Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 337
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
машка,и за гърдите е генетично.Каквото и да правиш "напомпат ли се ",а после спаднат ...с каквото и да се мажеш и да кърмиш и да не кърмиш пак могат да си загубят формата.
Казвам го от опит.С първото така си бяха увеличили обема,че после... Twisted Evil Twisted Evil
Почти не съм кърмила,само 20 дена,защото нямах кърма.
Сега съм със силиконови импланти.Стрии нямам ама дали ще се развали формата незнам..пак са огромни  newsm78 С второто си останаха същите.

Майка ми когато е била бременна въобще не са и се уголемили гърдите.Затова си и бяха останали хубави за разлика от моите. Rolling Eyes

# 151
  • София
И преди и сега с нищо не съм подготвяла гърдите си за кърменето. Само дето с Алекс не сме се кърмили а само се цедих. Така или иначе аз съм си с големи гърди още от пубертета (само ме гонеха съучениците да ме натискат по ъглите  newsm62). От както се помня съм с С чашка. Сега съм с Д и после вероятно пак ще си стане С но пък са доста....отпуснати вече. #Cussing out Embarassed Така, че след това ще му мислим какво да ги правим. Сутиена не го свалям и аз но спя без него че ми стяга. По време на кърменето пак си носих и нямах проблем. До 5-я месец си се цедих редовно и се хранихме без проблем. сега се надявам даже да сме по успешни в тази насока. Praynig
Хайде, мъжът ми си дойде. Пожелавам ви спокоен ден и до скоро. Hug

Отиваме да шием олекотената завивка за бебето. Laughing

# 152
Kloie,бивацина е спрей за шевовете след нормално раждане,ако се налагат такива.По-бързо минавали

# 153
Здравейте мамчета  Hug
Знаете ли какво си мисля ?! newsm78
Къде ще се приместим " Отчетни " за бебенцата ?!
Сега видях, че има " отчетни " за родените през ноември, но аз искам да съм с вас .

Та къде да се запиша още незнам или да изчакаме всички да родят ?!

# 154
Здравейте,мамчета:)
само да ви кажа, вчера бях на консултации и лекарката каза да си пия Магнерота до 31.12, та да си изкарам празниците у нас, че като гледала бебка шяла да с епояви 10-тина дни преди термина, тоест около 10-ти иануари:)Лелеееееее, като се замисля време не остана:)
Поздрави и се пазете!Малко остана до финала!:)

# 155
Усмивка - всички заедно ще се преместим в Родени януари 2008, ама като свърши януари   bouquet

# 156
  • Бургас
Усмивка - всички заедно ще се преместим в Родени януари 2008, ама като свърши януари   bouquet

Да,и там ще бъдем всички независимо,че някой са родени по-раничко ноември,декември или по-късничко като февруари. Grinning

Усмивка няма ли да качиш някоя снимчица в албума да видим Мария??
Анджи,Усмивка как са малките сладури??

# 157
Оххх ... олекна ми !
Ще чакам тогава да мине януари и да си бъда в отчетни с Вас  Hug

Не ! Не мога да кача снимки, защото нашия татко загуби апаратчето ни ...
и сега нямаме апаратче  smile3511

Но   нашия кум живее в Лондон и го чакам тези дни ако ми прати капки за колики Инфакол може би ще ни прати ново апаратче подарък ... ако пък не стане ...
ние сме си харесали едно ново на Канон с камера и скоро ще си го купим .
Тези дни ще намеря начин да е снимам и ще  пусна снимки .

Малката госпожица за сега е добре, вече е записах при  Джи Пи и днес докторката ни посети у дома . Утре сме на консултация при неонатолог и ще видим колко грама е качила .

# 158
И аз така си мисля че е най правилно като свърши януари тогава да има темичка за родени през месец януари.

# 159
  • Бургас
Момичета при нас има една мама ,която се е записала и тук с термин 31.12.2007г. топчица
прочетох при декемврийките,че е родила вчера 27.12.2007г. момченце 4400гр.

# 160
  • София
Здравейте
Аз днес съм голама патка. Взех, че се загубих отивайки към болницата  Crazy И вместо в 1-ва АГ се замотах към западен парк...да ме пита човек къде ми е главата. После пък се оказа, че май няма работещи банкомати в София (или поне в района на Стамболийски) и чаках таткото да ми носи пари кеш.
В резултат закъснях за изследванията, направихме само кръв и урина и ме регистрираха за планово секцио. Анестезиолога и интерниста останаха за 2-ри януари.
Пред приемния кабинет беше някаква лудница - 3 момичета с контракции, 2 за регистрация и една тумба роми - известени за раждането на наследника. Мъжът на едното момиче каза, че толкова се е изнервил, че и него ще го почнат контракциите  Grinning
Исках да мина през 106-ти кабинет да ми направят запис, но чакаха около 20 жени и се отказах.
Сега само се моля да не се разраждам по празниците, че нищо не успяхме да се разберем с доктора при цялата дандания. Той няма да е в София и щеше да ми дава координати на друг доктор, но и двамата забравихме да говорим за това  Confused

За стриите, май наистина е до тип кожа. Моята е много, много мазна - първият път се мажех редовно с Lireac и нямах, сега се цапотя чат-пат с Икаров и за щастие още нямам. Дано така си остана. Виж целулитче имам и на гърба вече, а по дупето не са дупчици, то са си цели ями  Sad

# 161
Днес взехме акта за раждане на Мартин - дето се казва сега остава само за еднократна помощ да се подредя  Joy А ние и днес сме пак така всичко е точно до към 15-16 часа и после ми намалява кърмата (такава диагноза си сложих сама) и той почва да иска да яде постоянно. Чудя се на какво пък може да се дължи намаляването на кърмата след обяд  newsm78 - четох четох - през нощта да намалява било нормално. Ще изчакам още ден-два и ако продължава така ще взема да питам в кърмаческия. Иначе Марти се усмихва много готино като спи и даже 2 пъти се смееше с глас - много сладко  Simple Smile Колики има, но не много, което дано така и да продължи  Praynig

# 162
  • София
Ама защо да чакаме да свърши януари.  newsm78
Да си направим в началото тема в Родени 2008 и направо да си се преместим там....и родили и още не родили. Laughing Че то като гледам според мен до 10 Януари повечето вече трябва да са в отчетни за родили. Rolling Eyes Аз пък нали съм си сънувала 11.01 та да видим колко ще позная. Laughing
МИА докторката от 106 кабинет се казва д-р Царичкова, ако има втора не знам но тази я знам. Peace Там вътре, в кабинета има едно табло с изродените от нея бебета. Някъде там може да стои още и нашата снимка от изписването на Алекс. Laughing Кой доктор ще те изражда? А в 1-ва АГ  за ромите не му мисли, те там са....мнозинство. Но по стаите не ги мешат Peace

# 163
  • София
Днес взехме акта за раждане на Мартин - дето се казва сега остава само за еднократна помощ да се подредя  Joy А ние и днес сме пак така всичко е точно до към 15-16 часа и после ми намалява кърмата (такава диагноза си сложих сама) и той почва да иска да яде постоянно. Чудя се на какво пък може да се дължи намаляването на кърмата след обяд  newsm78 - четох четох - през нощта да намалява било нормално. Ще изчакам още ден-два и ако продължава така ще взема да питам в кърмаческия. Иначе Марти се усмихва много готино като спи и даже 2 пъти се смееше с глас - много сладко  Simple Smile Колики има, но не много, което дано така и да продължи  Praynig
Защо не си купиш лактогонен чай??? Някъде на Поп Богомил една майка ми обяснява, че имало билкова аптека и там продавали такъв чай. Тя била много доволна от него. А и Хип нали и те имат?

# 164
Ами ако си направим такава темичка сигурна ще се разделим на родили и неродили мами , по добре всички да сме си заедно още пък и до януари време не остана, до средата ще сме с бебенца почти всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт