Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Пак имам питане към мамите раждали нормално, дали е толкова страшно с епидурална упойка?
Дано не се повтарям Embarassed

# 61
redoxide, изобщо не е страшно в Европа всички раждат с епидурална упойка, във Франция няма жена която да раждва нормално без епидурална упойка.Моето секцио ще е също с такава.

# 62
  • София
За изписването съм купила боди , ританки, гащеризонче, косвонавче с ръкавички и шапка. Отгоре смятам да му сложа испанското одеало. Имам и чорапки - буйки. Надявам се да не му е студено.

Към майките с опит имам въпрос- Трябва ли да се слагат буйки ,като ританките си имат чорапчета? Трябва ли да се слага камизолка под бодито- притеснява ме това ,че бодитата имат копченца ,които ще се допират до бебчето. Няма ли да му пречи- newsm78

Ваня доволна ли си от легълцето на Дибо. Аз се чудих чудих и накрая си капарирах едно на Арбор с колелца. Още не съм сигурна къде ще го сложим точно и сигурно отначало ще има местене- само да са ни живи и здвари бебчетата Heart Eyes Heart Eyes

# 63
juju1 ами много си ми харесва на мен,ама тази люлка докато я направи мъжо се побърка:)Ето снимки:
http://images22.snimka.bg/004772501.jpg

# 64
  • Карлово
Жужу, аз не съм слагала буйки. Докато само лежеше-чорапи, ританки и гащеризонче, после като започна да стои седнала и да пълзи-бабешки плетени терлички. Вярно, че има доста противоречиви мнения относно плоскостъпието, но тъй като Мартина е наследствено предразположена и от двете страни, реших за себе си да не ползвам буйки. Прохождаше плез летните месеци и ходеше дори из двора боса или само по чорапче. Така че и сега на бебето няма да слагам.
Колкото до бодито-ако те притесняват копчетата има и такива без копчета отпред, а само на вратлето. Аз съм ползвала и от двата вида-проблем с разраняване или нещо друго не съм имала

# 65
  • Бургас
Момичета има много готина тема в "майки бъдещи и настоящи" казва се смешно ли е раждането,ако на някой му се чете понеже доста са писали мамите  Laughing Определено темичката настройва позитивно за бъдещи мами,на които им предстои раждане.  Peace

За камизолките незнам още,вкъщи сигурно ще слагам понеже ние не държиме много топло.Просто така сме свикнали.Дневната температура в стаята е 19-20 градуса.Така,че аз на Ясен слагах камизолка,боди и тогава гащеризонче.Чорапки да и терлички слагах отгоре ама те са по-скоро да не изхлузва чорапките ,които са под ританките.

# 66
Клое, наистина темичката е много яка, беше една от първите теми които прочетох, който не я е преглеждал му препоръчвам  Laughing

# 67
  • Бургас
Така е Мари нека мамите се настроят позитивно.Аз затова на тебе много ти се кефя!

Ясен е на две години и не иска пантофите ,вкъщи още ходи с бабешки терлици.Не можем да му насмогнем бабите да плетат.  #CrazyПонеже ги къса много бързо.
Имам буйки чисто нови 2-3 чифта ще видим бебо дали ще ги иска като поотрасне. Laughing

# 68
redoxide, изобщо не е страшно в Европа всички раждат с епидурална упойка, във Франция няма жена която да раждва нормално без епидурална упойка.Моето секцио ще е също с такава.
Благодаря ти за отговора Mari rus, опитвам се да запазя самообладание. Rolling Eyes

# 69
Здравейте момичета,

Честита Коледа, честит имен ден на всички именици и най-вече честито на новите майчета. Да са им живи и здрави бебоците!

Аз най-накрая реших, че трябва да изпера някоя друга бебешка дрешка, че както ще пътувам по Нова година да не се окажа неподготвена с някое изненадващо раждане. Целият апартамент ухае на бебешки прах за пране и ми е много приятно.

Сега изживяваме последните романтични мигове с моя мъж, защото моето малко момиченце е на карате лагер и с таткото сме сам самички, което пък е супер странно.
Имаше въпрос как се променят нещата след раждането на детето. Та по този повод определено смея да твърдя, че просто картината става пълна. Къщата е весела. Винаги има нещо за правене и няма място за скучаене. Винаги съм смятала, че един човек престава да бъде егоист едва, когато заима детенце и мисли първо за него, а после за себе си. Но това усещане  не може да се опише. То трябва да ви споходи.
Бъдете здрави момичета и леко раждане на тези, които ще раждат скоро.
И не забравяйте да си поръчате епидурална  Wink.

# 70
  • Разград-София
Здравейте !
Извинявайте че така се намесвам  в темата ви ,но имам новини от една ваша мама .
Токущо се чух с Елеонора. Тя  и малката Мария са добре , беба папкала и спинкала и  утре ще ги изписват . Праща ви много поздрави и помоли ако може да оправите името на малката на първата страница и датата (малката е родена след 12 часа и  затова е 24 датата ,а не 23) .

Весели празници и успех на всички от мен   bouquet

# 71
Браво на Ели и малката  Мария(адашка Grinning) Радвам се че всичко с тях е наред и толкова бързо ще са си у дома,ще чакаме утре Елито да разказва и да ни я покаже малката принцеска.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 15:27 от mari_rus

# 72
  • София
Да и е жива и здрава малката Мария на Ели.Много късмет и усмивки на цялото семейство.

на каква хубава дата се е родила ,дано цял живот да и върви !

# 73
Честито на Ели!
Честит имен ден на всички именници!

Аз днес само взех подложка за ваничката, тъй като ще си ползваме старата ваничка. Купих пак такава от плат. Тя ни беше много удобна.
Аз през цялото време очаквам раждането с усмивка. Нито за миг не съм си помислила нещо неприятно. Единствено нямам търпение.  newsm53 Пък за къде толкова съм се разбързала, да ме пита човек.

Явно ще има няколко бебчета с име Мария тук. Моето бъдещо момиченце ще се казва Мари. Споменах, че съпругът ми не е българин, при тях всички са с френски имена и поради тази причина това име си го бяхме избрали още преди 4 години.  Синът ми се казва Жозеф, но му казваме Джой накратко. Всъщност имената съм ги избирала и по значение. Той имаше имен ден вчера - отговаря на нашето Йосиф.  Simple Smile

И си мислех, хубаво е, че сега може да слагаме каквито искаме имена, а не както в миналото на нашите родители не им е било позволено.

И аз всеки ден си мисля за Лалка. Дано скоро имаме новини. Наистина е странно. Praynig

# 74
Привет и Честит Имен ден на всички празнуващи!!!

Ох, свършиха се тези празници, че направо аз щях да се свърша от преяждане. Имахме гости и на такъв мързел го ударихме, че бихме всички рекорди. Изгледахме доста филми - знам, че после няма да имам време, Дядката с подаръците добре се отчете, децата бяха много щастливи. Бебчо също го е ударил на мързел, само от време на време се протяга да не ме притеснява.
Сега чистя и полягам, незнам, предполагам не само на мен, но тумбачето си тежи вече. Ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт