В коя г.с. най-рано може да се роди бебето и да 

• 21 697
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Сиана влизам със страх да прочета, но се радвам малката принцеса се бори. Малката е в интензивно, затова не дават на сестра ти да влезе дая види, всяко посещение на външни лица, крие огромен риск за бебоците от инфекции. Дано лекарката да я окуражи  Hug Hug Hug.

# 31
  • Пловдив
Дано се пребори мъничката бебка  Praynig Момиченцата са много борбени  Praynig

# 32
а какво става с момиченцето?дали е добре? сиана пиши!

# 33
дано всичко е наред

# 34
Стискам палци за малката принцеса Praynig Кураж на сестричката ти и цялото ви семейство Hug

# 35
Нямам сили да напиша, но малката принцеса заспа вечния си сън.  Cry Сега милата ми сестричка  Cry много ми е тъжно пак половин година пазене с изследвания и поредните опити. Вкарйна сметка почина от инфекция, водите на сестра ми са били зелени. Тея от болницата как не са разбрали незнам, но са и казали, че ако не е била родила е щяла да получи сепсис и нея да се чудят как да я спасяват.
Постоянно й се обаждам мъжа й също е при нея (той също много тежко го изживя) , но аз вярвам, че тя е силна и ще го превъзмогне. Всички сме до нея.
Благодаря  за всички които се молиха с мен.

# 36
  • София
много съжалявам за сестричката ти и малката душичка.
 Сега наистина трябва да бъде много силна и да го превъзмогне.Няма смисъл да се затваря в себе си или да се обвинява - казвам го от личен опит.

# 37
 Cry Cry Cry Милата малка душичка............Нека спи спокойно вечния си сън...............  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Нямам думи......... ще се помоля за сестричката ти!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 22:43 от Здравка79

# 38
Много съжалявам , ще се моля за всички вас и най вече за сестра ти дано има много сили да се бори , знам че тези които не се предават дори след много мъки все пак успяват.Вярвам ,че скоро ще имате щастието за ,което мечтаете. Praynig

# 39
  • София и там където не се пуши
Сиана много съжалявам. Моят също се роди преждевременно заради инфекция и той беше инфектеран и аз - чиста гной ми беше плацентата. Това за съжаление не може да се диагностира. Един ден преди да родя лекарката се сети, че е инфекция и започнаха антибиотик, но късно. Така и не разбраха от къде беше тръгнало. Сега не само пазене, а и няколко вида антибиотици, после засилване на имунната система. Просто много сили ма майката. А и таткото трябва профилактично и него да го видят.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 23:47 от dorothy

# 40
Много съжалявам, да почива в мир милата душица.
И много, много кураж на сестра ти да се пребори с мъката и за едно следващо здраво бебче.

# 41
  • София
 Flowers Rose мило бебенце почивай в мир  Cry
много сили на майката,кураж миличка Hug

# 42
# 43
  • Linz
Съжалявам Cry
Дано следващият път да е успешен Praynig

# 44
толкова много съжалявам ,нямам думи!!! мислих си, че ще спасят малката и душичка дори си мислих ,че ще пишеш за добри новини  господи толкова много съжалявам .нека почива в мир малкото ангелче ...

Общи условия

Активация на акаунт