..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 688
  • 472
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте.Много бих се радвала да чуя и вашето мнение за предстоящата ни кухня.Скоро ни предстои да я поръчваме и искам да съм сигурна, че всичко е ок.Бих се радвала, ако може и да ми препоръчате фирми във варна и ориентировъчни цени.Благодаря на всички  bouquet http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=211303

# 331
 tincheto ,  не ти се отваря линка.
Мисля че е това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211303

# 332
Да, това е.Много благодаря за корекцията.

# 333
  • Ориндж каунти
Не знам дали няма да е проблем хладилника да е точно до печката. Вярно, че технологиите се развиват, но по принцип не е препоръчително. Над мивката , ако сложиш луминесцентно осветление по цялата дължина, ще е по-удобно. Поне повечето ми клиенти така искат. Дори сменят луничките с луминесцентно. Там вече е въпрос и на вкус. Изкарай си контакти над работния плот, че един миксер или сокоизстосквачка не можеш да включиш иначе. Иначе на мен ми се струва, че ако плота е по-близо до котлоните и печките ще е по-практично.

# 334
...в 9 часа дойдоха да монтират кухнята - сложиха горния ред - 3 шкафчета и отидоха да обядват Confused
Качих се и какво да видя....има едно парченце червено отчекнато над аспиратора Sad

Ама как не ми се разправя с майстори ooooh!

# 335
  • София
...
А за цялото жилище - след някой друг месец и ще го видите в завършен вид Laughing[/tt][/size]

Е,ти толкова кухни изтипоса на първа страница... ще я дочакаме твоята,пък и цялото ти жилище...месец,два,година - тук сме,не бой се. Mr. Green
 Убедена съм,че всичко ще е много красиво и уютно.  newsm10

# 336
Дидке, вдигни ги във въздуха!!!

# 337
...в 9 часа дойдоха да монтират кухнята - сложиха горния ред - 3 шкафчета и отидоха да обядват Confused
Качих се и какво да видя....има едно парченце червено отчекнато над аспиратора Sad

Ама как не ми се разправя с майстори ooooh!

Вие с плочки ли сте или с гръб на кухнята? Че като прочетох, че са почнали от горния ред и се постъписах малко!

# 338
...с гръб Peace

Дидке, вдигни ги във въздуха!!!

Ще видим сега като дойдат какво ще кажат...ами ако ми откажат Tired

# 339
не те интересува. Платено ли е? Ако не, не плащаш. Тропаш с крак и искаш нова кухня. Да ти викнат шефа си.

# 340
не те интересува. Платено ли е? Ако не, не плащаш. Тропаш с крак и искаш нова кухня. Да ти викнат шефа си.

Дала съм 1000лв. капаро Peace

Малко Офф - тити, лека бременност Hug

# 341
Искаш среща с управител и това е. Все пак още не са приключили с монтажа.

# 342
Сега говорих с майсторите и казаха, че ще го китосат, понеже е мъничко и няма да се вижда...дано Praynig
Ако не - наистина ще им предложа да вземат вратичката и да я направят отново Peace

# 343
  • Някъде на път....
................

Ако не - наистина ще им предложа да вземат вратичката и да я направят отново Peace[/tt][/size]
Те трябва да го направят без да им го предлагаш ти!  Peace

# 344
  • Варна
Момичета ,ето за такова местоположение на мивката говорих вчера http://www.formamebeli.com/kuhni/kuhnq21.jpg Peace

Дидка,много е неприятно така ,като стане.Аз имах подобни проблеми ,като ни слагаха дограмата.Изпонадраха всички стъкла .Добре,че я правихме при познат,та ни ги смениха.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 18:14 от suzi_a

Общи условия

Активация на акаунт