Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 614
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
ДОбро ви утро  Hug

Да се отчета и аз, че не съм се обебила и тази нощ. Спах си като коте пред акумулираща печка. Само дето отново зачестих ходенето до банята през нощта Tired Ама така ми се спи, хванах се задрямала на тоалетната чиния тази нощ  ooooh!
За гъбичките- ами общо взето нямам. Слагах някакви глобули в началото. Сега май съм завъдила някоя и друга, но не ме притесняват, пък и докитата си трайкат. Аз имам Ешерихия Коли- гадни бактерии, с които от началото на бременността сме си дружки и не мога да ги изтребя  #2gunfire

Да се пУфаля: днес ми гласуват доверие и ме оставят сама вкъщи. Мъжът ми реши да наобиколи службата си, че хората му да не го ударят през просото Sunglasses Сега трябва само да изслушам наставленията какво ми е позволено и какво не и после ще си правя, каквото ми душа иска  Mr. Green

# 121
  • Бургас
                  Добър ден и здравейте на всички!

Така като гледам за някой мами термина наближава,много малко им остава до финала.И аз нямам търпение да си призная.Чувствам се като баба меца с този огромен тумбак. Grinning
Вечер изобщо не ми е удобно и като включа и другите екстри пишкане през два часа и гадния запек...да не говорим за обличане и обуване.

За дрешките при нас държим по-хладно 19- 20 градуса и няма как да го оставя само по чорапки и гащеризонче.Слагам тънки ританки или имам много мънички чоропогащничета памучни слагам тях.По-натам като си снимаме бебоците живот и здраве ще видим кой как ги облича.В зависомодт от Т на стаята.Ясен не обича да му е горещо и затова всички сме свикнали на 20 градуса максимум.

Аничката,със свеки ли живеете?Много неприятно гледай много да не се дразниш.Лошото е ,че и бебко като се роди пак ще има такива дразнители.Добре,че моите са на 400 км от нас,че иначе не те ме дразнят ами лиглата на брата на моя мъж.Повече от две седмици не съм я изтрайвала,когато сме на гости у тях.

За мазането Рок наистина е един от най-добрите и за стрии и антицелулитния според приятелки,аз не съм използвала.
Дано не си навлека от тези "приятелчета " и този път. #Cussing out

За сега хубав ден на всички  Grinning

# 122
Каква е тази козметика Рок ? newsm12

# 123
Привет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам нямаме нови бебоци тази сутрин. Дръжте се момичета още малко да прескочим в НГ а пък тогава бой за бебо 2008 Mr. Green

Ох пък днес ми е едно такова мързеливо пак, имам излизане днес пък въобще не ми се занимава. Rolling Eyes

# 124
  • Бургас
Каква е тази козметика Рок ? newsm12

Продават я в аптеките основно,скъпичка е около 40-50 лв е кремчето.Но от приятелки знам,че си заслужава.Но както и всичко останало иска се постоянство.  Peace

# 125
  • Пловдив
Честито на мамчетата с бебчета!
Честита Коледа на всички!!
И весело посрещане на Новата Година!!!   bouquet

Аз кръстосвам като кон пловдивските улици  Crazy и всеки ми казва - Сега е най-хубавото време - хем почиваш, хем нямаш грижи ... после вече нещата се променят  Wink та използвам момента

Ето едно клипче, което си е красота направо  Mr. Green Едва ли е тооочно така, но нека тръгнем с такава настройка към родилните домове  Hug

http://www.vbox7.com/play:f0914f91

# 126
Здравейте и от мен!Ей сега отиваме да търсим друго легълце , че в Икея бяха свършили.За Рок съм доволна въпреки че един месец се мажа с рок , един с бадемово масло и засега нямам стрии Grinning но трябва да се мажем и като родим докато си върнем предишното тегло.На мен ми казаха да не се движа много заради тапата, ама като не ми се стои в къщи и забелязвам че като вървя повече от десет минути и ме почва кръста! утре ще отида до клиниката , че доки щял да се появи замалко дано успея да го засека Simple Smile

# 127
  • Бургас
Момичета извинете ме ,че питам тук  Embarassed,но може те ли да ми кажете,кога е официалният първи работен ден след празниците? 2 или 3 януари  newsm78
Благодаря   bouquet

# 128
  • София
Добро утро на всички!

Първия работен ден е 02.01.2008. А на трети трябва да влизам в болницата.Вече ме хваща шубето . Embarassed Дано само всичко с бебка да е добре!

Момичета извинявайте за тъпия въпрос ,но ако имаш габички ,това усеща ли се или трябва да си направиш изследване за да разбереш. newsm78 Моят доктор явно не е привърженик на изследванията, не съм правила нищо, освен два пъти кръв и урина и то по собствено желание. Той дори не знае ,че съм ги правила #2gunfire Дано да няма неприятни изненади ,като отида в болницата.

Аз се мажа със зехтин. В третия месец като бях в болницата ,една девойка в 8 месец ползваше това и нямаше никакви стрии. В същото време едно момиче ,беше ползвало само скъпа козметика и цялата се беше нацепила. Може би е наистина генетично заложено и няма спасение , ако ти е писано. Все пак  докога трябва да се мажем след раждането- един месец или повече? newsm78 А след операцията в болницата веднага ли трябва да се мажем или след като ни изпишат newsm78

# 129
Здравейте мамчета!
Извинете ме, че се намесвам в темичката ви (аз съм от февруарския отбор),но от личен опит знам колко са нетърпими гъбичките и искам да препоръчам на Sallys едно кремче.
Казва се КАНЕСТЕН - лично при мен свърши чудеса.....маже се по два пъти на ден след тоалет.
УСПЕХ

# 130
Аз се мажа със зехтин. В третия месец като бях в болницата ,една девойка в 8 месец ползваше това и нямаше никакви стрии. В същото време едно момиче ,беше ползвало само скъпа козметика и цялата се беше нацепила. Може би е наистина генетично заложено и няма спасение , ако ти е писано. Все пак  докога трябва да се мажем след раждането- един месец или повече? newsm78 А след операцията в болницата веднага ли трябва да се мажем или след като ни изпишат newsm78
веднага ли трябва да се мажем или след като ни изпишат newsm78

Аз също пробвах какво ли не против стрии - и скъпо, и евтино, в т. ч. и зехтин, но нищо не ме спаси. Бях чула и от други момичета, че Мустелата спряла нацепването им, но при мен не се получи. Мисля си, че след раждането веднага трябва да започнем, т.е. продължим с мазането, но тогава вече ще включим и антицелулитните мазила. Някой има ли отзиви от козметиката Lirac?

Melany, моето секцио е на 4-ти януари, така че, ако искаш ще ти пратя координати на лични. А колко време се стои в болницата след секцио?

# 131
  • София
 Асиди
Може би във всяка болница е различно, но аз ще съм със секцио във Втора градска. Докторът ми каза ,че ако всичко е наред ще стоя 5-6 дни. А някой знае ли колко се стои преди секцио Не са уточнили още датата, но влизам на трети. Дано само да минава по-бързо ,че в болницата е много стресиращо. Embarassed

# 132
Здравейте!
Сложих двамата бандита да спят и бърза, че ще лягам и аз.
Аз ританки не слагам отдолу, в нас е топло навсякъде.

Ох, забравих, честит имен ден на Стефко на патеричка! Hug
После ще пиша пак Heart Eyes

# 133
ЧЕСТИТО БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ     ylinfant аз вчера бях на консултация бебчо е добре и  ще е момченце вече окончателно на 100%досега се двуомеше и каза че е голям и разположен седалищно и затова и аз ще съм с секцио за стриите мазах се с някакав крем Еодермол се казва бяха ми го преписали но нищо неми помогно сега мажа с бебешко олио на Джонсан и е малко по добре

# 134
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Ето ме отново между вас. Hug
Пусто няма време за компютъра бе. Whistling Все има какво да се прави. wash hang 1ironing newsm79 smile3524
Ушихме си матрачето за леглото на бебо. Остават пелените да изпера и сме готови. да купя козметиката (твърдо се спрях на Мустела,а на Алекс купих на Клоран пак масажното масло, че кожата му нещо е много изсъхнала напоследък); помпата, стерилизатора и поставката за повиване. Ние решихме обличането да става в банята. Имаме си душ-кабина и банята се явява суха и пералнята е вътре и решихме, че тя се явява добра основа за преобличане а и ще е топло вътре. Peace Мъжът ми ще къпи бебо направо под течащата вода в началото а по-нататък в коритцето на Алекс с подложка, която още не съм решила каква да взема но тя по-нататък. И започвам да стягам багажа за болницата. Имам си вече всичко, само да си го подредя. Дрехите и за изписването са готови - боди, ританки, едно ватирано комлектче с гащи и якенце, което си има и блузка, купени терлички и една по-плътна шапчица. Отгоре испанското одеяло. Laughing Майка му беше купила едни много хубави гащеризончета с блузка ама те много тънки ми се видяха та хоп напазарувах ново и с това приключих. Whistling Най-накрая.
А за обличането в къщи се чудя как да бъде. Ние сме на акумулираща печка и тя през нощта прави много топло а вечер започва да захладнява та затова решихме и в банята всичко да вършим около къпането. И мисля в началото с камизолка (една колежка роди септември и ми прати една торба с багаж), ританки, блузка и горни гащички или гащеризончета с ръкавки (имам от Алекс и ми бяха много удобни). Ама защо аз си мислех чорапките над ританките а не под тях. newsm78 Няма ли да падат от крачетата???
Я хайде стига съм писала, че стана много дълго. Embarassed
Спокоен ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт