Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 613
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
Честита коледа на всички и честит имен ден на Стефчовците!! Да им е живо и здраво името! А за новите мами ... големи черпни и софри се очертават.  Поне  ще наваксваме за кърмата.
Аз съм супер доволна че не родих в планински условия, бабите казаха че нищо непомнят от стария занаят, а не било същото като при козите:) Супер празници ... сняг и слънце , яко лежпер и много подаръци.  Града ми се вижда скучен и мрачен.
Инак продължавам да ходя на работа,  като едвам си напъхвам поничките в чипиците. 
На консулта казаха че вече сме готови за раждане да чакаме всеки момент, ама аз не чакам нищо ... освен да мине нова година и тогава да  люпя.
nivear    аз също смятам да раждам в АГ на ВИП  етажа, и говорих с Александров и Танев едновременно, но те са малко касапи и искат само да режат, но ми казаха че ако са там докато се напъвам да им се обадя  и ще дойдат.
За кремовета ползвам Мустела и съм много доволна. Засега нямам напуквания, но винаги може  да се нацепя. Мисля че си е малко и ген.

# 91
ето ме и мен аз днес ходих на консултация и се присаединявам кам отбора с секцио малко ме е страх и се притеснявям но се моля всичко да мине нормално newsm17 после ще вляза да разказвам подробности

# 92
  Аз пък тази вечер съм сама и ми е много странно-някак си винаги е имало хора,особено на този ден,че брат ми е Стефан(за което-  cook  cook) ,а и се сгоди пак на този ден.А сега съм сама..Много ми реве напоследък и много се дразня и ми кипва от дреболии TiredОпасни ли са отоците-мойте някак си не могат да спаднат-краката,а от днес и ръцете са ми ужасно подути и не се оправят?
  И аз ползвах Мустела,ама се нацепих като препечен козунак.Все си мислех,че няма накъде вече(щото такива екстри имам и от първата бременност),но бебечо надмина мойте очаквания и разби илЮзиите ми Rolling EyesДобре,че на цици не раста,та поне там за сега,пак подчертавам,че е за сега-няма проблем Wink
  Може ли в МД-София да се ходи с дом.чехли или само джапанки?
 И някой писал ли е на ЛАЛКА на лични?

# 93
Mia, на мен вагинален не ми правиха. Лабораторията работи по това време. Само резултатите се получават на следващия ден след 10 часа. Пише го на вратата. На регистратурата аз платих 40 лв за изследвания за секцио. А 500 лв ги платих в другия център, където преглежда моята докторка, но ми издадоха документ от Св. София.  Мисля, че може и по-късно да се плати.  Урината не трябва да е стерилна, аз даже не носех и там ми дадоха пластмасова чашка. важно е да не си яла и пила нищо. И ако ти е казал и за консултацията с анестезиолог - 15 лв. Защото горе ми прибраха касовата бележка, а в лабораторията ми взеха фактурата за 40 лв. Консултацията с анестезиолог се плаща на другата регистратура, в дъното на другия коридор.

Кога ти е секциото, ти май писа, но толкова инфо има тук и не си спомням.

# 94
  • София
Много ти благодаря!
При анестезиолога, каза, че той ще ме заведе, но сигурно ще си плащам. Просто ми беше странна тази регистрация ей така - самосиндикална, но явно това е реда. Добре, че ми каза и за гладното и жадното за лабораторията.   bouquet
На 9-ти ми е датата, втора по ред (8:30) - дано издържа до тогава и дано не ме карат да чакам много.

Честито на Стефчовците!

# 95
Е, явно няма да се засечем, защото моето е на 3-ти. Но аз ще искам мъжът ми да ми донесе лаптопа на 4-ти или 5-ти и ще пиша от там с повече инфо.

# 96
  • София
На мен ми се ще да съм във ВИП стая - двойка. Миналия път бях така и съм много доволна. Дано има свободни, че чета в сайта им, че имало предимства при настаняването в такива стаи и т.н.
Утре ще питам, може ли да се запази от сега.

# 97
   Kiska - аз съм страшно доволна от продуктите на chicco /мама дона/ - ползвам крем против стрии ,крем за бюст, олио за еластичност и серум против стрии. Бях си купила на Дева, но съм се мазала само два пъти, много трудно се размазва/много е гъст/ - не съм доволна.

# 98
И аз бях днес на консултация, но няма с какво да се отчета. Освен мерки и теглилки нищо....няма вагинален, така че не знам дали си имам разкритие. Crossing Arms
А вие момичета повече си почивайте, да прескочим поне празниците.

Клои, мики, искате да кажете че под гащеризончетата ще обличате бебетата освен с боди и с ританки. Не става ли така много. newsm78

# 99
Джулето аз писах днес на Лалка на лични но все още никакъв отговор Sad
И аз взех Мустела за бебка, за мен против стрии ползвам един лосион на рок и все още нямам стрии Simple Smile
В други ден ще отида до клиниката пак да ме прегледат , че доста ме наболява кръстчето , иначе и аз съм готова със всички последни изследвания, чакам сега теста за епидуралната.Чао засега отивам да ям пица в комшиите.
Днес мъжа ми имал имен ден и аз да забравя, по точно незнаех, че и Стояновците празнуват Laughing

# 100
  • София
У нас си е доста студено и със сигурност ще слагам ританки под гащеризона, но тънички памучни, не от хавлиените. Имам и няколко хавлиени, но тях вероятно ще ги съчетавам пък с памучните гащеризончета.

Да ви кажа предния път като раждах, очаквах в болницата да е лют студ, а те като надули онова парно - в стаите беше около 30-31 градуса. Ние с "колежката" по легло само проветрявахме и като дойдеха сестрите ни се караха. Защото бебетата стояха при нас и те твърдяха, че затова е такава жега, бебетата излизали от 37-градусова среда.

И като си се прибрахме в къщи - СТУД.  Ама нали казват в къщи да са на 20-21 градуса, а като спят дори на 19. Та докато се аклиматизираме.

# 101

Крис,сега нещо се замислих за"тапите", "разкритията"и другите признаци,та в този ред на мисли препоръчвам КИВИ-2-3 на ден и проблема smile3550-изчезва thumbsup
  Понеже и аз съм със сходна съдба,горещо подкрепям консумацията му ,особено сега през зимния сезон Mr. Green
Мари,това вече малко ме плаши,да не отговаря и на лични Thinking

# 102
  • София
здравейте и от мен,
много отдавна не съм влизала и писала...понеже полу4их едни доста обезпокоителни контракцийки, на по 5мин и то здравички.....та ме прибраха в болницата да ми влеят малко магнезий, поне за сега позакрапиме полужението...а има още толкова много вереме...нали съм от края на януари.....дано позадуржи още малко това бебче!
Иначе съм добре, купихме си количка и легълце и всичко друго необходимо...та поне се поуспокоих че всико е набавено,дори и бебчо да ни изненада.
Честито на всички вече станали щастливи мами, а на скорошните, леко и безпроблемно раждане!!!
Аз явно оставащите дни ще пазя леглото..добре че си взех компа, та ще мога да пиша вече по-често!
Весела вечер на всички!

# 103
    Може ли в МД-София да се ходи с дом.чехли или само джапанки?
Може, може  Peace но си вземи и джапанки.
Аз също обличам под гащеризона боди + ританки, живеем в къща и си е студеничко. А и педито каза, че за моето човече трябвало по-топличко, че бил мъничък...каза 23-24, ама нещо множко ми се вижда, къде отиде закаляването  Thinking

# 104
Честито на именниците - малки и големи!

Mushmi - хайде още малко остана.

Лалка - вярно изчезна обезпокоително, но може по някаква причина да не иска да пише - дано всичко да е наред само  Praynig

На мен ми се спиииии, но големия дзвер още чете книжка, та чакам да я завия. А малкият ще се събуди след около час.... НА мен май май не ми достига кърмата в определен период от деня (след обяд), но аз упорито го кърмя на половин час, пък да видим  newsm78 Лошото е, че в крайна сметка след постоянно ядене 3-4 часа и продължаващ рев му додавах до сега изцедена кърма, която си имам от първата седмица, ама днес дадох последната. Хайде стига съм се оплаквала.

Лека и безаварийна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт