..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 734
  • 472
  •   1
Отговори
# 285
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Днес взех мостри и разгледах,понеже ще правим 2 кухни-една за майка ми и една за мен,за нейната решихме цвят червен дъб,за моята се спрях на калвадос +ванилия,но се оказа,че ванилията нещо са я спряли от производство и няма.Чудя се дали да е бежово или жълто,кое повече подхожда на този калвадос.   newsm78Много е трудно да се прецени на малките мострички,ако имат в работилницата големи плоскости,ще искам да ги видя и да преценя.
Ще има бар плот и вградени лампички,понеже  помещението не е много светло.Сега остана да измисля уредите,освен печката Mr. GreenМай клоня към поставяне на съдомиялна,да има за всеки случай,може много да ме домързи. hahaha
А как се вгражда хладилника newsm78

Момичета,сега препоръчайте от кои марки вградени уреди сте доволни.(ако може все пак и цените да посочите).

# 286
  • Пловдив
Днес взех мостри и разгледах,понеже ще правим 2 кухни-една за майка ми и една за мен,за нейната решихме цвят червен дъб,за моята се спрях на калвадос +ванилия,но се оказа,че ванилията нещо са я спряли от производство и няма.Чудя се дали да е бежово или жълто,кое повече подхожда на този калвадос.   newsm78Много е трудно да се прецени на малките мострички,ако имат в работилницата големи плоскости,ще искам да ги видя и да преценя.
Ще има бар плот и вградени лампички,понеже  помещението не е много светло.Сега остана да измисля уредите,освен печката Mr. GreenМай клоня към поставяне на съдомиялна,да има за всеки случай,може много да ме домързи. hahaha
А как се вгражда хладилника newsm78

Момичета,сега препоръчайте от кои марки вградени уреди сте доволни.(ако може все пак и цените да посочите).
за цветовете немога да ти помогна с идея че нищо не ми говорят,за така съм се спряла на бордо или керемидено със сиво и видях какви ли не нюанси всяка фирма има различно бордо.......така че наистина на място най-добре да си избереш......За съдомиална съм твърдо за.......Аз не че съм имала досега,ама макар че сега сме само трима пак си купих и мисля здраво да я ползвам ,че ми е писнало на  1dishesХладилник обикновен трудно се вгражда виждала съм затворен като в шкаф,ама мисля че си има изисквания ,иначе има хладилници за вграждане,но са доста по скъпички,колкото до уредите всичко е въпрос на избор.....какво искаш и до какви пари,според мен вземи ги разгледай първо в нета поне ще се ориентираш за функциите им и цените и после иди да ги видиш на място аз така си харесах мойте още миналата зима и сега като купувах нищо не промених,вярно има нови модели но пък и цените са по високи,тогава като избирах и си харесах всичко ми е на Горение за мен най-оптималното между цена дизайн и функции,само аспиратора ми е Фабер.Тогава даже още ходих в магазина им в София че тук ги нямаше никъде в наличност да ги видя,сега вече я има фурната и плота........Хайде успех в избора:)   bouquet

# 287
sis7 -видях,че си от Пловдив,от кой магазин купи твоите уреди Горенйе,че и аз съм се спряла на тази марка.Аз само в Технополис съм гледала,мисля сега уикенда да пообиколя.

# 288
sis7 -видях,че си от Пловдив,от кой магазин купи твоите уреди Горенйе,че и аз съм се спряла на тази марка.Аз само в Технополис съм гледала,мисля сега уикенда да пообиколя.
Аз от тук си ги поръчах. http://www.electron.bg/index.php?cPath=102&DDMid=40100cb0cac … 75bed7343fdc8d266

# 289
  • София
В нашата кухня всичко излезна по 600лв (+-50лв)- плот с котлони, фурна, миялна. Абсорбатора е 200лв, микровелето си го имахме. Хладилник не сме купували, защото си ни е нов, а го сложихме зад вратата в кухнята. Фурната, котлоните и абсорбатора са Електролукс, миялната е Мидеа (иноксова, не цвят инокс).

# 290
  • Пловдив
В технополис и тем подобни са много скъпи а и продават само това което имат в наличност.На Брезовска където е базар Тракия има два склада където ги доставят за два дена .Там от където ние ги взехме е склад 35 ,правят 12 % отстъпка специално на Горение и излиза доста по ефтино поне аз доста парички спестих,много са коректни аз вече много уреди си купувам от там клииматик,бойлери и т.н и ако плащаш в брой винаги имат остъпки лошо е че специално уреди за вграждане нямат мног.......два склада преди тях също има такъв склад,там има много уреди за вграждане,разликата в офертите ни беше 50 лв,така че явно също правят отстъпка......Успех   bouquet
Можеш да си ги поръчаш и тук
Аз от тук си ги поръчах. http://www.electron.bg/index.php?cPath=102&DDMid=40100cb0cac … 75bed7343fdc8d266
но аз лично още предпочитам да ги видя защото ти ги доставят и ги плащаш ако ти харесат.....макар че и ьза Електрон чувам че са коректни:)

# 291
Да,и ние по принцип доста неща пазарувахме от Брезовска,май ще идем пак там да разгледаме.В Технополис по принцип наистина е по-скъпо.

Какво означава термосонда и вертикално изпарение и от голямо значение ли е да има такова нещо?

Някой да има такъв плот http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=103&products_id=2721
Удачен ли е или по-добре стъклокерамичен?

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 11:43 от radost24

# 292
radost24 мерси   bouquet

Дидке, какво стана с мивката?

Поръчахме мивка с отцедник и дълбоко корито - квадратна Wink
...чакам тази седмица да ми монтират кухнята, да видим дали ще е това, което толкова много избирах Peace и дали да показвам въобще Mr. Green

# 293
radost24 мерси   bouquet

Дидке, какво стана с мивката?

Поръчахме мивка с отцедник и дълбоко корито - квадратна Wink
...чакам тази седмица да ми монтират кухнята, да видим дали ще е това, което толкова много избирах Peace и дали да показвам въобще Mr. Green

аааааа, ще показваш Crossing Arms.Твоята червена кухня е като лайтмотив на темичката Grinning
Коя мивка избрахте в крайна сметка?

# 294
вЕЛМАРчЕ....щЕ ПОКАЖА, САМО ДА СТАВА да става за показ Joy че то след толкова време на размисъл не знам дали точно това исках Tired

Намерих я мивката...ето

# 295
Момичета, има ли някъде в нета каталог с цветовете на плоскостите ПДЧ newsm78.Все ходя сама  по 1000 пъти гледам мостри, като избера нещо водя мъжа ми, и той вечерта ми заявява че не зна еккаво е гледал #Cussing out
Имам на картинки цветовете на основните производители на ПДЧ плоскости - Кроношпан, Егер, Водего, Лемез, ако ги искаш, пусни ми на лс мейл да ти ги метна.

Моля ви, дайте мнение за тази кухня. За сега така съм я измислила, но има какво още да се желае.
Хладилника ще е 150см височина, свободно стоящ, до него миялна, мивка, две дълбоки чекмеджета метабокс за тенджери и тави, мехаизъм за бутилки, фурна. Отгоре стъклените врати мисля алуминиева рамка с матирани или цветни стъкла.
Материал ПДЧ, белите врати може да са лак, гърба мисля да боядисам стената бордо, а отпред да сложа стъкло, другия вариант е някаква картина или рисунки зад стъклото  newsm78
Мивката на картинката е с отцедник, но мисля да е без. На гърба искам да сложа и от тези металните тръби, на които се окачват кукички, разни поставки за подправки ей такива работи...

bouquet

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:15 от Миоки

# 296
Миоки, така като гледам, моята кухня трябва да е разположена по подобен начин, но огледално. Казусът е, къде да навра пералнята. Мъжът ми не се отказва от втората тоалетна  Laughing

# 297
Миоки, така като гледам, моята кухня трябва да е разположена по подобен начин, но огледално. Казусът е, къде да навра пералнята. Мъжът ми не се отказва от втората тоалетна  Laughing
Ами зависи колко ти е мястото. При мен двете стени са по 2,20, но аз имам ниша за пералня в коридора, така че няма да ми се налага да е в кухнята.

# 298
210 см е ширината, на 230, но може и малко по-дълга да я пусна. Най-вероятно ще я бодна на мястото на чекмеджетата, а тях ще ги сложа под нещо като барплот, но с височината на плота.

# 299
Да, можеш на мястото на чекмеджетата. При мен са големи 75см + 20см шкафчето за бутилките. Евентуално може да сложиш пералнята 60см и да направиш по-тесни чекмеджета - 35см

Общи условия

Активация на акаунт