..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 626
  • 472
  •   1
Отговори
# 390
Искам да попитам, какъв препарат да си купя за почистване на ПДЧ-то newsm78
Вчера бърсах, бърсах...и като, че ли пак остават петна... Confused

Мерси

Само с леко навлажнена микрофибърна кърпа, без препарат. Така чистя и мазнотии около котлоните /по стените и шкафовете, не самите котлони/.

# 391
  • Варна
Дидка, честита кухня! Много свежа и приятна, с кеф да си я ползваш!
От къде намерихте белия плот и гръб? Аз като правих моята, толкова търсих бял или леко жълтеещ плот, но никъде не намерих.

Всякакви мебели от ПДЧ, чистя само с леко навлажнена микрофибърна кърпа, най-много да пръсна малко препарат за стъкла и то не винаги. Мисля че Пронто не е много погходящ - ще оставя мазни петна, все пак е за дървени повърхности.

# 392
Дидка ,гледам че моята кухня по размери ще е близка до твоята .Моята е 2,40 на 2.Цената и ще е  между  2500 до 2800.Нещо множко ми се вижда.Вярно ,че моя долен ред ще е в стъкло с алуминиев профил.  newsm78 Как ти се струва.

2520 лв. ни излезе кухнята  Confused
А този алуминиев профил скъп ли е newsm78

ZuzyM - късмет и наистина ти пожелавам без проблеми да направят и монтират всичко Peace

baibibi, ментолка  - мерси  Wink аз точно с микрофибърна кърпа бързах, но май си беше мръсничка - кой знай какво бяха бързали с нея..
Белият плот е италински - във фирмата, в която поръчвахме същия ден го получиха LaughingНямаше черен, а исках точно такъв  Confused

змейковица, ZuzyM, mentolka

# 393
  • Countryside
Дидка, поздравления и от мен, страхотна ти е кухнята   bouquet

# 394
Кухнята ми е със същото разположение http://images13.snimka.bg/002039602-big.jpg .2.40м е тъкмо ще ми се хване  съдомиялната ,печката и пералнята,но понеже искам газови котлони трябва да има място и за бутилката.Хладилника  ни ще е на същото място като на снимката .Въпросът ми е ако обърнем хладилника  на другата страна ще може ли да си пусна барплот от него за да си сложа под плота някои и друг шкаф и чекмедже за приборите?И какво трябва да е разтоянието вътре в така наречения бокс,защото нямам много място? Дано сте ме разбра ли

# 395
  • София
Ние всички сме разстреляни.....най-накрая видяхме красотата на Дидка!!!
Само хубави мигове желая, вкусни манджи и много любов!!!  bouquet

# 396
Искам да попитам, какъв препарат да си купя за почистване на ПДЧ-то newsm78
Вчера бърсах, бърсах...и като, че ли пак остават петна... Confused

Мерси

Ако говориш за петната образувани от остатъците от лепилото на кантовете, за това си има едно класическо и безотказно решение - спирт.   Peace И моите пристигнаха целите омазани и на петна, но ако знаеш как светнаха след това... не съм имала време да ги мина всичките обаче  Embarassed

# 397
  • Варна
Дидка , за четири вратички две по 80 и две по 70 см. ми казаха, че профила излиза около 200 лв.А червеното ПДЧ също ли е италианско?
За микрофибърната кърпа пише,че от време на време трябва  да поври във вода за да се засили отново ефекта и. Peace

# 398
Дидка,много ти е сладко-червена кухнята и много добре е с тези хоризонтални вратички,не е претрупана.Да си я ползвате със здраве!

# 399
  • Пловдив
Дидка ,гледам че моята кухня по размери ще е близка до твоята .Моята е 2,40 на 2.Цената и ще е  между  2500 до 2800.Нещо множко ми се вижда.Вярно ,че моя долен ред ще е в стъкло с алуминиев профил.  newsm78 Как ти се струва.
ами моята е 2.70 на 1.90=60 за хладилник и ми искат 3000 като горе имам 7 шкава хоризонтални със по скъпи омекотяващи амортесьори а отдолу 4 чекмеджета с омекотяващи механизми също единия по 50 лв.И горе шкафовете 3 от тях са стъкло с алуминиев кант,както всъшност всички шкафове ще са с такъв кант,което също оскъпява иначе почти нямам механизми,само един 40 см. за бутилки и за приборите един:)
И мен ми се струва множко,но не намерих по добро изпълнение и ще я почваме .......Нямам търпение да стане вече:)

# 400
ДИДКА, САМО АЗ МАЙ ОЩЕ НЕ СЪМ ЧЕСТИТИЛА! МНОГО МИ ХАРЕСВА! ЧЕСТИТО!

А за търкането на пдч-то - не използвай СИЛА и АГРЕСИВНИ препарати (циф и др. с белина или др. киселини), за да не стане на "протрити" петна

# 401

Моята е 2,40 на 2,40 и ми казаха на едно място 3000 за турско ПДЧ, а на друго 2700 за немски плоскости.

Дидка, със здраве да си ползваш новата кухня  bouquet!

# 402
  • Варна
Явно цените се движат в този диапазон. Peace

# 403
За цените на кухните за Варна, обобщено и не съвсем да кажа,

при средно-добрите фирми (изключвам Бурлекс) цената на линеен метър стартира от около 600-700 лв. за немски плоскости обикновено се работи с Егер, а при дърводелците цената е от 450-500 за линеен метър,
за фирмите обикновено за нормално и стандартно изглеждаща кухня без кой знае какви изчанчени мехнаизми цената е около 700 лв. и пак уточнявам, че това са мебелни фирми от средна класа.

Изводите съм си направила от дадени проекти в 5 различни фирми за кухни, изискванията ми са били едни и същи и разликата е била до 100 лева и в петте фирми.

Нашата кухня е 6,70 метра и като цена ни бяха дали от 5100 до 5500 лв. в различните фирми.
А алуминиевия профил и лакобел стъклото(каквото и да означава това) вдигат много цената, ама как и с колко вече да кажат тези, които са се интересували специално.

# 404
бях дал линк в първа и втора тема преди това, ако някой не  му се играе да търси темата, където ми е линка и както каза ДИДето програмата, с която е правен модела ми е KITCHENDRAW съм  си го дал в подписа. на мен ми излезе всичко (тъй като си го правих сам) 300-350лв без механизмите и ел. уредите, но като добавя и тях цялата сума излезе скромно 2950лв и това е в разгъната площ 6,35 линейни метра. Никога не съм се занимавал с дърводелство, страст ми е строителното проектиране, но на този етап се занимавам с телекомуникационна техника и доставка на интернет. Ако имате въпроси към мен ще помогна с каквото мога. Става дума само за Старозагорците и Казанлъчани.

Общи условия

Активация на акаунт