Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 613
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • на плажа
 Здравейте и от мен! Виждам, че отборът със секцио се увеличава. И аз съм в него. Днес бях при лекаря, който ще ме изражда и той беше категоричен. Това означава, че на 2 януари влизам в болницата и на 03.01 ще е операцията Sad. Бях се настроила за нормално раждане, но няма да рискувам бебо, заради моите желания. Който ще ражда в Майчин дом на 02 - 03 - ще се засечем  Wink.
 За мазането - и аз се чудех как ще се мажем в болницата, особено след секцио. Вие какви мазила мислите да ползвате и ще си купувате ли от специалните лепенки за баня?Забравих да питам доктора и сега се  newsm78.

# 136
Привет и от мен.
Аз днес съм го ударила на чистене и готвене. wash  food002 newsm28Засега съм за нормално раждане,но окончателно ще видим на 10.01.Тогава съм на консултация,стига да не съм родила.Вчера вече си нагласих багажа за болницата и сега съм по-спокойна.През бременността се мажех с Дева против стрии и съм доволна.Мисля и след раждането да продължа с мазането.
Искам да попитам мамите с опит дали е задължително да си носиш Бивацин в болницата и дали помага?
Лек ден

# 137
Искам да попитам мамите с опит дали е задължително да си носиш Бивацин в болницата и дали помага?
Аз си бях взела и чинно си го ползвах след тоалет  Peace

# 138
  • Бургас
Благодаря ,че ме ориентирахте за първият работен ден  Embarassed   bouquetЩе ходя да записвам малчо за градина и трябва да съм строена пред вратата рано-рано въоръжена с молбата,дано да го приемат  Praynig

Ести,за какво трябва да се носи Бивацин?

# 139
  • Варна
Бивацина е също за шевовете.
Клои, нали няма ти да се редиш на опашката??? Във Варна записването го преместиха от 7 януари, но и за тогава съм строила мъжа ми и баща ми, може и брат ми, да си направят график за чакане. А иначе при нас даже и от мое име да е молбата, може друг да я подаде.

Моето мишле хич не е добре, цяла сутрин седи на дивана отпусната до мен  Sad

И все пак си имам една хубава новина - най-добрата ми приятелка с термин за 25.12 роди днес сутринта една принцеска. Много искахме да родим заедно, имам още време до края на деня  Grinning

# 140
Здравейте, ОТИДОХА СИ!
Днес мога да дишам вече спокойно!
Момичета, ползвах мустела и джонсънс бейби ГЕЛ /не олио/ и пак ми се появиха стрии, какво да се прави, то е ясно, че е до тип кожа. Поне това е моето мнение.
Алекс, гушни малката мони от мен, дано се оправя бързо !!!
Честито на приятелката ти!!!

# 141
Да се включа и аз днес. Моят херпес май започва да минава - не знам ама си хвана коричка. Раната е много голяма слава богу че не тръгна към окото и дано се по оправи за нова година.

За мазилата ползвах Мама дона на чико, на авент против стрий, на икаров и сега съм с мустела и да ви кажа резултат никакъв. Гърдите ми така са се нацепили че не искам да ги гледам. Много се чудя тези които си слагат силикон не се ли нацепват  newsm78 все пак при тях разтягането е по драстично, по време на бременност поне е постепенно?

Момичета вие къде ще празнувате НГ. Ние май ще сме на ресторант и не знам какво да обличам. А не искам да купувам нищо нали повече няма да мога да го облека. А пък трябва да съм по официална.

# 142
Алекс - честито бебе на приятелката ти   bouquet А ти да чакаш първи Wink, няма да се предаваш на финала, я  Simple Smile

Бивацин си купих и така и не го ползвах - пожелавам и на вас да не ви се налага

# 143
  • Варна
Алекс - честито бебе на приятелката ти   bouquet А ти да чакаш първи Wink, няма да се предаваш на финала, я  Simple Smile
Ами надявам се  Praynig

Силви, каква ти Нова година  Grinning По всяка вероятност на 31 на обяд ще решим къде ще сме, според зависи  Wink Сигурно вкъщи, или в едни приятели от блока с детенце. Другия вариант е аз в болницата, пък мъжа ми с Мони да се оправят  Grinning. Иначе за тоалет - ако имаш някоя по-официална блуза, ще свърши работа, като си направиш и прическа и грим  Peace

# 144
  • София
А аз нали на последното микробиологично изследване ми писаха - анаеробен колпит, не че знам какво е това а и не намерих много из нета. И все отлагах лекарството ама вчера докторката така ми се накара. Сега си слагам Далацин крем а то е АБ и съм малко притеснена. Някой нещо знае ли по този въпрос???? Няма ли да пречи АБ нещо на бебето? newsm78 Но нали пък лекар ми го изписва.
Утре и ние оставаме сами с Алекс. Таткото е на последното си дежурство за тази година. И вчера се смяхме какво правим ако бебето даде зор? А той се смее и ми вика "Хващаш такси, минаваш да ми оставиш Алекс и отиваш да раждаш!" Колко лесно на думи. ooooh!  Мисля да го изкарам  деня в легнало положение за всеки случай. Praynig
silvip какъв ресторант бе мила. На тая музика най вероятно до сутринта на 1-ви да си родила. Я си стойте на тихо и спокойно в къщи или с приятели.

# 145
  • Бургас
Алекс аз ще се редя за съжаление на опашката.Дано поне не ми откажат,понеже има по-близка градина до нас ама директорката прела молбите през октомври.Според мен е в нарушение ама това не го решавам аз за съжаление.Отивам в 8ч пред въпросната градина и чакам директорката да се появи. Praynig

Ние ще празнуваме вкъщи,защото с този корем не ми се ходи никъде.Май най удобно ще ми е у дома.  Rolling Eyes

# 146
момичета, орисникът на бебе 2008 ще е стефан данаилов Simple Smile

# 147
  • София
Алекс аз ще се редя за съжаление на опашката.Дано поне не ми откажат,понеже има по-близка градина до нас ама директорката прела молбите през октомври.Според мен е в нарушение ама това не го решавам аз за съжаление.Отивам в 8ч пред въпросната градина и чакам директорката да се появи. Praynig

Ние ще празнуваме вкъщи,защото с този корем не ми се ходи никъде.Май най удобно ще ми е у дома.  Rolling Eyes

И дано другите се смилят над теб и те пропуснат по-напред в опашката.  Peace

# 148
  • Бургас
А каква е привилегията всъщност да си бебе 2008 г.  newsm78
То май имаше нещо и за последното родено бебе през 2007 г.

Мерси dama,но мнооого се съмнявам. Rolling Eyes

# 149
Dama, аз си слагах такъв крем Далацин в края на пети месец и началото на шести. И на мен ми откриха някаква анаеробна инфекция, и да те уверя че ми помгна много, течението ми спря драстично и почти никакво дразнение нямам оттогава насам.
Аз много се рових също за него, нали е все пак антибиотик. Но е в групата Б на безопасните антибиотици. Освен това мисля, че се изписва стандартно при бременни - антибиотикът се казва клиндамицин.

Виждам, че пишете за кремове и ми ще да попитам, какви кремове могат да се използват за гърди по време на кърмене (ще пробвам да кърмя)? Все пак тогава гърдите са подложени на най-голям стрес. От почти всичко каквото съм намерила в листовките като информация е, че не се препоръчва по време на кърмене. Аз искам да запазя прилична форма на гърдите си (ако е възможно изобщо Sad) Сега съм денонощно със сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт