички юлчета, които вече стават на годинка и половина  Hug

# 72
Ей момичета не унивайте след всяко лошо нещо идва и хубавото. След всички неволи и разбории последната от които ни одраха колата на паркинга и така се ядосвахме с моя и днес ни се обадиха от една верига хранителни магазини "Вилтон",че сме спечелили моб. тел. Водафон.Лошото е ,че е заключен и се ползва само с М-тел ,но здраве да е . Е днес си и пуснахме и тото да видим  Joy
Пожелавам ви лека и изпълнена с много усмивки и топлина вечер   bouquet

# 73
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Isi, честит ви телефон!

# 74
Иска, честит ви телефон! Със здраве да си го ползвате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт