Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 613
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Габи, и на теб ли ти падна тапата? нещо се оплетох с толкова информация Rolling Eyes Не се притеснявай, само като станат контракциите на 5 минути и марш в болницата.
Мари, и аз не усещам контракции. Пристяга ме веднъж-дваж вечер та мъжът ми застава в поза мирно Mr. Green ама после си лягам и спя цяяяяла нощ, докато той пуши цигарки и ме проверява дали дишам  Whistling 

# 196
  • София, Дървеница
А каква е привилегията всъщност да си бебе 2008 г.  newsm78
То май имаше нещо и за последното родено бебе през 2007 г.

http://www.9m-bg.com/display.php?show_article=3&open_article=2148

Кое е БЕБЕ 2008?
От 0 ч. на 31 декември 2007 г. до 24 ч. на 1 януари 2008 г.

# 197
  • София, Дървеница
А каква е привилегията всъщност да си бебе 2008 г.  newsm78
То май имаше нещо и за последното родено бебе през 2007 г.

http://www.9m-bg.com/display.php?show_article=3&open_article=2148

Кое е БЕБЕ 2008?
От 0 ч. на 31 декември 2007 г. до 24 ч. на 1 януари 2008 г.

Може някое от "нашите" бебчета да е  Praynig

# 198
 Здравейте, момичета!
 Първо - Честито на всички новоизлюпили ни се бебенца!!! Да са ни живи и здрави и те и техните майчета!!!  
 Съжалявам, че не съм ви писала от доста време, но много задачи имах. Иначе си ви чета от време на време Hug. Като гледам има много да наваксвам.
 Тук съм...все още! Т.е не съм родила още де Crazy, но скоро, мноого скоро ще стане това. Днес бях на консултация в ТК и записа на тоновете отчете 2 много силни контракции. Прегледа ме доки за разкритие обаче ....няма, а контракции аз си имам принципно от доста време, и като разглобена си се чувставам, признаци си имам, обаче разкритие не. Кръстът така ме боли от едната страна, че едвам се тътря, а да се наведа даже бельото да си обуя - абсурд ooooh!. Както и да е - нормално - скоро ще да е Rolling Eyes. Тапата още не ми е паднала, но нали ви казвам чувствам се като разглобена, всичко ме дърпа и боли от кръста надолу. Днес доки ме "окуражи", вика ми - " О, преди 05.01 ще е! " и аз  #Crazy, ама това е положението, ще се ражда!
 Да ви попитам - според вас нормално ли е да ми се повдига, с извинение на моменти имам чувството, че ще повърна? Някъде бях чела, че това е нормален, завръщащ се симптом от началото на бременността, който би могъл да е предвестник на скорошно раждане. newsm78

# 199
E, както чета, очаква се струпване на бебета от 1 януари 2008.  Joy Все пак повечето промени стартират в началото на годината. Сега сме в затишие.  newsm43

# 200
  • София
Пък ние да си бяхме направили една форумска срещичка днес в ТК, а аз се чудя що толкова хора имаше  Wink

blueeyes стискам палци утре всичко да е наред! Тиусещаш ли бебчо да си рита нормално?
А утре сигурно ще работи само приемната на 2-рия етаж и дежурния кабинет нали? 106 едва ли  newsm78 . Малко се ядосвам, че днес не останах и аз за един запис - последните дни бебчо рита, но много по-слабо от преди, поскоро се дупи и намества, а преди бяха едни шутове, едно чудо.

Aма то и като се напъваш някак инстинктивно ти идва да си затвориш очите, а не да се пулиш Grinning
Филипа , миличка , те имат предвид да не се надигаш да гледаш бебето , докато излиза или пък какво ти правят "там отдолу" . Щото има и такива любопитни като мен например . Аз даже се понадигнах със синчето , та му видях главенцето като излизаше , че като ми дадоха зор :" Лягай бързо !!! Лягай , че ще смачкаш главата на детето . Гледай я ква е любопитна - седна си нашта - да гледа !!!"  hahaha

Мен пък като ме опнаха на операционната и нали има едни кръгли лампи отгоре, та 2 от тях изгорели и си бяха чудесно огледало за наблюдение на секциото въпреки паравана. И аз като се облещих да гледам  Shocked  Ама гледката не беше приятна, прилоша ми и ме успаха с успокоително за 10-на мин.
Извода: нормално раждане или секцио - не бъдете любопитни  Mr. Green

# 201
аз питах преди, ама понеже никой не ми отговори, да питам пак Simple Smile най-вече мамите с опит - след стерилизация на шишета и биберони веднага ли ги затваряте, докато са още мокри или изчаквате да изсъхнат (при което май се губи стерилността? newsm78)

# 202
MIA, 106 кабинет няма да работи (ще работи от 2.01), а аз трябва да отида на  втори етаж  - приемната (дадоха ми едно листче с молба за тонове и да им покажа днешната разпечатка)

Иначе и аз като теб - усещам ритничета, но по-често нещо се премества и намества и коремът ми се издува на различни места

Е, жалко че не си останала днес  - аз съм търпелива  и мога да си чакам и два часа, но там лошото е , че става много кофти течение от външната врата.

Лека и спокойна вечер на всички ! Hug

# 203
Аничка и на мен от известно време започна да ми се повдига, аз от началото на бременността нямах такива проблеми та чак сега.
Габ, май тук клизма не правят, доколкото знам от родилите секцио мами във Франция, но дават разхлабителни свещички тоест всяка болница и клиника има различен подход.
Тед, аз днес имах няколко прорязвания в ниско долу , стягане на корема а сега ми почна кръста  Sad ще си взема един горещ душ пък дано да ми мине.

# 204
  • София
 Grinning Тапата още си ми на място, ама контракциите са ми честички и гълтам хапове.
А в ТК ми хрумна, че може да е някоя от вас с мене ама ...  Но аз не съм била пред 106 к-т. само минах покрай него. А иначе утре няма да работи кабинета - има само дежурни лекари. /мъжът ми е лекар в ТК, но слава богу заради мен не са му дали дежурства сега  Simple Smile/

# 205
  • София
mari_rus, май горещият душ не е добра идея - разширява кръвоносните съдове.

Лека от мен, че умирам за сън.

# 206
  • Бургас
аз питах преди, ама понеже никой не ми отговори, да питам пак Simple Smile най-вече мамите с опит - след стерилизация на шишета и биберони веднага ли ги затваряте, докато са още мокри или изчаквате да изсъхнат (при което май се губи стерилността? newsm78)

Зависи с какъв стерилизатор смяташ да стерилизираш  newsm78
Ако е с такъв за МВ шишетата остават стерилни в самия стерилизатор за около 2-3 часа.

Ако е с водния разтвор,аз ги вадех непосредствено преди използването им и ги изплаквах от разтвора с преварена вода.

Ива - мерси за инфото.

# 207
  • София
Мари - Тук със сигурност ще ми направят клизма и ще сложат катетър. Не знам защо ,но мен катетъра ме плаши повече. Дано по-бързо го махат. #Crazy

И на мен почна да ми се повдига нещо в последно време, а досега дори в началото на бременноста не ми е било така. Embarassed

Моето бебче също основно се протяга и ме побутва, поне по един път на ден хълца  и най-много да ме ритне един два пъти. Понякога се чудя дали всичко е наред , като много се успи. newsm78

# 208
Момичета , ето ме , тук съм си . Няма да раждаме за момента .  newsm44 Да се похваля : бебчето е пораснало - около 3.500кг. е вече . Така , че съм спокойна - дори да тръгна да раждам , няма да е някоя малка мишка да се чудя какво да я правя . Иначе всичко друго си ми е наред : водите са си в норма , пулса му е м/у 140-160 , плацентата ми е ІІ - ІІІ степен . изобщо - всичко е О.К. Ох , успокоих се  smile3521!!! Айде лека ви нощ от мен . Утре пак .  love001

# 209
Джуличка, браво на теб и бебто!Дръжиш фронта Grinning Аз между другото миналият месец бях сънувала , че раждам и като родих питах доки коя дата сме днес и той ми каза 29 декември!  Thinking Надявам се че сънят ми няма да се сбъдне Simple Smile Лека вечер и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт