Удължаване на коса 2

• 18 193
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
Руске, сподели, до къде стигна с косата? Grinning

Стигна тя до кривата круша.Виж я че сега пък разпитва за Благоевград. Crossing Arms

# 226
Руске, сподели, до къде стигна с косата? Grinning

Стигна тя до кривата круша.Виж я че сега пък разпитва за Благоевград. Crossing Arms
Ма аз и без това ходя често там.... Whistling

# 227
  • София
Руске, много си несериозна.  Sunglasses

Славче, дали събрахме някаква бройка за конкурса ?  Thinking

# 228
Русата Руска да вдига телефона и да звъни утре на фризьорката на Иля. bowuu

Иля,нищо не сме събрали,аз,ти и още едно-две момичета.

# 229
Руске, много си несериозна.  Sunglasses

Славче, дали събрахме някаква бройка за конкурса ?  Thinking
Аре чакайте още малко, дее..... Crossing Arms
Мъъъъъъничко Praynig Praynig Praynig

Ще имам коса. Обещавам Flutter bowuu

# 230
оп ето ме и мен Simple Smile малко късно ама то нали празници Simple Smile айде честито на всички спечелихте чисто нова година с гаранция 12 месеца да си я ползвате със здраве Simple Smile
а сега по темата...мале като ви слушам коя колко мноооого пари е дала и се шашкам аз да взема да отворя един магазин само за такива неща Simple Smile има едно място от което пазарувам неща от чужбина честно да не ви кажа какви са смешни цените там нищо общо с тукашните а като се има в предвид че си взех за мен коса от там и вече колко време съм с нея и не е мръднала...
тукашните направо се излагат.... ooooh!

# 231
Някой нуждае ли се от готова направена коса на клипси .Естествена е ,кестенява,47см е дълга и я продавам за 300лв!Много е хубава косата не е третирена с боя. Само два-пъти съм си я слагала косата!моля ви спешно ми трябва някъде да я продам! Повярвайте ми наистина е хубавалДавам я на мн достъпна цена,три реда е на клипси!

# 232
Някой нуждае ли се от готова направена коса на клипси .Естествена е ,кестенява,47см е дълга и я продавам за 300лв!Много е хубава косата не е третирена с боя. Само два-пъти съм си я слагала косата!моля ви спешно ми трябва някъде да я продам! Повярвайте ми наистина е хубавалДавам я на мн достъпна цена,три реда е на клипси!

Скъпичко е.

# 233
Ти па отде си толкова запозната? Mr. Green Wink Laughing

# 234
Ти па отде си толкова запозната? Mr. Green Wink Laughing

Ааааа, аз съм запозната за непознатите,пък ти като не си от тях и ме хвана веднага. Mr. Green
Ми,аз бях чувала от на една приятелка братовчедка й,дето колежката й имала дъщеря ,която си сложила коса и от там. Whistling

# 235
честита нова година
аз се завърнах след кратко отсъствие
като гледам не сте качвали снимки за конкурса-да не сте се отказали Crossing Arms
аз реших за Куба да си направя косата на шнолки,но се чудя дали ще мога да си я слагам сама newsm78
а като се върнем ще може ли да ми ги разшият и пак да са ми с капси newsm78 newsm78

# 236
  • София
За сега за конкурса се записаха Киша, Славчето, dani$ , Milenkata2 , djolii и аз.

Дано да се появят и другите момичета.  welcome

# 237
Аз само ще гласувам Mr. Green

# 238
нека да определим дата за записване и да почваме  newsm78 ако искате де. примерно до 10.01.2008 да са качени снимките и няколко дни  за гласуване и така  Laughing newsm78

# 239
 Извинявам се, че ще питам нещо което най-вероятно е дискутирано....Просто не разполагам с време да изчета цялата тази огромна тема. Взех импулсивно решение може би до седмица да се уредя с коса. Понеже съм по бързата работа, което ще рече че в повечето случаи си патя, но въпреки това като си наумя нещо го правя  ooooh! Мислех да поискам да ми я зашият. Зная че това не е най-добрия избор, но нямам нерви да закачам и откачам всеки път. Та мисълта ми е, голяма грешка ли ще направя ако се спар точно на този метод. В смисъл ако ми посочите негативите и евентуално позитивите ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт